Jagtstriktrøjer til Herrer

Varer 1-20 af 44

Faldende orden

Varer 1-20 af 44

Faldende orden
 1. Härkila Annaboda sweater
  Härkila Annaboda sweater
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 1.599,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (20%)
  Tilbud
 2. Laksen Windsor herrestrik grøn
  Laksen Windsor Windstopper
  1.899,95 kr.
 3. Härkila Norja HSP Cardigan
  Härkila Norja HSP Cardigan
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 1.399,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (30%)
  Tilbud
 4. NordHunt Berkeley Strik
  NordHunt Berkeley Strik
  Før: 499,95 kr. Tilbudspris 249,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (50%)
  Tilbud
 5. Härkila Glenmore Pullover
  Härkila Glenmore Pullover
  Før: 999,95 kr. Tilbudspris 699,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (30%)
  Tilbud
 6. Fjällräven Lada Sweater
  Fjällräven Lada Sweater
  1.599,95 kr.
 7. Browning Sweatshirt Zip "Snapshot"
  Browning Sweatshirt Zip "Snapshot"
  549,95 kr.
 8. Barbour Patch Crew striktrøje
  Barbour Patch Crew striktrøje
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (50%)
  Tilbud
 9. Seeland Noble Pullover
  Seeland Noble Pullover
  Før: 549,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (27%)
  Tilbud
 10. Härkila Hoodie
  Härkila Hoodie
  1.099,95 kr.
 11. Härkila sweatshirt
  Härkila sweatshirt
  899,95 kr.
 12. Seeland Key-Point Sweatshirt
  Seeland Key-Point Sweatshirt
  449,95 kr.
 13. Barbour Pima Cotton strik, rund hals
  Barbour Pima Cotton strik, rund hals
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (33%)
  Tilbud
 14. Deerhunter Sheffield Strik m. O-hals
  Deerhunter Sheffield Strik m. O-hals
  999,95 kr.
 15. Deerhunter Sheffield Strik m. lynlås hals
  Deerhunter Sheffield Strik m. lynlås hals
  1.099,95 kr.
 16. Härkila Retrieve Insulated Cardigan
  Härkila Retrieve Insulated Cardigan
  1.699,95 kr.
 17. Barbour Duffle Cable Crew Striktrøje, Herre
  Barbour Duffle Cable Crew Striktrøje, Herre
  1.000,00 kr.
 18. Fjällräven Abisko Wool Langærmet M
  Fjällräven Abisko Wool Langærmet M
  649,95 kr.
 19. Deerhunter Rogaland Sweat M. Hætte
  Deerhunter Rogaland Sweat Med Hætte
  649,95 kr.
 20. Barbour Textured Block Knit sweater til mænd i grøn
  Barbour Textured Block Knit - Sweater til mænd
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (50%)
  Tilbud
Side
pr. side

Jagtstriktrøjer
 

Når du skal ud at finde din næste jagt striktrøje, kan det naturligvis være udfordrende. Vi har et stort og bredt sortiment af jagt striktrøjer, jagt sweatere og jagt pullovers. Det betyder, at det kan være svært at finde ud af, hvad der passer til dine behov. Jagttrøjer kan nemlig meget forskelligt. Nogle er rigtig gode udover en skjorte, andre er perfekte til et isolerende mellemlag eller som yderlag i de varmere perioder.

 

Derudover har vi et stort udvalg af Deerhunter sweatre og Härkila striktrøjer. Det er nogle af de mest populære brands og det er tit dem, som vi hører kunderne efterspørger. Udover Deerhunter og Härkila, kan der også nævnes mærker som Fjällräven, Pinewood, Seeland, Laksen og mange flere.

 

Brug en jagtsweater udover skjorten
 

Der har i lang tid være en tradition i Danmark og mange andre lande, hvor jægere har skjorte på, når de begiver sig ud på fællesjagter. Derfor har flere tyet sig til selve jagtskjorten og du kan med fordel supplere med en lækker jagtsweater. Jagtsweateren findes i mange forskellige designs, så du kan vælge en sweater, der matcher resten af dit jagttøj og i særdeleshed jagtskjorten.  

