Stole og Siddeunderlag

20 varer

Faldende orden

20 varer

Faldende orden
 1. Fjällräven Singi Stubben
  Fjällräven Singi Stubben
  2.299,95 kr.
 2. Fjällräven Singi Sidelomme
  Fjällräven Singi Sidelomme
  249,95 kr.
 3. Deerhunter Sammenfoldelig Siddepude m/varme
  Deerhunter Sammenfoldelig Siddepude m/varme
  499,95 kr.
 4. Deeerhunter sammenfoldelig sidepude
  Deerhunter Sammenfoldelig Siddepude
  49,95 kr.
pr. side

Jagtstole og siddeunderlag til en dag i naturen

 

I Hubertushuset finder du et stort udvalg af jagtstole, siddepuder og siddeunderlag i flere varianter. Her kan du vælge, om det skal være med eller uden varme, med ryglæn eller noget, der kan klappes sammen.


Den klassiske jagtstol

 

Når man er på jagt, kan der sommetider være noget ventetid i såterne. Så er det rart, at du kan hvile benene og ryggen lidt. Men det er ikke sikkert, at der lige står en sten eller en træstub til formålet, og her er det genialt, hvis du selv har en jagtsol med. En jagtstol kan klappes sammen, og du kan finde modeller, som kan foldes helt sammen til at fylde næsten ingenting. Der er jagtstole med ét ben eller tre ben. De etbenede stole kan samtidig bruges som støtte, når du går, og de har ofte et indbygget håndtag i sædet. De trebenede kan foldes helt sammen, og flere af dem har en rem, så du kan bære den over skulderen. Jagtstolene er bygget af lette materialer, så de ikke er besværlige og tunge at have med ud på reviret.


Tag en jagtstol med på andejagt

 

På andejagt er det næsten ikke til at undvære en jagtstol. Du sætter ud ved vandhullet i god tid, inden ænderne kommer ind til aften. Og når du sidder ned mellem sivene eller bag jagtskjulet, er du også bedre gemt. Her kan du bruge både en étbenet og en trebenet jagtstol. Dog skal du være sikker på, at underlaget ikke er for vådt, så stolebenene synker helt i. Her kan du evt. forberede ved at lægge nogle sten eller en flise, hvor du gerne vil sidde.


Jagtstole i holdbare materialer

 

Jagtstole kan være lavet i mange forskellige materialer, hvor nogle stole er lettere end andre. Den klassiske jagtstol er lavet i træ og kernelæder. Træet er en hårdfør sort, som efterfølgende at lakeret med flere lag lak for at gøre den holdbar mod vejr og vind. Enderne af benene har ofte en manchet af messing for at undgå råd, da stolebenene altid er i kontakt med underlaget. Sædet er lavet i kraftigt kernelæder både for at gøre sædet stærkt men også for at kunne holde til stor vægt.

På de nye jagtstole er der fokuseret på det praktiske og funktionaliteten; dog uden at gå på kompromis med komforten. Her er hele stolen lavet af materialer, der tåler vand, vind og vejr og ikke mindst er nemme at rengøre og tørre. Stellet er lavet i aluminium for at holde vægten nede, og sædet er lavet i kraftig nylon mesh, som er utrolig slidstærkt og holdbart. Benene er monteret med gummifødder, så stolen ikke synker i underlaget, og gør samtidig stolen skridsikker på glatte overflader.


Rygsæk med indbygget stol

 

Til dig, der elsker at trekke og campere ude i det fri, så er en rygsæk med indbygget stol lige sagen. Du kan finde rygsække i forskellige størrelser, og hvor stolen er med eller uden ryglæn. Når du er på trekking, er det rart at kunne sætte sig på en ordentlig stol for at tage et hvil efter mange kilometers vandring. Du kan også bruge rygsækstolen, når du er på jagt og sidder og venter på bukken i diget eller i skovkanten. Og på fisketuren er den genial. Du kan have alle dine ting i rygsækken, og så kan du sidde godt og vente på, at fiskene bider på. Den er også perfekt til at skyde riflen ind med. Du sidder godt i en god højde i forhold til skydestokken, og så kan du virkelig holde riflen i ro. Rygsækkene er lavet i slidstærke og vandtætte materialer, så du ikke skal være bekymret, hvis der kommer en byge.


