Jagttøj til Herrer

Varer 1-20 af 842

Faldende orden

Varer 1-20 af 842

Faldende orden
 1. Härkila Angus skindbukser
  Härkila Angus skindbukser
  2.749,95 kr.
 2. Härkila Angus skindvest
  Härkila Angus skindvest
  2.499,95 kr.
 3. Härkila Kamko fleece
  Härkila Kamko fleece
  2.199,95 kr.
 4. Härkila Pajala skjorte
  Härkila Pajala skjorte
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (33%)
  Tilbud
 5. Härkila Milford skjorte
  Härkila Milford skjorte
  749,95 kr.
 6. Härkila Annaboda sweater
  Härkila Annaboda sweater
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 1.599,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (20%)
  Tilbud
 7. Härkila Expedition sok
  Härkila Expedition sok
  229,95 kr.
 8. Härkila All season wool II sok
  Härkila All season wool II sok
  159,95 kr.
 9. Harkila Coolmax II liner sok
  Harkila Coolmax II liner sok
  139,95 kr.
 10. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  249,95 kr.
 11. Härkila Pro Shooter handske
  Härkila Pro Shooter handske
  549,95 kr.
 12. Härkila Carl-Eric seler
  Härkila Carl-Eric seler
  549,95 kr.
 13. Härkila Carl-August seler
  Härkila Carl-August seler
  499,95 kr.
 14. Härkila Pro Hunter sok
  Härkila Pro Hunter sok
  219,95 kr.
 15. Seeland Flint shorts
  Seeland Flint shorts
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (40%)
  Tilbud
 16. Härkila PH Range bukser
  Härkila PH Range bukser
  Før: 1.799,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (50%)
  Tilbud
 17. Härkila Stenstorp skjorte
  Härkila Stenstorp skjorte
  799,95 kr.
 18. Härkila Norberg Chinos
  Härkila Norberg Chinos
  999,95 kr.
 19. Seeland Hawker Jakke
  Seeland Hawker Jakke
  Før: 1.699,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 700,00 kr. (41%)
  Tilbud
 20. Seeland Hawker Shell Bukser
  Seeland Hawker Shell Bukser
  Før: 1.399,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (29%)
  Tilbud
Side
pr. side

Jagttøj til herrer

 

Hos Hubertushuset finder du et kæmpe udvalg at jagttøj til herrer, som er vigtigt, når du er på jagt, da jagttøjet skal kunne holde dig tør og varm. Derudover er det også jagttøjet, der har forholdsvis stor betydning for, om du er godt eller dårligt camoufleret i naturen. Derfor er det altid vigtigt med godt jagttøj af god kvalitet, så det kan holde til alle slags terræner i de næste mange år. Hos Hubertushuset forhandler vi jagttøj fra de største brands som fx Härkila, Deerhunter, Seeland, Fjällräven, NordHunt og Pinewood. Vi står altid klar med råd og vejledning, og hjælper dig gerne, med at finde din næste jakke, bukser, strik og meget andet.

 

Jagttøj til alle formål

 

I vores sortiment finder du alt slags jagttøj som du kunne have brug for. Vi har både let sommertøj, som en tynd og åndbar jakke til sommerens jagt på bukke, men vi har også et stort udvalg af varme vinterjakker og heldragter. Vi har også en del fritdstøj, som er oplagt til hverdag og skydeveste til en varm dag på skydebanen. 

 

Udover det ydre jagttøj, finder du også en masse andet jagttøj, som fx t-shirts, skjorter og undertøj. Det er jagttøj, som kan bruges både til jagt og fritid. Vi har fx en del skjorter, der fungerer ganske glimrende som det inderste lag på en jagt og eventuelt med en strik udover, så du har et fantastisk og isolerende mellemlag på de kolde jagter. Hvis en skjorte og en strik ikke er nok, kan du med fordel supplere med et rigtig lækkert sæt undertøj, og faktisk finder du også undertøj med varme til de rigtig kolde dage

 

Udover at tøjet er beregnet til jagt, er rigtig meget jagttøj også et rigtig godt valg til fritid og andre outdoor aktiviteter. Når du er på jagt, vil du gerne have jagttøj, der er varmt, åndbart, vind- og vandtæt, slidstærk og har god bevægelsesfrihed, hvilket tilsammen giver et utrolig lækkert resultat, som selvfølgelig kan bruges til jagt, men det egner sig også særdeles godt til meget andet, bl.a. vandreture, havearbejde, hundetræning og revirpleje. Det vil sige, at med jagttøj får du altså ikke kun jagttøj, men du får lækkert tøj, som kan bruges til rigtig mange forskellige ting. 

