Jakker

Varer 1-20 af 138

Faldende orden

Varer 1-20 af 138

Faldende orden
 1. Seeland Hawker Jakke
  Seeland Hawker Jakke
  1.699,95 kr.
 2. Härkila Stornoway Active jakke
  Härkila Stornoway Active jakke
  3.849,95 kr.
 3. Härkila Orton packable jakke
  Härkila Orton packable jakke
  2.199,95 kr.
 4. Deerhunter Muflon Jakke, Kort
  Deerhunter Muflon Jakke, Kort
  3.099,95 kr.
 5. Deerhunter Muflon Zip-In Jakke
  Deerhunter Muflon Zip-In Jakke
  Før: 1.199,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (50%)
  Tilbud
 6. Barbour Ogston Wax Jakke
  Barbour Ogston Wax Jakke
  3.499,95 kr.
 7. Deerhunter Muflon Light Jakke
  Deerhunter Muflon Light Jakke
  2.399,95 kr.
 8. Swedteam Ridge Pro Jakke
  Swedteam Ridge Pro Jakke
  Før: 2.299,95 kr. Tilbudspris 1.099,95 kr. SPAR: 1.200,00 kr. (52%)
  Tilbud
 9. Swedteam Ridge Classic Jakke
  Swedteam Ridge Classic Jakke
  Før: 2.399,95 kr. Tilbudspris 1.199,95 kr. SPAR: 1.200,00 kr. (50%)
  Tilbud
 10. Deerhunter Moor vatteret jakke m/strik
  Deerhunter Moor vatteret jakke m/strik
  699,95 kr.
 11. Sitka Traverse Cold Weather Hoody
  Sitka Traverse Cold Weather Hoody
  2.299,95 kr.
 12. Sitka Jetstream Jakke
  Sitka Jetstream Jakke
  Før: 3.299,95 kr. Tilbudspris 2.399,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (27%)
  Tilbud
 13. Sitka Timberline Jakke
  Sitka Timberline Jakke
  Før: 3.199,95 kr. Tilbudspris 1.599,95 kr. SPAR: 1.600,00 kr. (50%)
  Tilbud
 14. Härkila Lagan Jakke
  Härkila Lagan Jakke
  Før: 1.699,95 kr. Tilbudspris 1.199,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (29%)
  Tilbud
 15. Barbour Powell Quilt jakke
  Powell Quilt jakke
  1.799,95 kr.
 16. Swedteam Mosquito sæt
  Mosquito sæt
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (60%)
  Tilbud
 17. Deerhunter Gamekeeper Shooting jakke
  Gamekeeper shooting jakke
  999,95 kr.
Side
pr. side

Jagtjakker til Herrer 
 

Jakker til alle former for jagt og fritid 
 

I Hubertushuset har vi et meget stort udvalg i jagtjakker til alle former for jagt og udendørs aktiviteter i de kendte mærker så som Aigle, Allan Paine, Barbour, Blaser, Chevalier, Deerhunter, ELKA, Fjällräven, Härkila, Laksen, Pinewood, Seeland, Sitka, Swedteam, Verney Carron, Ridgeline og vores eget mærke, Nordhunt. Du finder også alt andet jagttøj til herrer, som du skal bruge.

 

Den bedste jagtjakke til det lunefulde forår 
 

Om foråret har du brug for en jakke, som både skal være vind- og vandtæt og gerne med et mellemlag, som kan tages ud. Foråret i Danmark kan både være lunt, men også iskoldt. Der er ikke noget værre end at sidde ude på bukkejagten og fryse pga. kulde og slagregn, så du skal vælge en jakke, som opfylder kravene til det danske vejr. 

 

Jagtjakken om sommeren skal være let og give luft 
 

Om sommeren kan det være nødvendigt med en jakke i de tidlige morgentimer eller ved solnedgang. Jakken skal være let og give dig mulighed for god ventilation, og samtidig skal den kunne modstå en lille byge. Du kan også få jakker, hvor du kan lyne ærmerne af, så du nu har en funktionel jagtvest. Sommerjakken kan også være en del af 3-lags metoden, hvor sommerjakken gør det ud for yderlaget eller mellemlaget alt efter, om den er vandtæt eller ej. 

 

Den ultimative jagtjakke til efterårets jagter 
 

I efteråret har vi jægere brug for en jagtjakke, som skal opfylde kravene om at være modstandsdygtige overfor barsk vejr, da vi kan risikere vinterlige forhold sidst på efteråret. Efterårsjakken skal have et vind- og vandtæt yderlag og et isolerende mellemlag. Den skal have en pasform, som giver dig god bevægelighed, når du skal skyde til vildtet, og så skal den være så let som mulig.  

 

Jagtjakken om vinteren, der holder dig varm 
 

En jagtjakke til vintervejret stiller høje krav til de isolerende og varmende egenskaber. Og samtidig skal den være åndbar og svedtransporterende, så kroppen holdes tør og varm. Det er også vigtigt, at vinterjakken til jagt ikke er for tung eller for klodset. Den skal stadig være forholdsvis let, og du skal have god bevægelighed, så du ikke føler dig hæmmet, når du skal skyde til vildtet. 

