Tasker og Rygsække

Varer 1-20 af 65

Faldende orden

Varer 1-20 af 65

Faldende orden
 1. Fjällräven Singi 20 Rygsæk
  Fjällräven Singi 20 Rygsæk
  999,95 kr.
 2. Fjällräven Singi Stubben
  Fjällräven Singi Stubben
  2.299,95 kr.
 3. Fjällräven Singi Sidelomme
  Fjällräven Singi Sidelomme
  249,95 kr.
 4. Fjällräven Kånken Sling
  Fjällräven Kånken Sling
  Før: 649,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 350,00 kr. (54%)
  Tilbud
 5. Fjällräven Abisko Hike 35 rygsæk
  Fjällräven Abisko Hike 35 Ltr.
  1.399,95 kr.
 6. Fjällräven Haulpack No. 1 Rygsæk
  Fjällräven Haulpack No. 1 Rygsæk
  1.699,95 kr.
 7. Barbour Wax Lædertaske Tarras
  Barbour Wax Lædertaske Tarras
  1.599,95 kr.
 8. Fjällräven Greenland Skuldertaske
  Fjällräven Greenland Skuldertaske
  1.299,95 kr.
Side
pr. side

Jagttasker og jagtrygsække

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af både jagttasker og jagtrygsække. De passer perfekt til udendørs brug, fx på jagt og outdoorture. Fælles for dem alle er også, at du sagtens vil kunne bruge dem i hverdagen, hvis du har behov for dette. Du finder et bredt sortiment af jagttasker til både damer og herrer. Jagttasker kommer i mange forskellige størrelser og former, og du kan altid finde en taske eller en rygsæk til en skarp pris. Du kan være heldig at finde jagttasker under vores outletkategori, hvor du altid kan gøre en god handel. Vi har også et udvalg af eksklusive tasker i en god kvalitet, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til lige præcis dig. Vores store sortiment gør også, at vi forhandler mange forskellige brands. Blandt nogle af de mest populære brands kan nævnes Fjällräven, Härkila, Laksen og Pinewood, der alle producerer fantastiske jagttasker og jagtrygsække i den bedste kvalitet.


Jagttaske med stol

 

Noget af det meget populære er en jagtrygsæk med stol. Den er utrolig smart, da du dermed både har en stol, samtidig med at du har masser af plads til udstyr og grej. En jagttaske med stol findes i mange forskellige størrelser og designs. Der findes flere jagttasker med stol, hvor nogle af stolene har ryglæn og andre fås uden. Det er helt op til dig, om du vil vælge en stol med ryglæn. Det gode ved ryglænet er, at du sidder langt mere behageligt. Det er dog en ulempe, at ryglænet naturligvis øger den samlede vægt, og derfor skal du bære rundt på mere, hvilket du bør overveje nøje. Hvis du heller vil have en stol uden rygsæk, har vi naturligvis også det.


Jagttaske med net

 

Jagttasker med net er også noget, som vi efterhånden sælger meget af. Det smarte ved jagttasker med net er, at du kan opbevare forskelligt grej, uden at have det inde i tasken. Det er både smart, hvis det er noget som er beskidt, eller hvis det skal være let tilgængeligt. Du kan derfor bruge nettet til fx dummier, når du er ude at træne med hunden eller fx til vådt og beskidt jagttøj, som du ikke længere vil have på. Derudover vil du også kunne bruge nettet til vildt, fx en skudt fasan. På den måde kan du nemt have fasanen med rundt, uden at du skal bruge den ene hånd til at holde den. Desuden undgår du blod og fjer indvendigt, og letter derfor rengøringsarbejdet betydeligt. 


Tag en lille jagttaske med på tur

 

Du tænker måske, at det kan være lidt voldsomt at tage en stor rygsæk med på jagt. Det kan det naturligvis også være, hvis du ikke har et stort behov for så meget opbevaringsplads. Derfor har vi også et stort udvalg af mindre jagttasker, hvor du har plads til det allermest nødvendige. Det kan fx være, at du blot ønsker at have lidt mere tøj med, måske en hue og et par handsker, og så lidt skiftetøj. Det er oplagt at have det med i en lille rygsæk, så du altid har tøjet med dig, eller alt det andet, som du ønsker at have i tasken.


Skal jeg vælge en taske eller rygsæk?

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en jagttaske eller en jagtrygsæk, så bør du læse med her. Det er ikke altid let at finde ud af, om man skal vælge det ene fremfor det andet. Der er naturligvis fordele og ulemper ved begge, og valget afhænger i høj grad af, hvad du ønsker at bruge tasken til. Jagtrygsække er geniale, hvis du skal afsted på jagt, hvor du har brug for en masse opbevaring. Det kan nemlig godt være forholdsvis tungt, og derfor er det lettere at bære den på ryggen. Hvis du samtidig skal gå i længere tid og i vanskeligt terræn, er det også mere behageligt med en jagtrygsæk. En jagttaske kan også være rigtig god, da der er gode opbevaringsmuligheder. Jagttaskerne er dog generelt en smule mindre end jagtrygsække, hvilket gør dem gode, hvis du ikke skal have så meget med. Jagttaskerne har for det meste et mere stilrent design end rygsækkene, og derfor vælger flere jægere en jagttaske, da den er mere æstetisk.


Derfor er det ikke muligt at fortælle, om du skal vælge en jagttaske eller en jagtrygsæk, da det er meget individuelt og helt op til dig. Dette kan dog give dig en ide om, i hvilken retning du skal kigge.


Jagtrygsæk til riffel

 

Noget af det helt nye indenfor jagtrygsække er, hvor du kan spænde din riffel fast mellem rygsækken og din ryg. På den måde, er det utrolig nemt og komfortabelt at gå rundt med riflen. Mange jægere foretrækker at have hænderne frie, når de skal gå rundt i terrænet, og netop derfor er der mange jægere, der benytter en jagtrygsæk til riflen. Det der er den helt store fordel med en rygsæk til riflen frem for et foderal er, at du også har god opbevaringsplads. Alle jægere skal altid have så meget brugbart udstyr og grej som muligt, og derfor vil langt de fleste jægere foretrække at have en jagtrygsæk med. Og når det ovenikøbet er en rygsæk, hvor du kan spænde riflen fast, er sådanne rygsække det perfekte valg til riffeljægeren. 


Bliv inspireret hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagttasker og jagtrygsække.


Hos Hubertushuset har vi mange dygtige medarbejdere. De har alle jagttegn og en lang erfaring. De har stor viden om jagttasker og jagtrygsække, der dækker dit behov. 


Du er altid velkommen forbi til en god snak og vejledning, så vi kan hjælp dig med at finde din nye jagttaske eller jagtrygsæk. Du kan også finde meget mere inspiration på vores hjemmeside


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com


Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60