Jagttøj

 
Herre Dame Pleje

 

Søger du solidt jagttøj, i høj kvalitet? Så er du kommet til rette sted.

I Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagttøj, fra de mest populære mærker: Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Barbour, Chrysalis, Swedteam, Columbia og vores eget jagttøj-mærke NordHunt.
Hubertushusets dygtige medarbejdere i tøjafdelingen har alle jagttegn. Vi har mange års erfaring og stor viden om den helt rigtige jagttøj til forskellige typer jagt.
Vi sikrer os, at du kan holde vind og vejr ude, og samtidig får den optimale bevægelsesfrihed.

Funktion og kvalitet er helt afgørende, når du vælger jagttøj. F.eks. er andejagt godt i blæsevejr. Man går ofte på andetræk i de tidlige morgentimer eller i skumringen, hvor der er køligere end midt på dagen. Man kan ikke stå og hoppe, mens man venter på ænderne. Så vil de slå af og ikke komme indenfor skudvidde. Dette gør, at andejægeren må have varmt og vandtæt jagttøj på.
Bukkejagt er i årets varme måneder, men både morgener og aftener kan være kolde i foråret. Det er vigtigt at være godt camoufleret, for selvom rådyr ikke ser farver, fornemmer de kontraster tydeligt. Derfor er det bedst med jagttøj, som man kan bevæge sig lydløst i. Rådyr har nemlig en god hørelse, så den største udfordring ved bukkejagt er at være ubemærket.

Vi glæder os meget til at inspirere dig, med råd og vejledning, indenfor jagttøj.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop. Begge steder er der masser af gode tilbud, så du kan købe dit jagttøj billigt.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.

 Varer 1-20 af 1157

Faldende orden

Varer 1-20 af 1157

Faldende orden
 1. Härkila Angus skindbukser
  Härkila Angus skindbukser
  2.749,95 kr.
 2. Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Før: 2.599,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (23%)
  Tilbud
 3. Härkila Angus skindvest
  Härkila Angus skindvest
  2.499,95 kr.
 4. Härkila Kamko fleece
  Härkila Kamko fleece
  2.199,95 kr.
 5. Härkila Pajala skjorte
  Härkila Pajala skjorte
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (33%)
  Tilbud
 6. Härkila Lancaster Lady skjorte
  Härkila Lancaster Lady skjorte
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (50%)
  Tilbud
 7. Härkila Milford skjorte
  Härkila Milford skjorte
  749,95 kr.
 8. Härkila Annaboda sweater
  Härkila Annaboda sweater
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 1.599,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (20%)
  Tilbud
 9. Härkila Expedition sok
  Härkila Expedition sok
  229,95 kr.
 10. Härkila All season wool II sok
  Härkila All season wool II sok
  159,95 kr.
 11. Harkila Coolmax II liner sok
  Harkila Coolmax II liner sok
  139,95 kr.
 12. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  279,95 kr.
 13. Härkila Pro Shooter handske
  Härkila Pro Shooter handske
  549,95 kr.
 14. Härkila Carl-Eric seler
  Härkila Carl-Eric seler
  549,95 kr.
 15. Härkila Carl-August seler
  Härkila Carl-August seler
  499,95 kr.
 16. Härkila Pro Hunter sok
  Härkila Pro Hunter sok
  219,95 kr.
 17. Seeland Flint shorts
  Seeland Flint shorts
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (40%)
  Tilbud
 18. Härkila PH Range bukser
  Härkila PH Range bukser
  Før: 1.799,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (50%)
  Tilbud
Side
pr. side

Jagttøj

 

Hos Hubertushuset finder du lige præcis det tøj, du søger til jagt og fritid. Vi har tøjet til sommerens bukkejagt og efterårets jagter på hønsefugle, duer, ænder, gæs, hjortevildt og rovdyr. Vi har også jagttøjet til den afrikanske steppe, Spaniens bjerge og Grønlands indlandsis. Og vi har jagttøjet til herrer, damer og børn.

Hos Hubertushuset har vi et meget bredt udvalg af jagttøj i de kendte mærker Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Barbour, Swedteam, Columbia og vores eget mærke Nordhunt. Så du har rigtig meget at vælge imellem, og du finder med sikkerhed noget tøj, som passer dig helt perfekt.

 

Jagttøj til alle typer jagt

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af jagttøj til alle typer jagt. Vi kan ekvipere dig fra top til tå, så du er klar til enhver form for jagt. Du kan finde det helt store udvalg her på hjemmesiden, hvor vi gør det bedste, for at guide dig til det rette valg. På den måde er vi sikker på, at du bliver glad for dit jagttøj de næste mange år fremover. 


Uanset om du er på selskabsjagt på en kold vinterdag, eller på bukkejagt under varmere himmelstrøg, er det rart med jagttøj, som passer til vejret. Om det er en vind- og vandtæt jakke, camouflagetøj, vandtætte bukser eller en ekstra tyk vinterjakke, har vi hos Hubertushuset altid jagttøj, der passer til dig. Vi har både tykke og tynde jakker, hvor en tynd jakke kan bruges i en længere periode, og du har muligheden for at supplere med et ekstra lag indenunder jakken på de rigtig kolde vinterdage, f.eks. med en strik og et par handsker, som kan holde dine hænder varme, og hvor du samtidig kan betjene dit haglgevær eller riffel. Dette sikrer, at du altid har tøj, der passer lige netop til den dag, hvor du skal på jagt med dine gode venner.


