Jagttilbehør Hubertushuset
 

 

 

 

 

Opbevaring Lokkeartikler Vildtpleje
Elektronik Knive og Tilbehør Våbenpleje
Andet TilbehørJagtudstyr

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af alt det jagtudstyr, som du skal bruge på jagt. Du finder jagtudstyr fra mange forskellige brands og til forskellige formål. Vi har hele tiden fokus på at udvide vores sortiment af jagtudstyr. På den måde sikrer vi, at vi har noget til enhver jæger, som samtidig følger med de nyeste tendenser indenfor jagt. Alt er naturligvis fra de bedste mærker indenfor branchen og af virkelig god kvalitet. Opdag populære brands som Nordhunt, Fjällräven, Avian-X, Mjoelner, KNZ, GSM, Spypoint, Härkila, HME, VFG – og mange flere.

 

Hold øje med dyrene på reviret med et vildtkamera

 

Noget der er blevet meget populært blandt jægere er vildtkameraer. Med et vildtkamera har du nemlig mulighed for at holde øje med dyrene der lusker rundt på dit jagtareal. Du kan både bruge et vildtkamera til at observere, men i særdeleshed også til at få super fine billeder af dyrene på dit revir.

 

Undgå at blive væk fra dine jagtkammerater med en jagtradio og lygter

 

Når du er afsted på jagt, kan det til tider godt være meget mørkt. Her kan det være svært at finde rundt på reviret, selvom du kender det temmelig godt i dagslys. Det er altså perfekt med en lygte, så du fx kan finde ud til gåseskjulet en tidlig morgen. 

 

Alle kender ligeledes det med kommunikationen på jagten, der måske ikke helt går som planlagt. Der kan godt være langt mellem jægerne på fællesjagterne. Det kan være, at driverne gerne vil give besked til skytterne om, at de går i gang med at drive, og derfor vil foretrække en jagtradio i stedet for at råbe. På jagt i skjul, kan det til gengæld være, at I er i hver sit skjul, dog stadig forholdsvis tæt på hinanden. Det gælder altid om at være stille på jagt i skjul. Der er altså rigtig mange tidspunkter, hvor en jagtradio vil være god og meget brugbar. Det er langt mere behageligt at have en jagtradio med, hvor det er nemt og tydeligt at kommunikere, fremfor at skulle råbe. Det er samtidig med til at give naturen og dyrene mere fred, så vi ikke forstyrrer mere end højst nødvendigt. 

 

Køb alt til lokkejagt hos Hubertushuset 

 

Jagt i skjul eller lokkejagt er efterhånden blevet meget populært. Vi har de sidste par år oplevet en øget interesse for alt med lokkejagt at gøre. Det er ligegyldigt om det er på jagt efter gæs, ænder, duer, krager eller andet vildt fra skjul. Der har altså været en rivende udvikling, hvilket også betyder, at der har været en udvidelse af sortimentet. Der er bl.a. andet kommet meget mere fokus på de "rigtige" lokkefugle, lokkekald og skjul. På et tidspunkt kom vi blot noget maling i hovedet, hvor vi nu er nået til et såkaldt liggeskjul. Med et liggeskjul, er du ikke afhængigt af det rigtige vegetation i baggrunden, da du blot kan lægge dig ud på en åben mark og stadig være camoufleret. 

 

Lokkefugle er nok noget af det, som jægerne mener er det vigtigste på jagten. Med gode og synlige lokkefugle der ligner ægte fugle, kan du sagtens lokke vildtet til. Det er vigtigt, at lokkefuglene har den korrekte farve og ikke giver genskin. Du finder et stort sortiment af lokkefugle hos os. Lokkefugle er som oftest monteret på en pind, der er stukket i jorden. Dog er der i den seneste tid meget fokus på, at der er bevægelse i flokken. Derfor kan du med fordel bruge en duekarrusel og windsocks. Med en duekarrusel kan du montere lokkefugle, bl.a. duer og krager på duekarrusellen, hvorefter den drejer rundt. Det skaber liv i flokken. Windsocks er egentlig også en lokkefugl, der dog bevæger sig i vinden, da det er en slags sok. Det ligner altså, at fx gæssene går rundt på marken. 

