Jagttøj

 
Herre Dame Pleje

 

Søger du solidt jagttøj, i høj kvalitet? Så er du kommet til rette sted.

I Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagttøj, fra de mest populære mærker: Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Barbour, Chrysalis, Swedteam, Columbia og vores eget jagttøj-mærke NordHunt.
Hubertushusets dygtige medarbejdere i tøjafdelingen har alle jagttegn. Vi har mange års erfaring og stor viden om den helt rigtige jagttøj til forskellige typer jagt.
Vi sikrer os, at du kan holde vind og vejr ude, og samtidig får den optimale bevægelsesfrihed.

Funktion og kvalitet er helt afgørende, når du vælger jagttøj. F.eks. er andejagt godt i blæsevejr. Man går ofte på andetræk i de tidlige morgentimer eller i skumringen, hvor der er køligere end midt på dagen. Man kan ikke stå og hoppe, mens man venter på ænderne. Så vil de slå af og ikke komme indenfor skudvidde. Dette gør, at andejægeren må have varmt og vandtæt jagttøj på.
Bukkejagt er i årets varme måneder, men både morgener og aftener kan være kolde i foråret. Det er vigtigt at være godt camoufleret, for selvom rådyr ikke ser farver, fornemmer de kontraster tydeligt. Derfor er det bedst med jagttøj, som man kan bevæge sig lydløst i. Rådyr har nemlig en god hørelse, så den største udfordring ved bukkejagt er at være ubemærket.

Vi glæder os meget til at inspirere dig, med råd og vejledning, indenfor jagttøj.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop. Begge steder er der masser af gode tilbud, så du kan købe dit jagttøj billigt.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.

 Varer 1-20 af 1072

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-20 af 1072

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Pro Hunter X Lady Jakke
  Härkila Pro Hunter X Lady Jakke
  Før: 3.999,95 kr Tilbudspris 2.999,95 kr SPAR: 1.000,00 kr (25%)
  Tilbud
 2. Härkila Angus skindbukser
  Härkila Angus skindbukser
  2.499,95 kr
 3. Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Før: 2.599,95 kr Tilbudspris 1.999,95 kr SPAR: 600,00 kr (23%)
  Tilbud
 4. Härkila Ingels bukser
  Härkila Ingels bukser
  Før: 1.499,95 kr Tilbudspris 999,95 kr SPAR: 500,00 kr (33%)
  Tilbud
 5. Härkila Gevar bukser
  Härkila Gevar bukser
  Før: 1.299,95 kr Tilbudspris 899,95 kr SPAR: 400,00 kr (31%)
  Tilbud
 6. Seeland Crieff Short overtræksbukser
  Seeland Crieff Short overtræksbukser
  Før: 799,95 kr Tilbudspris 399,95 kr SPAR: 400,00 kr (50%)
  Tilbud
 7. Härkila Angus skindvest
  Härkila Angus skindvest
  2.199,95 kr
 8. Härkila Kamko fleece
  Härkila Kamko fleece
  2.199,95 kr
 9. Härkila Disa full zip fleece
  Härkila Disa full zip fleece
  1.299,95 kr
 10. Härkila Pajala skjorte
  Härkila Pajala skjorte
  699,95 kr
 11. Härkila Lancaster Lady skjorte
  Härkila Lancaster Lady skjorte
  Før: 599,95 kr Tilbudspris 299,95 kr SPAR: 300,00 kr (50%)
  Tilbud
 12. Härkila Milford skjorte
  Härkila Milford skjorte
  Før: 699,95 kr Tilbudspris 399,95 kr SPAR: 300,00 kr (43%)
  Tilbud
 13. Härkila Pajala lady skjorte
  Härkila Pajala lady skjorte
  699,95 kr
 14. Seeland Moscus skjorte
  Seeland Moscus skjorte
  Før: 499,95 kr Tilbudspris 299,95 kr SPAR: 200,00 kr (40%)
  Tilbud
 15. Härkila Annaboda sweater
  Härkila Annaboda sweater
  1.999,95 kr
 16. Härkila Lilja Lady cardigan
  Härkila Lilja Lady cardigan
  Før: 1.499,95 kr Tilbudspris 999,95 kr SPAR: 500,00 kr (33%)
  Tilbud
 17. Härkila Nite pullover
  Härkila Nite pullover
  Før: 1.099,95 kr Tilbudspris 549,95 kr SPAR: 550,00 kr (50%)
  Tilbud
 18. Härkila Expedition sok
  Härkila Expedition sok
  199,95 kr
 19. Härkila All season wool II sok
  Härkila All season wool II sok
  139,95 kr
 20. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  249,95 kr