 

Med en jagtsweater, øger du også varmen en smule, hvorfor den kan være dejlig at have på, når det koldere vejr viser sig. Og så ser det virkelig godt ud med en sweater til jagt udover skjorten.

 

Jagtstriktrøjen kan bruges til flere formål
 

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal vælge en striktrøje til jagt. En jagtstriktrøje kan nemlig bruges på flere forskellige måder. Det er derfor en utrolig populær beklædningsgenstand blandt jægere. En jagtstriktrøje er nemlig god, da den kan bruges som et isolerende mellemlag. Du vil kunne have den inde under jagtjakken, og på den måde få mere varme. Når det er for varmt til jagtjakken, kan du også bruge jagttrøjen som yderlag. En striktrøje til jagt fås også med membran. På den måde kan den beskytte endnu mere mod vejr og vind og er endnu mere isolerende. Det er både praktisk, hvis du bruger den som mellemlag og som yderlag.

 

Deerhunter sweater til jagt og fritid
 

Deerhunter er et dansk brand, der står bag meget forskelligt jagttøj. Deerhunter er blevet yderst populært blandt jægere og det er der flere årsager til. I starten var ambitionen, at tøjet skulle være nemt at bevæge sig i og så skulle det være udført med mange tekniske egenskaber. Det vil nemlig gøre tøjet egnet til jagt. Nu er Deerhunter jagttøj spækket med de mest funktionelle egenskaber, produceret i god kvalitet og komforten er ligeledes i top. Deerhunter er noget af det bedste jagttøj på markedet. Deerhunter har flere forskellige sweatre til jagt. En Deerhunter sweater har naturligvis den samme høje standard, som alt det andet jagttøj fra Deerhunter. Deerhunter jagt sweaters er alle fremstillet i den bedste kvalitets lammeuld. Det er et naturligt materiale med naturlige egenskaber. Det er fx ekstra isolerende og har en slags selvrensende egenskab. Derudover er det svedtransporterende og dermed yderst komfortabelt. Enkelte Deerhunter sweaters har også flere eksklusive detaljer, som fx ruskind på albuerne. Ruskind giver både et flot look og så er det slidstærkt. Ruskind ses derfor ofte på de udsatte områder. Flere af disse Deerhunter jagtsweatre fås i flere forskellige farver, hvor nogle er oplagte til jagt og andre vil være gode til fritiden. Se vores store udvalg af Deerhunter sweaters på vores hjemmeside og i vores fysiske butik. 

 

Härkila striktrøje til jagt
 

Vi har også et stort udvalg af Härkila striktrøjer. Härkila er meget kendt for deres striktrøjer med halv lynlås. De er nemlig virkelig gode på jagten, da de er behagelige og komfortable at have på. De fås både med og uden membran. En Härkila striktrøje med membran er god til de rigtig kolde jagter som mellemlag, men flere bruger dem også som yderlag i det lunere vejr. En Härkila striktrøje uden membran er perfekt som et isolerende og meget komfortabelt mellemlag. Se det store udvalg af Härkila striktrøjer til både jagt og fritid på vores hjemmeside og i vores fysiske butik.

 

Køb din næste herre jagt striktrøje hos Hubertushuset
 

Hos Hubertushuset gør vi alt for at give dig den bedste oplevelse. Derfor har vi udelukkende personale med stor viden og mange års erfaring. De er specialister i det de laver, så vi kan give dig den bedste oplevelse. Den bedste oplevelse skal du også have på webshoppen, og derfor finder du et stort udvalg af jagttøj til herrer og rigtig mange gode tilbud på vores outlet.

 

Uanset formål, er vi klar til at hjælpe med råd og vejledning. Og husk, der er altid frisk kaffe på kanden. Så kom forbi Hubertushuset til en hyggelig og brugbar snak.

 

Vi glæder os til at se dig i Hubertushuset eller på vores hjemmeside.

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60