 

Hvorfor skal jeg købe jagttøj?

 

Det er en del af jagthobbyen at have det rigtige jagttøj. Jagt er ikke det samme i normalt tøj, og desuden egner normalt tøj sig overhovedet ikke til jagt. Normalt tøj er ikke produceret til at opholde sig i naturen mange timer, og derfor er normalt tøj ikke slidstærkt, åndbart, praktisk eller beskyttende mod vejr og vind. Så udover, at normalt tøj ikke vil være behageligt at have på til jagt, har du også en række fordele ved at have jagttøj på i naturen og på jagt bl.a.

 • Optimal bevægelsesfrihed, som sikrer, at du kan både kravle, sidde ned og gå i hurtigt tempo, alt efter hvad jagten tilbyder
 • Komfortabelt tøj, som er både åndbart, vind- og vandtæt og har den nødvendige slidstyrke
 • Jagttøj som er produceret i naturtro farver, så du falder bedre ind i naturen og ikke skiller dig ud, så dyrene ser dig for nemt og på den måde kan nå at flytte sig.

 

Jagttøj, der matcher

 

Hos Hubertushuset har vi rigtig meget forskelligt jagttøj. Når du skal have jagttøj på, kan det være virkelig fedt, hvis hele outfittet passede sammen, da det ser ekstremt godt ud. Derfor har vi et stort udvalg af jagttøj, der fås som sæt. Dvs. at bukser og jakker passer sammen og har samme design. Noget af vores jagttøj har endda både jakker, bukser, fleece, vest, langærmede t-shirts, kortærmede t-shirt, kasket og handsker. Et eksempel på dette er den meget populære Härkila Lynx serie, hvor det hele er i samme stil, design og farve, hvilket ser enormt godt og gennemført ud. Derudover har vi også flere sæt fra fx Deerhunter, hvor der fås både jakker, bukser, handsker og kasket, der passer sammen. Det er bl.a. de to populære serier Ram og Muflon.

 

Valg af jagttøj

 

Det er vigtigt at vælge det rigtige tøj til jagt, og da jagtsæsonen først for alvor starter i september/oktober og strækker sig over vintermånederne, er det endnu mere vigtigt med det rigtige jagttøj, da det stiller store krav til egenskaberne som fx varme, vindtæt, vandtæt og slidstyrke. Inden du skal ud og finde jagttøj, er der nogle overvejelser, som du kan gøre dig:

 

Årstiden - Valget af jagttøj afhænger selvfølgelig først og fremmest af årstiden. Hvis du udelukkende går på riffeljagt i sommerens varme, stiller det ikke så store krav til tøjet, da det ikke skal bruges så meget, og det for det mest er godt vejr om sommeren, hvor det er forholdsvist varmt, og uden for meget nedbør. Hvis du derimod går på hagljagt fra september til januar, skal du til at have meget forskelligt tøj, da det godt kan være lunt i september og koldt med en masse nedbør i november, december og januar. Derfor kan du med fordel både have et tyndt yderlag, men også en jakke og et par bukser, som er vind- og vandtætte.

 

Det primære formål med tøjet -  Det er klart der er forskel på, hvilket tøj du skal vælge, alt efter hvad dit primære formål er med tøjet - altså hvad skal det bruges til? Er det primært til jagt, skal du gå efter noget med god slidstyrke og noget vind- og vandtæt tøj, gerne i nogle grønne nuancer. Hvis det derimod skal bruges til fx havearbejde, vil du sagtens kunne nøjes med tøj, som kun er vind- og vandafvisende, da det er yderst sjældent, at havearbejdet foregår i regnvejr.

 

Går du meget på jagt? - Hvis du kun går på jagt få gange om året, kan det sagtens være, at du ikke har lyst til at investere det store i jagttøj, da du ikke får det brugt nok. Hos Hubertushuset i Ringsted har vi stadig et stort udvalg af jagttøj, som er af god kvalitet til billige penge, som sagtens vil kunne klare behovet. Hvis du derimod går meget på jagt, kan det være rart med en større garderobe, da det er rart at have jagttøj til alle temperatur og vejrforhold, så du har noget der altid vil passe.

