Jagtskjorter til Herrer

Varer 1-20 af 83

Faldende orden

Varer 1-20 af 83

Faldende orden
 1. Härkila Pajala skjorte
  Härkila Pajala skjorte
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (33%)
  Tilbud
 2. Härkila Milford skjorte
  Härkila Milford skjorte
  749,95 kr.
 3. Härkila Stenstorp skjorte
  Härkila Stenstorp skjorte
  799,95 kr.
 4. Fjällräven Fjällglim skjorte
  Fjällräven Fjällglim skjorte
  899,95 kr.
 5. Fjällräven Singi Flannel Skjorte
  Fjällräven Singi Flannel Skjorte
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 549,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (21%)
  Tilbud
 6. Laksen Harvard Oxford Skjorte
  Laksen Harvard Oxford Skjorte
  Før: 800,00 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 200,05 kr. (25%)
  Tilbud
 7. Härkila Eide Skjorte
  Eide skjorte
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (29%)
  Tilbud
 8. Härkila Newton skjorte
  Newton skjorte
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (33%)
  Tilbud
 9. Deerhunter Caribou jagtskjorte L/Æ
  Deerhunter Caribou jagtskjorte L/Æ
  Før: 399,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (25%)
  Tilbud
 10. Pinewood Prestwick Exclusive skjorte
  Prestwick skjorte Exclusive
  549,95 kr.
 11. Pinewood Härjadalen herreskjorte grøn
  Pinewood Härjedalen Flannel skjorte
  Før: 399,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (25%)
  Tilbud
 12. Pinewood Cornwall Flannel skjorte
  Cornwall Flanell skjorte
  649,95 kr.
 13. Deerhunter Caribou Jagtskjorte S/S
  Caribou jagtskjorte S/S
  Før: 299,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (33%)
  Tilbud
 14. Fjällräven Abisko Cool shirt SS
  Fjällräven Abisko Cool shirt SS
  749,95 kr.
 15. Härkila Stornoway Active Skjorte
  Härkila Stornoway Active Skjorte
  799,95 kr.
 16. Blaser Oxford Skjorte, Modern Fit
  Blaser Oxford Skjorte, Modern Fit
  899,95 kr.
 17. Deerhunter Michael Skjorte
  Deerhunter Michael Skjorte
  299,95 kr.
 18. Barbour Oxford 3 Tailored skjorte
  Barbour Oxford 3 Tailored skjorte
  600,00 kr.
 19. Barbour Tartan 7 Tailored skjorte
  Barbour Tartan 7 Tailored skjorte
  599,95 kr.
 20. Deerhunter Hektor skjorte
  Deerhunter Hektor skjorte
  599,95 kr.
Side
pr. side

Herre Jagtskjorter

 

En skjorte er ikke bare en skjorte. Der findes herre skjorter specielt designet til mange forskellige formål, og sådan er det også med jagtskjorter. I Hubertushuset kan du finde jagtskjorter til både sommer- og vinterhalvåret, lavet i forskellige materialer og i flere forskellige farver og mønstre. Vi forhandler jagtskjorter fra alle de kendte mærker så som Barbour, Blaser, Deerhunter, Dovrefjell, Fjällräven, Härkila, Laksen, Pinewood, Seeland og vores eget mærke Nordhunt. 

 

Den klassiske jagtskjorte 

 

Den klassiske jagtskjorte er som oftest ternet og i farver, der matcher kombinationen af dine jagtbukser og jagtvest og striktrøje. Jagttøj er i brune og grønne nuancer, og så gør det ikke noget, at der er en flot farver, der lyser op på skjorten. Det kan være en solgul, en bordeaux eller en blå tern, og det kan virkelig give prikken over i'et til dit jagtsæt.  

Jagtskjorter til alle vejrtyper 

 

En jagtskjorte kan fås i forskellige materialer alt efter årstiden. Der er jagtskjorter, der har korte ærmer til sommeren, for det er også behageligt at have en skjorte på til f.eks. bukkejagten. Så er der jagtskjorter, der er lette og åndbare til jagterne i sensommeren og starten af efteråret og ikke mindst de tykkere jagtskjorter med membraner til det sene efterår og den kolde vinter. 

 

En skjorte til arbejde, fritid og jagt 

 

Jagtskjorterne kan også bruges til hverdag, for de er klassiske med et tidløst eller moderne snit og altid i flotte farver. Og netop en jagtskjorte med f.eks. en svedtransporterende membran er perfekt til arbejde ude i reviret eller i haven. På arbejdet kan du skille dig ud med en flot, ternet jagtskjorte og et matchende slips. 