 

Lokkekald er også blevet utrolig populært. Det er i særdeleshed lokkekald til jagt efter ræv, rådyr, ænder, gæs og krager. Lokkekald er geniale, fordi du ved korrekt brug kan lokke vildtet til dig. 

 

Flere benytter sig også af såkaldte lokkemidler. Det er forskellige produkter, du spreder ud i området, hvorefter vildtet bliver tiltrukket af duften. Mange oplever succes med disse produkter på vildsvinejagt og på jagt efter rovdyr. 

 

Ha’ jagtkniven i orden

 

Det er vigtigt at have styr på jagtkniven. Vi ved aldrig, hvad vi kommer ud for, når vi skal afsted på jagt. Netop derfor er jagtkniven et af jægernes vigtigste redskaber. Ligegyldigt om du skal ordne et nedlagt stykke vildt eller hjælpe et dyr frit, der sidder fast i terrænet, så er en jagtkniv altid vigtig at have med. Der findes ufattelig mange forskellige jagtknive og hos Hubertushuset, finder du et stort udvalg af jagtknive i ordentlig kvalitet. 

 

Plej dine våben korrekt

 

Noget af det vigtigste at have styr på er den korrekte pleje af dine våben. Våbnet er det vi skyder med, og skal således skyde krudt og kugler afsted. Derfor er det vigtigt, at det bliver plejet og vedligeholdt ordentligt, så det er fuldt ud funktionsdygtigt. Hos Hubertushuset finder du alt, hvad du skal bruge, når du skal passe og pleje våbnet. Vi har både en masse fedt og olier til at smøre de forskellige dele og til at passe på træskæftet. Derudover finder du naturligvis det gængse rejsegrej. Nogle synes, at det er utrolig rart at have geværet eller riflen sat op i en såkaldt skydebænk. På den måde er våbnet spændt fast, og det er nemt at rengøre og pleje våbnet. 

 

Hold riflen stille og sid behageligt

 

Når du skal afsted på jagt med riflen, vælger mange at have en skydestige stående. På den måde kommer du op i luften, og sikrer dermed, at du har kuglefang og kan levere et sikkert skud. Derudover er flere blevet glade for skydestokke. Det hjælper med at holde riflen stille, så du kan afgive et sikkert og præcist skud. 

 

Vi har også et stort udvalg af stole og siddeunderlag, så du kan have det så behageligt som muligt. Med en stol, kan du sidde godt i skydetårnet eller i skjulet. Hvis du derimod ikke kan have en stol med, så er siddeunderlag gode. De er forholdsvis bløde at sidde på, og du får ikke våde bukser, da du kan sidde på et underlag i stedet for.

 

Tænk på opbevaringen inden du drager afsted på dit næste jagteventyr

 

På flere jagter har vi jægere meget forskelligt jagtudstyr med. Derfor er det dejligt med en taske, så du kan opbevare alt dit grej i den. Det gør det nemmere at have med, og samtidig har du styr på, hvor det hele er henne. 

 

Du finder også et stort udvalg af våbenfoderaler og våbenkufferter. Det er nødvendigt med et våbenfoderal, hvis du skal transportere dine våben rundt i Danmark, og hvis du skal til udlandet, så bør du anskaffe dig en våbenkuffert.

 

Det kan sommetider være svært at finde ud af, hvor du skal opbevare dine patroner. Dertil anbefaler vi en patrontaske, hvor du nemt kan opbevare en masse patroner, og samtidig er de let tilgængelige. 

 

Vi ses hos Hubertushuset næste gang du skal have nyt jagtudstyr

 

Du bør aldrig gå ned på godt jagtudstyr, når du går på jagt. Det er dog meget individuelt, hvad man ynder at bruge. Som begynder indenfor jagt kan det være lidt af en jungle.

 

Hos Hubertushuset har vi et team af virkelig erfarne jagteksperter, der kan rådgive dig om alt, hvad du skal bruge. Du kan ligeledes få ekspertviden om alt jagttilbehøret.

 

Shop online og find lige det, du skal bruge. Vi har altid et godt tilbud på et bredt sortiment af jagtudstyr!

 

Vi ses hos Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com næste gang du skal have nyt jagtudstyr, eller blot udvide med endnu mere.

 

På gensyn og knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60