Jagttøj

 
Herre Dame Pleje

 

Søger du solidt jagttøj, i høj kvalitet? Så er du kommet til rette sted.

I Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagttøj, fra de mest populære mærker: Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Barbour, Chrysalis, Swedteam, Columbia og vores eget jagttøj-mærke NordHunt.
Hubertushusets dygtige medarbejdere i tøjafdelingen har alle jagttegn. Vi har mange års erfaring og stor viden om den helt rigtige jagttøj til forskellige typer jagt.
Vi sikrer os, at du kan holde vind og vejr ude, og samtidig får den optimale bevægelsesfrihed.

Funktion og kvalitet er helt afgørende, når du vælger jagttøj. F.eks. er andejagt godt i blæsevejr. Man går ofte på andetræk i de tidlige morgentimer eller i skumringen, hvor der er køligere end midt på dagen. Man kan ikke stå og hoppe, mens man venter på ænderne. Så vil de slå af og ikke komme indenfor skudvidde. Dette gør, at andejægeren må have varmt og vandtæt jagttøj på.
Bukkejagt er i årets varme måneder, men både morgener og aftener kan være kolde i foråret. Det er vigtigt at være godt camoufleret, for selvom rådyr ikke ser farver, fornemmer de kontraster tydeligt. Derfor er det bedst med jagttøj, som man kan bevæge sig lydløst i. Rådyr har nemlig en god hørelse, så den største udfordring ved bukkejagt er at være ubemærket.

Vi glæder os meget til at inspirere dig, med råd og vejledning, indenfor jagttøj.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop. Begge steder er der masser af gode tilbud, så du kan købe dit jagttøj billigt.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.

 Varer 1-20 af 1098

Faldende orden

Varer 1-20 af 1098

Faldende orden
 1. Härkila Angus skindbukser
  Härkila Angus skindbukser
  2.749,95 kr.
 2. Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Før: 2.599,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (23%)
  Tilbud
 3. Härkila Angus skindvest
  Härkila Angus skindvest
  2.499,95 kr.
 4. Härkila Kamko fleece
  Härkila Kamko fleece
  2.199,95 kr.
 5. Härkila Disa full zip fleece
  Härkila Disa full zip fleece
  Før: 1.299,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 800,00 kr. (62%)
  Tilbud
 6. Härkila Pajala skjorte
  Härkila Pajala skjorte
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (33%)
  Tilbud
 7. Härkila Lancaster Lady skjorte
  Härkila Lancaster Lady skjorte
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (50%)
  Tilbud
 8. Härkila Milford skjorte
  Härkila Milford skjorte
  749,95 kr.
 9. Härkila Annaboda sweater
  Härkila Annaboda sweater
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 1.599,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (20%)
  Tilbud
 10. Härkila Expedition sok
  Härkila Expedition sok
  229,95 kr.
 11. Härkila All season wool II sok
  Härkila All season wool II sok
  159,95 kr.
 12. Harkila Coolmax II liner sok
  Harkila Coolmax II liner sok
  139,95 kr.
 13. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  249,95 kr.
 14. Härkila Pro Shooter handske
  Härkila Pro Shooter handske
  549,95 kr.
 15. Härkila Carl-Eric seler
  Härkila Carl-Eric seler
  549,95 kr.
 16. Härkila Carl-August seler
  Härkila Carl-August seler
  499,95 kr.
 17. Härkila Pro Hunter sok
  Härkila Pro Hunter sok
  219,95 kr.
 18. Seeland Flint shorts
  Seeland Flint shorts
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 349,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (30%)
  Tilbud
Side
pr. side

Jagttøj til alle typer jagt og til store og små

 

I Hubertushuset finder du lige præcis det tøj, du søger til jagt og fritid. Vi har tøjet til sommerens bukkejagt og efterårets jagter på hønsefugle, duer, ænder, gæs, hjortevildt og rovdyr. Vi har også jagttøjet til den afrikanske steppe, Spaniens bjerge og Grønlands indlandsis. Og vi har jagttøjet til herrer, damer og børn.

Hos Hubertushuset har vi et meget bredt udvalg af jagttøj i de kendte mærker Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Barbour, Swedteam, Columbia og vores eget mærke Nordhunt. Så du har rigtigt meget at vælge imellem, og du finder med sikkerhed noget tøj, som passer dig helt perfekt.

Vi har altid gode tilbud i butikken og på vores webshop. Se også vores outlet, hvor du kan gøre et fantastisk fund til prisen.

 

Jagttøj til alle typer jagt

 

Hubertushuset kan ekvipere dig fra top til tå til enhver form for jagt, så kom ind i butikken og få en god snak med en af vores dygtige medarbejdere, som kan guide dig til det rette valg af dit jagttøj, som du vil få glæde af i mange år fremover.

Danmark er altid lidt speciel, hvad vejret angår, hvor vi både har varme sommerdage på over 30 grader, og meget kolde vinterdage, hvor vi nærmer os -15 grader. Ligegyldigt hvilken type vejr, så har vi i Hubertushuset A/S jagttøj, der passer til alle.

