Bukser

Varer 1-20 af 139

Faldende orden

Varer 1-20 af 139

Faldende orden
 1. Härkila Angus skindbukser
  Härkila Angus skindbukser
  2.749,95 kr.
 2. Härkila PH Range bukser
  Härkila PH Range bukser
  Før: 1.799,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (50%)
  Tilbud
 3. Härkila Norberg Chinos
  Härkila Norberg Chinos
  999,95 kr.
 4. Seeland Hawker Shell Bukser
  Seeland Hawker Shell Bukser
  Før: 1.399,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (29%)
  Tilbud
 5. Härkila Stornoway Active bukser
  Härkila Stornoway Active bukser
  Før: 2.749,95 kr. Tilbudspris 1.299,95 kr. SPAR: 1.450,00 kr. (53%)
  Tilbud
 6. Seeland Key-Point Reinforced Bukser
  Seeland Key-Point Reinforced Bukser
  Før: 1.099,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (27%)
  Tilbud
 7. Seeland Key-Point Bukser
  Seeland Key-Point Bukser
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 350,00 kr. (47%)
  Tilbud
 8. Härkila Orton Packable overtræksbukser
  Härkila Orton Packable Overtræksbukser
  1.249,95 kr.
 9. Härkila Metso Active bukser
  Härkila Metso Active bukser
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 1.099,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (45%)
  Tilbud
 10. Seeland Kraft Force Bukser
  Seeland Kraft Force Bukser
  1.299,95 kr.
 11. Chevalier Vintage Stretch Buks
  Chevalier Vintage Stretch Buks
  1.499,95 kr.
 12. Pinewood Caribou TC Bukser
  Pinewood Caribou TC Bukser
  799,95 kr.
 13. Fjällräven Vidda Pro
  Fjällräven Vidda Pro, Regular
  1.599,95 kr.
 14. Deerhunter Strasbourg Læder Støvlebuks
  Deerhunter Strasbourg Læder Støvlebukser
  Før: 1.899,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (47%)
  Tilbud
 15. Fjällräven Karl Pro Bukser,
  Fjällräven Karl Pro Bukser, Long
  Før: 1.399,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (36%)
  Tilbud
 16. Fjällräven Barents Pro Buks
  Fjällräven Barents Pro Buks
  1.499,95 kr.
 17. Deerhunter Muflon Bukser
  Deerhunter Muflon Bukser
  2.099,95 kr.
 18. Pinewood Wildmarks Bukser
  Pinewood Vildmarksbukser
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 500,00 kr. SPAR: 99,95 kr. (17%)
  Tilbud
 19. Pinewood Sahara Zip-off Bukser
  Pinewood Vildmarksbuks Sahara Zip-off Bukser
  699,95 kr.
 20. Fjällräven Sörmland Tapered Bukser
  Fjällräven Sörmland Tapered Bukser
  1.299,95 kr.
Side
pr. side

Jagtbukser Herre

 

Jagtbukser er et forholdsvis vidt begreb, da jagtbukser findes i mange forskellige former, designs og med mange egenskaber og funktioner. Det ændrer sig også i takt med årstiderne, da kravene til jagtbukserne skifter. Om sommeren er det typisk forholdsvis varmt, hvorimod det kan være regnfuldt, koldt og blæsende om vinteren. 

 

Hos Hubertushuset har vi et stort sortiment af jagtbukser til herrer. Vi har også andet end rigtige jagtbukser i sortimentet, bl.a. hverdags- og fritidsbukser til afslapning. Du finder jagtbukser herre fra de kendte brands som Härkila, Deerhunter og Fjällräven, samt mange flere. Se hele udvalget på vores hjemmeside eller i vores fysiske butik.

 

Jagtbukser, der holder

 

Som jæger ved du sikkert, hvor vigtigt det er, at jagttøjet er af ordentlig kvalitet, således at jagtbukserne kan holde. Vi har jagtbukser i mange forskellige materialer, og de er naturligvis også beregnet til forskellige formål. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilket behov du har og hvilke krav dine nye jagtbukser skal opfylde. Mange af de jagtbukser, som vi forhandler, er utrolig slidstærke. Det er virkelig behageligt med et par slidstærke jagtbukser, da du ikke skal tænke over om jagtbukserne kan holde til det terræn, som du bevæger dig rundt i. 

 

Jagtbukser til sommerens jagter og revirpleje

 

Når du er afsted på jagt om sommeren, kan det være meget svært at finde ud af, hvilke jagtbukser du skal have på. Selvom det blot er sommerjagt, er det stadig en god idé at vælge nogle slidstærke jagtbukser. Den danske sommer kan også være meget omskiftelig. Det kan altså både være regnvejr og 15 grader, men sommetider ser vi også temperaturer på 25-30 grader. Derfor er det ekstremt vigtigt med nogle sommer jagtbukser, der har god ventilation, da det hurtigt kan blive for varmt. Ligeledes er der også flere, der foretrækker jagtbukser, der er en smule vandafvisende. Det gør, at de bedre kan håndtere en kort byge, eller hvis det er lidt vådt i terrænet. 