Den type af jagt, som rigtig mange jægere udøver gennem vinteren er selskabsjagt, fællesjagt eller drivjagt. Kært barn har mange navne. På fællesjagter foregår det ofte sådan, at jægerne placeres rundt om en såt eller remise, hvorefter drivere ofte med hunde klapper fuglene op, så skytterne kan skyde dem. Dermed vil fællesjagter ofte være med en vis risiko, og derfor skal sikkerheden være i orden. En måde at få sikkerheden til at være i top, er hvis alle jægere har en synlig genstand på. Ofte fås jagttøjet i grønne farver, så du går i et med naturen. Det er meget oplagt på nogle typer jagter, men på fællesjagter er det ikke specielt godt. Det er vigtigt hele tiden at vide, hvor hinanden er. Det kan imidlertid være svært at se, hvor driverne er. For det første går de inde i en remise, som godt kan være temmelig tæt og plaget af høje træer og store buske. For det andet flytter driverne sig hele tiden, og hvis de ikke konstant gør opmærksom på, hvor de er, kan det være svært at vide hvor de befinder sig. På fællesjagter vil det derfor være en rigtig god idé at anskaffe sig jagttøj, som har en orange farve, så du er sikker på, at andre jægere kan se dig og omvendt. Du kan både finde jagtjakker og jagtbukser, der har en camouflagefarve, samtidig med, at de er orange. Derudover finder du også et udvalg af jagtkasketter, som har en orange farve. Flere jagtkasketter har faktisk en vendbar top, således den både kan være orange, men også grøn eller camouflage farvet. Det er utrolig smart, da du dermed kan bruge jagtkasketten til både fællesjagter, men også til jagt fra skjul.


På pürschjagt skal du pürsche dig ind på vildtet. Det handler altså om at komme så tæt på vildtet som muligt, uden at blive opdaget af dyret. Derfor vil det være oplagt at finde jagttøj, som er ekstrem lydløst, så du ikke skræmmer dyrene væk, før du overhovedet selv når at opdage dem. Selvom et rådyr ikke kan se farver, er de gode til at se nuancer, og derfor kan det være en idé at finde jagttøj med camouflage og grønne nuancer, så du falder bedre ind i naturen.


At gå på andejagt er altid godt i blæsevejr. Man går ofte på andetræk i de tidlige morgentimer eller i skumringen, hvor der er køligere end midt på dagen. Man kan ikke stå og hoppe, mens man venter på ænderne. Så vil de slå af og ikke komme inden for skudvidde. Dette gør, at andejægeren må have varmt og vandtæt jagttøj på. Du finder et stort udvalg af jagttøj, der egner sig til lige præcis dette. Denne type jagt handler samtidig om, at ænderne ikke må opdage dig, hvis du skal skyde dem på indfløjet. Derfor kan det være en god ide at finde jagttøj, som også går i et med naturen. Det behøver ikke at være camouflagetøj, men hvis du har dækket din hud med jagtlige farver, vil det være en rigtig god start. Du kan med fordel benytte jagthandsker og ansigtsmaske, for at blive endnu bedre camoufleret. 


Hos Hubertushuset ved vi, hvor vigtigt det er for jagtoplevelsen, at man ikke går på kompromis med jagttøjet. Det værste er en jagt, hvor man går og fryser, eller hvor tøjet er for stort eller småt. Hvad end det er fordi jagttøjet er for kold, eller fordi du er blevet våd. Derfor har vi også en masse strømper, halstørklæder, bælter, undertøj og meget mere, som sætter prikken over i’et og sikrer, at du er helt klar til din næste jagtoplevelse. Dette hjælper naturligvis også at holde dig varm på en ellers kold jagt.

Dem der går på herregårdsjagt ved, at påklædningen på jagterne typisk er ret fin. Derfor er det vigtigt med den rette påklædning, så du fremstår æstetisk og velklædt. Af den grund har vi et stort udvalg af tweed jagttøj og slips, hvis du skal på herregårdsjagt, så du kan blive klædt ordentligt på.


Ligegyldigt hvilken type jagt du skal dyrke, så finder du på vores hjemmeside et stort udvalg af jagttøj, så du altid er perfekt klædt på efter jagttypen og vejret. Vi står altid klar med gode råd og kyndig vejledning.


Jagttøj til alt slags vejr

 

Det danske vejr er en smule specielt og man kan aldrig stole på, at vejret passer helt til årstiden. Vi kan have meget varme somre med længerevarende varme- og hedebølger på over 30 grader og virkelig kolde vintre ned mod -15 grader. Uanset hvilken vejrtype vejrguderne vælger at præsentere for os, så har vi det helt rigtige jagttøj til dig og hele din familie.