Varer 1-20 af 1072

Side
pr. side
Faldende orden

Søger du solidt jagttøj, i høj kvalitet, som både er komfortabelt og yderst nydeligt at se på? Så er du kommet til rette sted.

For at sikre dig en enestående jagtoplevelse, er det ultra vigtigt med det rette jagttøj, som kan holde til alt slags vejr, selv styrtende regn en hel dag, men vigtigst af alt, er at du synes at jagttøjet er behageligt og komfortabelt, og altså er jagttøj, som du kan have på i mange timer. Hos Hubertushuset A/S har alle vores dygtige medarbejdere i tøjafdelingen jagttegn, med mange års erfaring og stor viden omkring det helt rigtige jagttøj til alle slags jagter, og de er altid klar til at hjælpe med at finde det perfekte jagttøj til lige netop dig og den type jagt du går på. Det er yderst vigtigt med de rette jagtbukser og jagtjakke, da dette er det yderste lag, og altså er det lag som skal kunne holde vejr og vind ude, og samtidig skal kunne holde dig camoufleret i naturen. Hos Hubertushuset A/S forhandler vi bl.a jakker, bukser, strik og fleece fra de meget populære og kendte brands som Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Barbour, Swedteam, Columbia og vores eget mærke NordHunt, samt mange flere. Så kig forbi Hubertushuset A/S i Ringsted, eller på vores webshop www.hubertushuset.com og bestil dit nye jagttøj allerede i dag. 

Jagttøj til alt slags vejr

Danmark er altid lidt speciel hvad vejret angår, hvor vi både har varme sommerdage på over 30 grader, og meget kolde vinterdage, hvor vi nærmer os -15 grader. Ligegyldigt vejret, har vi i Hubertushuset A/S jagttøj der passer til alle.

Uanset om du er på selskabsjagt på en kold vinterdag, eller på bukkejagt under varmere himmelstrøg, er det rart med jagttøj, som passer til vejret. Om det er en vind- og vandtæt jakke, camouflagetøj, vandtætte bukser eller en ekstra tyk vinterjakke, har vi hos Hubertushuset A/S altid jagttøj der passer til dig. Vi har både tykke og tynde jakker, hvor en tynd jakke kan bruges i en længere perioder, og du har muligheden for at supplere med et ekstra lag indenunder jakken på de rigtig kolde vinterdage, f.eks. med en strik, samt et par handsker, som kan holde dine hænder varme, og hvor du samtidig kan betjene dit haglgevær eller riffel. Dette sikrer, at du altid har tøj der passer lige netop til den dag, hvor du skal på jagt med dine gode venner.

Jagttøj til alle jagtformer 

Vi har et kæmpe sortiment af jagttøj, så det vil altid være muligt, at finde jagttøj der passer til alle jagtformer. 

Hvis du f.eks. er på selskabsjagt, kan det være en rigtig god ide, at anskaffe sig jagttøj, som har en orange farve, da dette kan sikre din sikkerhed, og samtidig gøre det mere betryggende for de andre skytter. 

Til pürschjagt vil det være oplagt, at finde jagttøj som er ekstrem lydløst, så du ikke skræmmer dyrene væk, før du overhovedet selv når at opdage dem. Selvom et rådyr ikke kan se farver, er de gode til at se nuancer og derfor kan det være en ide at finde jagttøj med camouflage og grønne nuancer, så du falder bedre ind i naturen.

F.eks. er andejagt godt i blæsevejr. Man går ofte på andetræk i de tidlige morgentimer eller i skumringen, hvor der er køligere end midt på dagen. Man kan ikke stå og hoppe, mens man venter på ænderne. Så vil de slå af og ikke komme inden for skudvidde. Dette gør, at andejægeren må have varmt og vandtæt jagttøj på.