 

Jagtskjorter med funktioner 

 

Når man er på jagt, er der nogle kriterier, man som jæger gerne vil have opfyldt. Og det er, at en jagtskjorte skal være behagelig at have på, være åndbar, vindtæt, have isolerende membran eller være vævet så tæt, at myggene ikke kan stikke igennem. Og alle de funktioner findes i jagtskjorter. Vinterskjorterne har netop en isolerende membran, og som samtidigt er svedtransporterende. Sommerskjorter kan fås med insektstop, så du ikke generes af bidende og stikkende insekter, når du sidder ude på bukkejagt. 

 

Forskellige materialer 

 

Jagtskjorter laves i mange forskellige materialer; men først og fremmest i materialer, som er åndbare og behagelige af have på. Nogle jagtskjorter er lavet af materialer, der også indeholder elastan, hvilket gør dem strækbare og bidrager til pasformen. Du kan også købe jagtskjorter, som har trykknapper i stedet for almindelige knapper, og det gør skjorten let at knappe og ikke mindst at knappe op. 

 

Høj kvalitet og lang levetid  

 

Vi har jagtskjorter fra mange kendte mærker, og fælles for dem alle er, at de er i en rigtig god kvalitet. Og god kvalitet giver dig en jagtskjorte, som du har glæde af i mange år fremover. 

 

Jagtskjorter, der kan vaskes igen og igen 

 

Vi forhandler jagtskjorter, der selvfølgelig kan vaskes på et helt almindeligt vaskeprogram i vaskemaskinen. Du skal blot være opmærksom på, om skjorten kan tåle at komme i tørretumbler, for det er ikke alle materialer i jagtskjorter, der kan tåle det. Ofte er det skjorter med en speciel membran, som ikke tåler for høje tørretemperaturer. For at være sikker, kan du altid nøjes med at hænge dine jagtskjorter til tørre i et tørrerum eller udenfor på tørresnoren. 

 

Jagtskjorter i høj kvalitet fra Härkila 

 

En Härkila jagtskjorte har du i mange år, da kvaliteten er helt i top. Der er brugt tekstiler, der er robuste og slidstærke og samtidig åndbare, bløde og behagelige at have på. Härkila laver jagtskjorter, du kan bruge hele året, og de laver jagtskjorter til specifikke årstider og til aktivitetsniveau og jagtform. Du kan finde jagtskjorter, der har vindtæt membran, og som er svedtransporterende, eller hvad med en jagtskjorte, som er lavet af lydsvagt stof til pürschjagt på råbuk. 

En Härkila jagtskjorte kan også sagtens bruges til hverdag og på kontoret, eller på vandreturen eller i haven. Teknologien bag tekstilerne er årsagen til den fantastiske holdbarhed, og designerne har sørget for god pasform og et moderne snit. 

 

Deerhunter jagtskjorter til jægere 

 

Hos Deerhunter har man fokuseret på jægeren og jægerens behov for godt og funktionelt jagttøj. Jagtskjorterne skal have gode og praktiske egenskaber så som at være svedabsorberende og antibakterielle, hvilket opnås med bambusfibre, som vinder mere og mere ind i tekstilbranchen. Årsagen er, at bambusfibrene er hule og kan derfor også sørge for temperaturregulering og ikke mindst neutraliserer kropslugt.  

Deerhunters jagtskjorter er primært i de lidt varmere efterårsfarver, som passer så godt sammen med jagtbukser i den traditionelle, jagtgrønne eller brune farve. De har praktiske trykknapper i metal, store brystlommer og en fantastisk pasform, så du har fuld bevægelsesfrihed. Jagtskjorterne kan du også sagtens bruge til andet end jagt, da de alle har et super flot mønster i farverne og er lette at kombinere med f.eks. et par jeans. Alle skjorterne kan maskinvaskes og er meget lette at stryge. 

 

Køb dine jagtskjorter i Hubertushuset 

 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om jagtskjorter. Alle vores medarbejdere går på jagt, så de har den bedste forudsætning for at kunne give dig råd og vejledning.  

I Hubertushuset har vi et stort udvalg af lækre skjorter til både jagt og hverdag. Uanset formål har vi den rigtige skjorte til dig. Vi glæder os til, at inspirere og hjælpe dig til din nye skjorte.    

På gensyn i butikken og på vores webshop.   

   

Knæk og Bræk! 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60