 

Hos Hubertushuset i Ringsted vil vi altid anbefale dig at købe jagttøj efter lag på lag metoden, da du på den måde er sikret, at du har tøj, som kan klare de forskellige egenskaber, som du har behov for, når det er rigtig koldt. Derudover har du et større udvalg af jagttøj, så du har jagttøj der passer til vejret året rundt. Derfor kan det være en god ide at købe en efterårsjakke i stedet for en decideret vinterjakke, medmindre du primært går på jagt i lande, hvor det er utrolig koldt.

Når du skal pakke dig ind efter lag på lag princippet, har du som udgangspunkt 3 lag. Et inderlag, et mellemlag og et yderlag.

 

Inderlag - Når du er på jagt, kan det være rart med et sæt undertøj, gerne af uld, da du på den måde kan blive pakket ordentlig ind. Når dit inderste lag er et sæt undertøj af uld, sørger det for at holde dig tør, da det kan transportere fugt og sved væk fra kroppen og på den måde holde dig tør. Det er vigtigt, at undertøjet sidder forholdsvis tæt, da materialet kun kan transportere sved og fugt væk fra kroppen, hvis det sidder tæt til kroppen. En tør krop er altafgørende for at holde kroppen varm.

 

Mellemlag - Mellemlag er ikke noget du nødvendigvis skal bruge hver gang du er på jagt, da det kun er nødvendigt på den kolde dage. Et mellemlag er det lag, der skal holde kroppen varm og beskytte mod kulden. Gode mellemlag kunne fx være en fleece eller en strik med vindtæt membran. Det sikrer, at du er godt beskyttet mod kulden og vinden og kan holde kroppen varm. 

 

Yderlag - Det yderste lag er ekstremt vigtigt, da det er det eneste lag, som har direkte kontakt med vejret. Så udover, at det skal være holdbart og slidstærkt, så du kan have det på i alle slags terræner, skal det også have nogle gode egenskaber. Det er vigtigt at finde et yderlag, som er vind- og vandafvisende og gerne vind- og vandtæt, da det giver optimalt beskyttelse. Nogle foretrækker en jakke, som også har et isolerende lag og andre en lidt tyndere jakke, hvor du kan supplere med et ekstra mellemlag på de kolde dage. En tyndere jakke giver ofte mere fleksibilitet og bevægelsesfrihed i forhold til en tykkere jakke med isolering. 

 

Nogle dage vil det også være så varmt, at du ikke behøver at følge lag på lag princippet. Her kan det fx være nok med en skjorte og en strik udover, måske med en vindtæt membran. Hvis du har spørgsmål vedrørende beklædning og jagttøj til herrer, så er du mere end velkommen til at komme en tur forbi Hubertushuset i Ringsted til en kop kaffe og en snak med vores kompetente medarbejdere, som alle har jagttegn og har udøvet jagt i mange år. 

 

Billigt og dyrt jagttøj i god kvalitet

 

Vi har et kæmpe udvalg af jagttøj, og derfor har vi jagttøj i alle prisklasser, så du kan få noget godt jagttøj til billige priser. Det kan blive en dyr fornøjelse at forkæle sig selv med nyt jagttøj, men vi har billigt jagttøj i en rigtig god kvalitet. Hvis du ønsker at se vores gode tilbud, så finder du dem lige her. Vi er også aktive på de sociale medier, bl.a. Facebook og Instagram, hvor vi også jævnligt slår opslag op med gode tilbud. Så gå ind og like os, så du ikke går glip af vores gode tilbud. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af vores allerbedste tilbud, så skynd dig at melde dig til vores nyhedsbrev, hvor vi nogle gange om ugen sender dig tilbud direkte i din indbakke. Du tilmelder dig vores nyhedsbrev i bunden af denne side.

 

Jagttøj i forskellige farver

 

Når du skal vælge jagttøj, finder du en masse forskellige farver, bl.a. grøn, camouflage grøn og camouflage orange. Når du skal finde nyt jagttøj, skal du også finde ud af, hvilken farve du skal vælge. Hvis du primært går på fællesjagter, kan du med fordel vælge noget jagttøj, som har en orange farve, da det giver øget tryghed for både dig og de andre skytter. Hvis du primært går på fx ande-, gåse- og duejagt, vil det give god mening at vælge noget jagttøj i camouflagefarver, da du på den måde er mere skjult i naturen. Hvis du overvejende dyrker mange former for jagt, kan du også vælge et sæt jagttøj, som er helt grønt. Det kan være svært at vælge, men kig forbi vores butik, så du kan hvordan jagttøjet ser ud i virkeligheden, og så du kan mærke, hvordan det føles.