 

Farven på din jagtjakke er ikke ligegyldig 
 

Jagtjakker er for det meste i grønne og brune nuancer, for når du er jæger, handler det om, at du er godt camoufleret, når du f.eks. er på pürschjagt efter råbuk. Og ligger du på lur efter gæs, er det lige så vigtigt, at du falder godt ind med baggrunden eller jorden, og her kan jagtjakken også være en hvid vinterudgave, så du falder i ét med sneen.  

På fællesjagterne er det også vigtigt, at andre jægere kan se dig, og vi har jagtjakker med orange felter eller i orange camouflage i forskellige mærker.  

 

Camouflage i flotte mønstre og farver 
 

Camouflagemønsteret på din jagtjakke kan være afgørende for, om du får succes på jagten. Og det er ikke ligegyldigt hvilken type camouflagemønster, der er på jagttøjet. Der er mønster til de forskellige årstider og forskellige vegetationer. Så du skal spørge vores dygtige personale til råds, når du skal købe din næste jagtjakke i camouflagefarver. 

 

3-lags metoden 
 

Du kan kombinere dit jagttøj, så du har til de forskellige årstider hver for sig og samlet. For eksempel kan du have en strik som inderlag, en jagtfleece som mellemlag og en vind- og vandtæt jagtjakke som yderlag.  

I dag har man mange forskellige muligheder for at kombinere jagttøjet, og der er også mange forskellige tekstiler at vælge imellem, som hver især har deres unikke egenskaber. 

 

Fleece er den syntetiske fåreuld 
 

Som isolerende lag i vinterjagtjakker finder du ofte fleece. Det er et syntetisk fremstillet tekstil, som har mange gode egenskaber. Det er blødt og meget varmeisolerende. Og så tørrer det hurtigt, hvis det bliver vådt. Faktisk kan fleece kun opsuge 1% af sin egen vægt i vand. Derudover er det åndbart og ikke mindst svedtransporterende, hvilket er vigtigt, hvis du under en jagt må bevæge dig meget hurtigt, og du derfor sveder meget. Det kan maskinvaskes og er nemt at renholde, og så vejer det ikke ret meget.  

 

Vandtætte membraner 
 

Der findes forskellige vandtætte membraner på markedet, og det mest kendte er nok GORE-TEX. En vandtæt membran er åndbar og holder regn ude. Det måles i vandsøjletryk - eller VST, som det også kaldes.  F.eks. kan man finde en membran, som er vandafvisende, men altså ikke decideret regntæt. Den vil typisk have et VST på op til 2.000 mm. Er en jagtjakke vandtæt - eller regntæt - så har den et VST på mellem 6.000 og over 12.000 mm; dvs. jagtjakken holder dig tør i heldagsregn og under et skybrud. 

 

Fint skal det være på godsjagterne 
 

En fasanjagt på et gods kalder på nogle af de gamle traditioner; herunder jagttøjet. Du kan selvfølgelig komme i dit moderne jagttøj, men ofte følger jægerne traditionen og kommer i jagttøj i tweed.  

Tweed er et blødt, groft og ukæmmet uldstof. Det fås i alle farver og mønstre, men vi kender det bedst som tweed i tern og med præg fra Skotland og Irland. Det er vandbestandigt og slidstærkt, og en tweed i høj kvalitet kan tåle, at du går gennem et brombærkrat, uden at det trækker tråde ud.  

En jagtjakke i tweed er smuk og stilfuld, og du kan få dem med moderne pasform og selvfølgelig med gode og store patronlommer. 

 

Allround jagtjakke 
 

De jagtjakker, du kan købe i dag, egner sig til alle former for udendørs aktiviteter. Du kan også bruge din jagtjakke, når du skal i haven, når du skal træne med hunden, eller du vil gå en lang tur langs stranden i en strid efterårsblæst.  

Fælles for alle jagtjakkerne er, at de er funktionelle, og hvor pasformen er målrettet dig som jæger, så du har fuld bevægelighed, når du er på jagt eller skal arbejde ude i reviret. 

 

Den funktionelle jagtjakke 
 

Skal du købe en ny jagtjakke, så skal du ikke være bekymret for, om den har lommer nok. Alle jagtjakker i dag har mange gode og funktionelle lommer; og især napoleonslommerne er populære. Her kan du stikke hænderne i de små lommer, som er foret med dejlig varm fleece og få varmen mellem såterne. Der er ofte også sørget for store og rummelige patronlommer, og nogen jakker har en stor lomme på rygsiden, så du kan bære din termokande, vandflaske eller fuglevildt. 

 

Køb din jagtjakke i Hubertushuset  
 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om jagtsjakker. Alle vores medarbejdere går på jagt, så de har den bedste forudsætning for at kunne give dig råd og vejledning. Så hvis ikke du kan finde svar på hjemmesiden, så kan være personale med sikkerhed hjælpe. Du finder samtidig også utrolig gode tilbud på vores outlet-varer.

    

På gensyn i butikken og på vores webshop.    

    

Knæk og Bræk! 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60