Hos Hubertushuset A/S, ved vi hvor vigtigt det er for jagtoplevelsen, at man ikke går på kompromis med jagttøjet. Derfor har vi også en masse slips, strømper, halstørklæder, bælter, undertøj og meget mere, som sætter prikken over i’et, og sikrer at du er helt klart til din næste jagtoplevelse. Vi har også et stort udvalg af tweed jagttøj, hvis du skal på herregårdsjagt.

Ligegyldigt jagtform, har vi i vores fysiske butik på Roskildevej 239 i Ringsted eller på webshoppen altid jagttøj til alle formål, og vi står altid klar med gode råd og vejledning til dig, så du bliver klædt bedst på til dit kommende jagteventyr. 

Jagttøj der holder

Når du er afsted på jagt, vil du med garanti synes, at det vil være lækkert, hvis du ikke længere skulle tænke over, hvad du udsatte dit jagttøj for. Om det er en hel dag med regn, eller tæt krat med stikkende torne, har vi hos Hubertushuset A/S altid jagttøj til forskellige årstider og i forskellige materialer og farver, så det passer til alle slags jagter. Et sæt jagtbukser som er solide og slidstærke, vil altid kunne klæde dit tøjskab, og du vil ikke længere være bekymret, hvis du f.eks. skulle pürsche dig ind på din drømmebuk, igennem det værste terræn, med brændenælder, tornebuske og måske endda brombærkrat.

Jagttøj til fritid

Udover at have et kæmpe sortiment af jagttøj til jagten, har vi også flere produkter, som er særdeles behagelige efter en lang og kold jagtdag. Du har sikkert prøvet, at blive helt igennem kold efter endt jagt, og hvad er bedre, end at trække i en varm strik lavet af uld, som er et fantastisk varmeregulerende materiale, som er yderst komfortabelt, da det også har egenskaber, som hjælper med at transportere fugt væk fra kroppen. Desuden har vi også mange andre produkter til fritid og hverdag, som fx shorts og t-shirts, samt lækre fleecetrøjer, når du skal ud og lufte hunden på en kølig sommeraften. Hvis du ved siden af jagt træner din bedste ven, jagthunden, har vi også et stort udvalg af jagttøj, som kan passe til lige præcis dette formål. Derudover har vi et hav af forskellige skydeveste, så du er klædt ordentligt på, hvis du skal på skydebanen og træne din skydeteknik. 

Tilbehør og pleje til dit jagttøj

For at opnå og vedligeholde den optimale effekt af egenskaberne, som dit jagttøj har, anbefaler vi hos Hubertushuset A/S, at pleje dine produkter med vores plejemidler, som du finder i vores fysiske butik i Ringsted og på vores webshop. Vi har plejemidler til bl.a. læderprodukter, oilskin og uld, som vil hjælpe med at vedligeholde de fantastiske egenskaber, som hvert produkt har. Find de helt rigtige plejemidler til netop dit jagttøj lige her.

Vi har altid et stort sortiment af jagttøj til både mænd og kvinder, men også til dine børn, med samme passion for jagt som dig. Vi er lagerførende, og har jagttøj i alle størrelser og prisklasser. Vi har bl.a. også flere forskellige jagtsæt, hvor du både kan få bukser, jakke, handsker og en jagtkasket i samme design og farve, så du er klædt ordentligt på til en god jagtdag. Vi har altid gode tilbud på vores webshop, og outlet-varer til en ekstra skarp pris, så kig forbi og gør et godt kup lige her.

Vi glæder os meget til at inspirere dig med råd og vejledning indenfor jagttøj, og hvis du har brug for hjælp til valg af jagttøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 57 61 13 60, eller på vores mail: info@hubertushuset.com, så svarer vi hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen i vores jagt- og outdoorbutik på Roskildevej 239, 4100 Ringsted

Vi har altid lynhurtig levering og gratis returnering, så hvis størrelsen ikke passer, kan du returnere varen, og bestille den rigtige størrelse helt gratis. Læs mere om vores handelsbetingelser her.

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60