HUBERTUSHUSETS NYHEDSMAIL

Kundeklubben hos Hubertushuset

Velkommen til!

Hubertushusets nyhedsmail er til dig, der gerne vil modtage gode tilbud, informationer om nyheder og events og deltage i konkurrencer om lækre præmier.   

Vi vil gøre vores absolut bedste for at inspirere dig

Vores målsætning er, at du et par gange om ugen vil modtage et inspirerende nyhedsbrev på din e-mail og derfra har mulighed for at gøre brug af vores gode tilbud, tilmelde dig vores events eller deltage i en eller flere af vores konkurrencer. Lige der, hvor du er, og når du har bedst tid. Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsmails, så kan du til enhver tid framelde dig denne nederst i nyhedsmailen. Endnu bedre, hvis du bliver træt af nyhedsmail frekvens eller indhold, så send os en mail med din feedback på, hvordan vi kan afsende mere værdiskabende nyhedsmails!

Altid styr på dine kvitteringer (funktion på vej)

Som modtager af vores nyhedsmail vil du også i fremtiden kunne oprette et login på www.hubertushuset.com, hvor du vil kunne se alle dine tidligere ordre afgivet på vores webshop samt kvitteringer. Der vil også blive mulighed for at kunne uploade allerede eksisterende kvitteringer, så du har alle relevante kvitteringer samlet et sted. Nemt og bekvemt – og de bliver ikke væk!

Vi glæder os til at sende dig vores nyhedsmail, og vi håber, at vi kan inspirere dig og hjælpe dig til at opnå dine drømme i jagtens univers.

Knæk & Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60