 

Sommer jagtbukser kan ligeledes bruges til revirpleje, som er en af de ting, som mange jægere beskæftiger sig med om sommeren. Revirpleje kan sommetider godt være fysisk hårdt, ligesom det godt kan være hårdt for jagtbukserne. Derfor stiller det igen store krav. Det vil være anbefalingen fra Hubertushuset, at gå efter et par gode holdbare og slidstærke jagtbukser, der evt. er forstærket på de mest udsatte områder. Et af de udsatte områder, er fx knæene. Derudover skal du finde de jagtbukser, som er mest mulig åndbare. 

 

Varme og slidstærke jagtbukser til vinter

 

Hvorimod jagtbukser til sommer ikke stiller de største krav, er dette lige præcis omvendt ved vinter jagtbukser. Når du skal finde et par jagtbukser til vinter, er der nemlig en masse ting du skal overveje. Det er vigtigt at finde ud af, om du skal have et par jagtbukser med membran, nogle der er ekstra isoleret eller noget helt tredje. Vi har hos Hubertushuset et stort sortiment af jagtbukser, så der er rig mulighed for at finde de helt rigtige jagtbukser, der dækker dit behov. 

 

Mange af de jagtbukser til vinter, som vi har hos Hubertushuset, fås med en vind- og vandtæt membran. Det er der rigtig mange jægere, som er utrolig glade for, da det betyder, at du kan forblive tør igennem en hel jagtdag. Vinteren er i Danmark oftest regnfuld, og derfor kan du næsten ikke undgå, enten at komme på jagt i regnvejr eller i hvert fald i vådt terræn. Derfor er det helt klart en fordel at vælge jagtbukser, der er vandtætte.

 

I Hubertushuset oplever vi tit, at mange kunder foretrækker jagtbukser til efterår, og evt. supplerer med undertøj. Det sikrer god varme på de rigtig kolde dage, men ligeledes bliver det ikke for varmt på efterårets lune jagter. Du behøver dermed kun et enkelt par bukser og lidt undertøj til at kunne dække langt de fleste behov på efterårets- og vinterens dejlige jagter.

 

Ligesom med alle andre rigtige jagtbukser er det naturligvis vigtigt, at de er slidstærke. Jagtbukserne skulle helst kunne holde til lidt af hvert; også det tætte krat, så du ikke skal være for forsigtig, hvis du skal drive en såt igennem.

 

Læder jagtbukser

 

Det er naturligvis en smagssag, om du som jæger mest er til læder jagtbukser eller jagtbukser i et andet materiale. Derfor har vi et stort sortiment af jagtbukser i forskellige materialer, hvor vi bl.a. har flere læder jagtbukser. Det er naturligvis ikke alle, der mener, at de har behov eller lyst til at have et par jagtbukser i læder. Vi har dog flere læder jagtbukser, der egner sig specielt godt til jagt. Der er også flere jægere, der vælger netop denne type jagtbukser. Jagtbukser i læder er nemlig utrolig slidstærke, og så er de virkelig pæne at have på. Det eneste du skal sikre dig er, at dine læder jagtbukser er rigtige jagtbukser, så de kan holde til at blive brugt på jagt. 

 

Hvis du derimod ikke er til jagtbukser i læder, så har vi et stort udvalg af kvalitetsjagtbukser i andre materialer.

 

Jagtbukser til dig med hund

 

Hvis du er ejer eller fører af en jagthund, kan det være en god idé med et par ekstra slidstærke jagtbukser eller jagtbukser med forstærkede områder. Nogle hunde er meget kontaktsøgende, og måske hopper de endda op af dig. Derudover kan du som hundefører tit komme ud for, at du skal drive flere såter igennem. Dermed er det helt naturligt, at jagtbukserne bliver udsat for for lidt mere. Flere af de jagtbukser til hundeførere, som vi forhandler i Hubertushuset, har også en masse lommer. Du har altså plads til alt det, du skal have med på jagten, fx hundesnor, fløjte, godbidder m.m.

 

Jagtbukser herre i flere farver

 

Vi har hos Hubertushuset mange jagtbukser, og endda i flere forskellige farver. Mange af jagtbukserne er dog i en grøn eller brunlig farve, som passer naturligt ind i terrænet. Vi har også jagtbukser i en decideret camouflage, så det er muligt at camouflere sig bedre i terrænet. Jagtbukser i alternative farver finder du også hos Hubertushuset. De egner sig naturligvis til jagt, men kan også være rigtig gode som vandrebukser og friluftsbukser til havearbejde og revirpleje. 

 

Køb dine næste jagtbukser herre hos Hubertushuset

 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om jagtbukser til flere jagttyper og forskellige formål. Vi kan dermed sikre os, at vi har de bedste forudsætninger til at kunne klæde dig bedst muligt på til dit kommende jagteventyr eller til hverdagen. Uanset formål, står vi klar med gode råd og vejledning til dig.

 

Vi forhandler naturligvis også alt det plejemiddel og tilbehør du har brug for til dine jagtbukser.

 

Vi glæder os meget til, at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til dine jagtbukser.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60