Om du skal på en stor fællesjagt en iskold vinterdag, eller du skal på jagt under varmere himmelstrøg, så har vi det helt rigtige jagttøj til dig. Vi har vind- og vandtætte jakker, camouflagetøj, vandtætte bukser, velisoleret vinterjagttøj, termo undertøj, termosokker og vanter. Eftersom vi har et klima i Danmark, hvor temperaturen kan gå fra -15 grader til 30 grader, så kan du have fordel af at gøre brug af lag-på-lag metoden. Det er en metode hvor du har flere tynde lag på. Det betyder du både kan have undertøj, midlayer og en jakke på. Dermed kan du bruge tøjet en større del af året. Undertøj af uld er fx perfekt året rundt, fordi det er varmeregulerende. Midlayer kan fx være en striktrøje eller fleecejakke, hvilket også er noget du kan bruge fx på en kølig sommerdag. Dermed kan du bruge tøjet sammen og have flere lag på om vinteren, når det er rigtig koldt. Men du kan også bruge det hele hver for sig, på de lidt mere varme dage. Du kan derfor have lidt tøj, men stadig tøj som passer til alt slags vejr.


Jagttøj til kvinder

Jagt har i mange år primært huset mænd. Heldigvis har flere kvinder fået øjnene op for, hvor fantastisk jagt er. Derfor har vi også et stort udvalg af jagttøj til kvinder, så du kan finde lige præcis det du mangler. I sortimentet finder du alt, hvad du har behov for, for at få en god jagtdag. Du kan finde jagtbukser og jagtjakker, striktrøjer, veste, fleecejakker, undertøj og meget mere. Du kan se hele vores store udvalg af jagttøj til kvinder på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål, kan du tjekke siden ud, da vi har skrevet en guide til, hvad du skal være opmærksom på, samt beskrevet forskelligt tøj. Hvis ikke du får svar på dine spørgsmål på den side, kan du enten kontakte os elektronisk, eller du kan komme forbi Hubertushuset, hvor vi har en hel afdeling udelukkende med jagttøj til damer.


Jagttøj til mænd

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagttøj til mænd. Jagttøj til herrer er noget af det, som vi har mest af. Det skyldes at vi ved, hvor vigtigt det er med det helt rigtige jagttøj til jagten. En jagtoplevelse kan hurtig forringes, hvis jagttøjet ikke er i orden og ikke passer til den type jagt. Hvis det fx er for koldt, eller jagttøjet bliver gennemblødt, kan det hurtig fjerne fokusset på den gode oplevelse. Og sådan skal det naturligvis ikke være. Derfor kan du finde jagtbukser og jagtjakker, striktrøjer, veste, fleecejakker, undertøj og meget mere. Du kan se hele vores store udvalg af jagttøj til mænd på vores hjemmeside. Inde på siden med jagttøj til mænd, har vi også skrevet mere om, hvad du skal kigge efter, når du er på udkig efter nyt jagttøj. Så hvis du har nogle spørgsmål, kan du måske finde svaret der. Ellers kan du altid komme forbi vores fantastiske butik i Ringsted for råd og vejledning, eller du kan kontakte os pr. mail eller pr. telefon.


Gør et jagtkup på vores outlet

 

Hos Hubertushuset går vi op i, at du som kunde kommer hjem med mere for mindre. Derfor kan du altid gøre en god handel hos Hubertushuset med store besparelser. Du finder vores jagttøj outlet på hjemmesiden, hvor du døgnet rundt kan handle. Så hvis du er til gode besparelser og fantastiske handler, så tjek vores outlet ud med jævne mellemrum. 


Hvis du skal gøre endnu flere fantastiske kup, så kan du også besøge Rabatten, som har åbent flere gange om året. Så hold øje med Rabattens åbningstider. Her er der altid gode varer til uhørt lave priser og friskbrygget kaffe på kanden.

 

Solidt jagttøj i høj kvalitet finder du hos Hubertushuset

 

Når man er på jagt, er det vigtigt, at man har det rigtige tøj. Det skal være svedtransporterende, åndbart, vindtæt, isolerende og ikke mindst have en god pasform, så du har god bevægelsesfrihed.

Jagttøjet skal også være behageligt at have på, for ofte er man på jagt i rigtig mange timer. Man skal især også tage vejret i betragtning, for det kan styrte ned med regn, blæse kraftigt eller det kan være hedebølge. Alle vores dygtige medarbejdere i Hubertushusets tøjafdeling har jagttegn og mange års erfaring med jagt, og netop derfor har de stor viden om, hvilken type jagttøj, der vil være det bedste valg for dig. Det betyder samtidig også, at alle i Hubertushuset har samarbejdet om at finde de bedste produkter på markedet, så du altid er sikret gode produkter til en skarp pris, der passer til dine behov. Vi har et stort sortiment af jagttøj, som du finder online. Kig det hele igennem og bestil jagttøjet i dag, for at nyde det de næste mange år. 

Vi ses i Hubertushuset og på webshoppen.

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60