Siddeunderlag beskytter mod kulde

 

Uanset, om du er på jagt, fisketur eller trekking, så er det yderst praktisk at have et siddeunderlag med. Ofte kan en skovbund, en træstub eller en sten være kold og fugtig, og det er ikke så rart at blive våd bagi, eller at kulden kommer krybende op ad ryggen. Her kan du tage et siddeunderlag med, så du altid sidder tørt og uden træk. Flere af siddeunderlagene kan foldes samme, så de fylder meget lidt i din oppakning, og de vejer meget lidt. Et siddeunderlag kan du heller ikke undvære i skydestigen og skydetårnet, hvor du skal sidde i mange timer.


Siddeunderlag med smarte detaljer

 

Som udgangspunkt er alle siddeunderlag designet og lavet af materialer, så de har en så lav vægt som muligt. Og du kan også få siddeunderlag, som f.eks. har varme. Nogle siddeunderlag har det indbygget, andre har lommer, hvor du kan putte et par engangsvarmere i, så du sidder lunt og godt. Sådan et siddeunderlag er helt klart at foretrække i skydestigen og i skydetårnet, hvor kulden trækker op nedefra. Andre siddeunderlag er godt polstrede eller kan pustes op, så de er isolerede, og så er der siddeunderlag, som også har et ryglæn. Dog skal du sidde op af f.eks. et træ eller i en skydestige, da stropperne ikke kan holde til kroppens vægt alene.


Drejbare stole

 

Det er genialt at have en drejbar stol i skydetårnet, så du har overblik over dit revir 360 grader rundt. Der er mange, der bruger gamle kontorstole, men de er altså ikke bygget til at skulle være udsat for vind og vejr. Derfor er der lavet drejbare stole, der kan monteres eller stilles i skydetårnet. Stolene er lavet af metal, som gør dem robuste og virkeligt holdbare, og ofte følger der også en polstret og vandafvisende hynde med. Stolene er byggede til at kunne bære noget vægt; helt op til 135 kg, og du kan nemt rotere på stolen, så du kan afgive det perfekte skud.


Sikkerhed ved skudafgivelse

 

En jagtstol er ikke kun til dem, der f.eks. har dårlig ryg, et dårligt knæ eller er i dårlig form. En jagtdag med haglgeværet kan være rigtig lang, hvor den ene såt afløses af den anden, og det kan gå hårdt ud over ryggen og knæene. Og har man ondt i ryggen, kan det resultere i dårlig skudafgivelse, og det skal man for alt i verden undgå. Er du på riffeljagt, giver det næsten sig selv, at du skal have mulighed for at kunne sidde ned og være afslappet i kroppen og uden at blive kold. At sidde ned og afgive et riffelskud er i højeste grad også indbegrebet af sikkerhed, da du har meget mere ro på din krop, når du sidder ned.


En siddeplads i naturen

 

At sætte sig ud en sommerdag og bare nyde naturen burde være en menneskeret. Det kunne også være, at du holder af at fotografere naturen og vildtet, og her må du ofte sidde ned for at få de helt rigtige fotoskud. En rygsækstol vil i dette tilfælde være genial, da du kan have dit fotoudstyr m.v. i rygsækken, og så kan du sidde ned og tage flotte, skarpe fotos, når havørnen kommer svævende forbi. Det er også rart at sidde over grundplan, hvis græsset er vådt, fugtigt – eller det bare er køligt. Og skal du sidde i et skjul, kan du heller ikke undvære en praktisk og foldbar stol, som er lige til at folde sammen og tage med i rygsækken.

 

Køb din næste jagtstol i Hubertushuset

 

I Hubertushuset finder du et meget bredt og varieret udvalg af jagtstole, siddeunderlag og rygsækstole. Vi vil med glæde give dig råd og vejldening, og alle vores dygtige medarbejdere går på jagt, så de ved lige præcis, hvad de skal anbefale dig.

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 


Knæk og Bræk!

 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60