Vildtgalger

10 varer

Faldende orden

10 varer

Faldende orden
pr. side

Vildtgalge og fuglegalge

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af vildtgalger til fuglejægeren. Fuglegalger er utrolig smarte, da de har det formål, at gøre det langt nemmere at transportere det nedlagte vildt fra jagtområderne, og hen til bilen. Du kan nemt hænge de nedlagte fugle fast i vildtgalgen, så du kan bære langt flere. Du finder vildtgalger og fuglegalger fra nogle af de største brands som fx Mjoelner Hunting, Seeland og Härkila.


Fuglegalge i læder

 

Fuglegalger kommer i mange forskellige materialer og udformninger, så du kan finde en fuglegalge der passer til lige præcis dig. Flere jægere er begyndt at blive rigtig glade for fuglegalger der er produceret i læder. Det kan der være flere grunde til. Læder vildtgalger er utrolig flotte at se på, og giver et unikt udtryk. Derudover er nogle læder fuglegalger også lettere end dem mange kender i metal, og dette kan naturligvis også være en grund til at flere vælger en fuglegalge i læder. Derudover er læder fuglegalger utrolig nemme at bruge, da du har en enkelt læderstrop til hver fugl, i stedet for, at de hænger oveni hinanden, ligesom ved klassiske fuglegalger i metal. 


En fuglegalge i læder kan også være en del nemmere at opbevare, da den typisk kan foldes mere sammen, eftersom at læderet er blødt, hvorimod en fuglegalge i metal fylder lidt mere. Med en fuglegalge i læder, kan du altså nemt have den liggende i lommen, indtil du eventuelt får brug for den, hvis du skulle være så heldig at få nedlagt en masse vildt.


Fuglegalger i forskellige størrelser

 

Når du skal ud at finde den næste vildtgalge, er det meget relevant, at du ser på, hvor mange fugle, du gerne vil have plads til. Du kan finde vildtgalger der passer til 10 fugle, men du kan også sagtens finde vildtgalger der passer til 12 fugle. Hvis du ikke får brug for en fuglegalge, der kan bære så mange fugle, så kan nogle af de vildtgalger vi har i metal være et godt bud, for de kan typisk indeholde et lidt mindre antal fugle. Dermed kan du altid finde en vildtgalge hos Hubertushuset, der passer til lige præcis dit behov.


Vildtgalge til rådyr

 

Når der bliver snakket om vildtgalger er det typisk til fugle, og der findes heller ikke decideret vildtgalger til rådyr. Derimod findes der såkaldte bæreseler eller bæreremme. De har naturligvis den fordel og er produceret med det formål at gøre det langt nemmere at transportere rådyret fra træfpunktet og hen til bilen eller hjemmet. Derfor er ideen bag en fuglegalge og en vildtgalge til rådyr stort set det samme. En bærerem eller bæresele er altså derfor et oplagt valg, da det kan gøre det langt nemmere, når du skal have det nedlagte vildt med hjem. 


Udover denne slags vildtgalge til rådyr, så er der også flere, der anskaffer sig nogle temmelig store poser med hank, hvor hele rådyret kan ligge i, for derefter at spænde den fast på rygsækken, hvis du alligevel har en rygsæk med. Det gør det utrolig nemt for dig at bære rådyret, hvis du er afsted på riffeljagt alene, hvilket rigtig mange jægere er. Det gør også, at du stadig har hænderne frie til bl.a. at holde din riffel, skydestok, sammenklappelig stol eller hvad du ellers måtte medbringe på din riffeljagt. 


Køb din næste fuglegalge hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi flere forskellige fuglegalger der passer til lige præcis dine behov. 

I Hubertushuset bliver du mødt af en masse dygtige medarbejdere, der alle har en lang række erfaring og en bred viden om jagttilbehør, så de alle er klar til at hjælpe dig med at finde din næste fuglegalge. 


Vi glæder os meget til at inspirere dig og du er naturligvis altid velkommen i Hubertushuset til en kop kaffe og kyndig råd og vejledning


På gensyn i Hubertushuset og på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60