 

Fjälläven

 

Fjällräven er et af de største og mest kendte mærker inden for jagt- og fritidsbeklædning. Vi har en stor afdeling i Hubertushuset fyldt med en masse lækre produkter fra Fjällräven. Fjällräven er kendt for deres gode kvalitet og slidstærke produkter og er mange friluftsmenneskers absolut foretrukne valg, når de skal vælge tøj til friluftslivet. Hvis du også ønsker Fjällräven fritids- og jagtbeklædning, så tøv ikke med at kigge forbi vores fysiske butik i Ringsted eller se flere produkter under Fjällräven på vores hjemmeside.

 

Deerhunter

 

Deerhunter er et af vores mest populære mærker, og det er ikke helt uden grund. Deerhunter er nemlig ekstremt gode til at producere lækkert jagttøj i god kvalitet og med mange gode egenskaber og unikke detaljer. Med Deerhunter er du ikke i tvivl om at få godt jagttøj til en skarp pris, som er både er slidstærkt og pænt. Hvis du vil vide mere om Deerhunter, så klik her, hvor vi har gennemgået Deerhunter til punkt og prikke.

 

Härkila 

 

Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, skal du kigge på Härkila. Härkila er et luksusmærke inden for jagttøj, som leverer et sindssygt flot produkt. Härkila kombinerer de bedste materiale med et flot og stilfuldt design, som både er slidstærkt og kan holde i lang tid. Härkila er det samme inden for jagttøjsbranchen som Audi, Mercedes og BMW er inden for bilbranchen. I vores fysiske butik har vi et stort område med Härkilaprodukter, som du finder lige ved kassen, og ellers kan du se mange flere produkter fra Härkila på vores hjemmeside.

 

Tilbehør til dit jagttøj

 

Udover hele jagttøjssættet, er det også ekstrem vigtigt at have styr på tilbehøret - altså accessories, så du får den bedste jagtoplevelse. Noget af det, som kan være vigtigt, og som du vil sætte stor pris på, er fx sokker og strømper, så du ikke skal bekymre dig om at få kolde fødder og tæer i løbet af jagten. Derudover foretrækker flere også at have en kasket på, at den kan skygge mod solen, hvis vi er så heldige at se den under jagten, samtidig med at den kan holde hovedet varmt og beskytte mod vand på de regnfulde jagtdage. 

 

Derudover er det selvfølgelig vigtigt med det rigtige fodtøj, og hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af jagtstøvler og gummistøvler, samt gaiters for at beskytte dine bukser og støvler mod vand og tornekrat, hvis nu terrænet byder på dette. 

 

Derudover har vi bl.a. også slips, regntøj, bælter, seler og halstørklæder, samt meget mere. Men kig forbi Hubertushuset i Ringsted eller på vores hjemmeside, hvor du finder næsten alle produkter. Hvis ikke vi har det produkt, som du godt kunne tænke dig på vores hjemmeside, så kan du kontakte os på +45 57 61 13 60 eller kigge forbi vores fysiske butik, da vi måske har produktet i butikken, og ellers kan vi måske skaffe produktet til dig. 

 

Køb dit jagttøj hos Hubertushuset allerede i dag

 

Hos Hubertushuset går vi rigtig meget op i jagt og er meget passionerede omkring det, så derfor har vi naturligvis et bredt sortiment af af jagttøj og har mange års erfaring inden for jagtudstyr og beklædning. Du er altså i trygge hænder hos os, da vi har et bredt kendskab til jagttøj og kan guide dig til køb af det mest optimale jagttøj til netop dit behov. Du finder jagttøj både i vores fysiske butik og på vores hjemmeside, og hvis du bestiller det allerede i dag, så bliver det leveret, allerede inden du har set dig om. 

 

Hvis du har fået noget lækkert jagttøj, men er i tvivl om det passer til dine behov, hvilken størrelse du skal have eller noget helt tredje, så skynd dig at kontakte os enten på mobil, på mail eller kom forbi butikken og få svar på dine spørgsmål og gode råd.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60