Uanset om du er på selskabsjagt på en kold vinterdag, eller på bukkejagt under varmere himmelstrøg, er det rart med jagttøj, som passer til vejret. Om det er en vind- og vandtæt jakke, camouflagetøj, vandtætte bukser eller en ekstra tyk vinterjakke, har vi hos Hubertushuset A/S altid jagttøj, der passer til dig. Vi har både tykke og tynde jakker, hvor en tynd jakke kan bruges i en længere periode, og du har muligheden for at supplere med et ekstra lag indenunder jakken på de rigtig kolde vinterdage, f.eks. med en strik og et par handsker, som kan holde dine hænder varme, og hvor du samtidig kan betjene dit haglgevær eller riffel. Dette sikrer, at du altid har tøj, der passer lige netop til den dag, hvor du skal på jagt med dine gode venner.

 

Solidt jagttøj i høj kvalitet finder du i Hubertushuset

 

Når man er på jagt, er det vigtigt, at man har det rigtige tøj. Det skal være svedtransporterende, åndbart, vindtæt, isolerende og ikke mindst have en god pasform, så du har god bevægelsesfrihed.

Jagttøjet skal også være behageligt at have på, for ofte er man på jagt i rigtig mange timer. Man skal især også tage vejret i betragtning, for det kan styrte ned med regn, blæse kraftigt eller det kan være hedebølge. Alle vores dygtige medarbejdere i Hubertushusets tøjafdeling har jagttegn og mange års erfaring med jagt, og netop derfor har de store viden om, hvilken type jagttøj, der vil være det bedste valg for dig. Du kan finde bukser og jakke, som matcher i de kendte mærker som Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Babour, Swedteam, Columbia, vores eget mærke Nordhunt og mange flere. Så kom ind i butikken i Ringsted eller gå på vores webshop og bestil dit nye jagttøj.


Jagttøj til alt slags vejr

 

I Danmark kan man aldrig stole på, at vejret passer helt til årstiden. Og derudover kan vi have meget varme somre med længerevarende varme- og hedebølger og virkeligt kolde vintre. Uanset hvilken vejrtype vejrguderne vælger at præsentere for os, så har vi det helt rigtige jagttøj til dig og hele din familie.

Om du skal på en stor fællesjagt en iskold vinterdag, eller du skal på jagt under varmere himmelstrøg, så har vi det helt rigtige jagttøj til dig. Vi har vind- og vandtætte jakker, camouflagetøj, vandtætte bukser, velisoleret vinterjagttøj, termo undertøj, termosokker og vanter. Hubertuhuset sørger for, at du har jagttøjet til den helt specifikke jagtform.


Jagttøj til alle typer jagt

 

Hubertuhuset har et kæmpestort sortiment af jagttøj, så du kommer ikke til at gå tomhændet fra butikken. Vi har lige nøjagtigt det, du står og skal bruge.

Hvis du f.eks. er på selskabsjagt, kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig jagttøj, som har en orange farve, så du er sikker på, at andre jægere kan se dig og omvendt.

Til pürschjagt vil det være oplagt at finde jagttøj, som er ekstremt lydløst, så du ikke skræmmer dyrene væk, før du overhovedet selv når at opdage dem. Selvom et rådyr ikke kan se farver, er de gode til at se nuancer, og derfor kan det være en idé at finde jagttøj med camouflage og grønne nuancer, så du falder bedre ind i naturen.

At gå på andejagt er altid godt i blæsevejr. Man går ofte på andetræk i de tidlige morgentimer eller i skumringen, hvor der er køligere end midt på dagen. Man kan ikke stå og hoppe, mens man venter på ænderne. Så vil de slå af og ikke komme inden for skudvidde. Dette gør, at andejægeren må have varmt og vandtæt jagttøj på.

Hos Hubertushuset ved vi, hvor vigtigt det er for jagtoplevelsen, at man ikke går på kompromis med jagttøjet. Derfor har vi også en masse slips, strømper, halstørklæder, bælter, undertøj og meget mere, som sætter prikken over i’et og sikrer, at du er helt klar til din næste jagtoplevelse. Vi har også et stort udvalg af tweed jagttøj, hvis du skal på herregårdsjagt.

Ligegyldigt hvilken jagtform du skal dyrke, så har vi i vores fysiske butik på Roskildevej 239 i Ringsted eller på webshoppen altid jagttøj til alle formål, og vi står altid klar med gode råd og vejledning til dig, så du bliver klædt bedst på til dit kommende jagteventyr.

 

Gør et jagtkup på vores outlet

 

Hubertushuset har selvfølgelig også en outlet afdeling - både på webshoppen og i butikken. Og skal du gøre et fantastisk kup, så bør du besøge Rabatten, som har åbent den første weekend i hver måned. Her er der altid gode varer til uhørt lave priser og friskbrygget kaffe på kanden.

Vi ses i Hubertushuset og på webshoppen.

Knæk og bræk!

 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60