Jagtskjorter til Damer

Varer 1-19 af 25

Faldende orden

Varer 1-19 af 25

Faldende orden
 1. Härkila Lancaster Lady skjorte
  Härkila Lancaster Lady skjorte
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (50%)
  Tilbud
 2. Härkila Selja lady skjorte
  Selja lady skjorte
  549,95 kr.
 3. Pinewood Prestwick Exclusive dame skjorte
  Prestwick Exclusive dame skjorte
  549,95 kr.
 4. Fjällräven Övik Cord skjorte, Dame
  Fjällräven Övik Cord skjorte, Dame
  699,95 kr.
 5. Deerhunter Lady Sarah Skjorte
  Deerhunter Lady Sarah Skjorte
  399,95 kr.
 6. Deerhunter Lady Athena skjorte
  Deerhunter Lady Athena skjorte
  399,95 kr.
 7. Seeland Highseat Skjorte, Dame
  Seeland Highseat Skjorte, Dame
  399,95 kr.
 8. Fjällräven Canada Skjorte, Dame
  Fjällräven Canada Skjorte, Dame
  1.399,95 kr.
 9. Laksen Flora Skjorte, Dame
  Laksen Flora Skjorte, Dame
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 549,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (31%)
  Tilbud
 10. Fjällräven Skjorte Abisko Hike Langærmet W
  Fjällräven Skjorte Abisko Hike Langærmet W
  749,95 kr.
 11. Barbour Bredon Skjorte - Dameskjorte
  Barbour Bredon Dameskjorte
  699,95 kr.
 12. Laksen Sporting Clarence Skjorte til damer
  Laksen Clarence Skjorte til damer
  Før: 899,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (33%)
  Tilbud
 13. Laksen Birds & Blossoms Skjorte Dame
  Laksen Birds & Blossoms Skjorte Dame
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 549,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (31%)
  Tilbud
 14. Fjällräven Övik Flannel skjorte Deep Red
  Fjällräven Övik flannel skjorte til damer
  749,95 kr.
 15. Fjällglim Stretch skjorte til damer
  Fjällglim Stretch Skjorte L/Æ Til Damer
  699,95 kr.
 16. Deerhunter Lady Ava skjorte
  Deerhunter Lady Ava Skjorte
  499,95 kr.
 17. Deerhunter Lady Anti-Insect Skjorte
  Deerhunter Lady Anti-Insect Skjorte
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (25%)
  Tilbud
 18. Nordhunt Bothanical skjorte til damer
  Nordhunt Bothanical Skjorte Dame
  499,95 kr.
Side
pr. side

Jagtskjorte dame

 

Jagtskjorter til damer er et meget populært beklædningsgenstand, når kvindelige jægere drager ud på jagteventyr. Jagtskjorter er nemlig ekstrem behagelige at have på, og derudover ser det meget præsentabelt ud, at komme i pænt tøj - selv på en jagt. Vi har et stort udvalg af jagtskjorter til damer i mange forskellige former og designs. Hos Hubertushuset finder du en jagtskjorte i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. 

 

Du finder på denne side og i vores fysiske butik i Ringsted et af de største udvalg af jagtskjorter til damer fra nogle af de allerstørste brands som fx Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Pinewood, Sandfield, Barbour og Swedteam

 

Jagtskjorte til damer i forskellige farver og design

 

Vi har et meget stort udvalg af jagtskjorter til damer, for at du kan finde en jagtskjorte, der passer til netop dine behov og til din stil. Du finder derfor jagtskjorter som er mere eller mindre jagtagtige. Vi har altså flere jagtskjorter til damer, som kommer i naturlige farver, og som passer godt ind i naturen. Vi har dog også flere skjorter til jagt i andre farver, bl.a. nogle hvide, røde eller blå farver. Det betyder også, at flere af de jagtskjorter vi har i vores sortiment, er særdeles velegnet til fritiden og hverdagen.

 

Derudover har vi jagtskjorter til damer i rigtig mange forskellige designs. Ligegyldigt om du er mest til et ternet mønster, ensartet farve eller med motiver, så har vi det hele. Vi har nemlig et bredt udvalg, så du altid kan finde den jagtskjorte til damer, som du kunne tænke dig. Du finder en stor del af udvalget på siden her, men i vores fysiske butik i Ringsted, finder du alle de jagtskjorter til damer, som vi har i sortimentet.

 

Er det nødvendigt med skjorter til jagt?

 

Som jæger kender du sikkert til, at jagttøj kan gøre ens jagtoplevelse meget bedre og komfortabel, da du har den helt rigtige beklædning på, som passer til vejret, og som er åndbart, hvilket er meget vigtigt, da du typisk er fysisk aktiv på jagten. En skjorte til jagt er derfor beregnet til at være aktiv på jagt. Dette gælder især også bevægelsesfriheden, som er kraftig forbedret på rigtige jagtskjorter kontra normale skjorter til hverdagen, hvilket gør det meget mere behagelig, at have en jagtskjorte på. 

 

Det danske vintervejr kan ligeledes være meget omskifteligt, hvis vi kan have en uge med lidt sol og 10 graders varme, hvor det ugen efter kan blive frostvejr med sne og måske endda med hård kuling. Derfor stiller dette også krav til jagttøjet, og med en jagtskjorte til damer, vil du kunne isolere dig mod kulden. En jagtskjorte er nemlig smart, da den er perfekt, hvis du benytter lag-på-lag metoden, hvor du sørger for at have mange lag på, når du skal afsted på jagt. Du vil nemlig kunne have en uldundertrøje inderst, dernæst skjorten og til sidst supplere med en strik. Det sikrer, at du har god varme indefra og ud, og ligeledes er det utrolig behageligt. 

 

Meget kan man sige, men skjorter til damer ser utrolig pænt ud, og derfor er det også et af de foretrukne valg når jægere, både mænd og kvinder, skal afsted på fællesjagter. 

 

Skjorter kvinder i høj kvalitet

 

Hos Hubertushuset i Ringsted ønsker vi at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er uanset om du handler i vores fysiske butik eller på vores hjemmeside. En af de ting, der gør dig som kunde utrolig glad og tilfreds, det er at modtage produkter i den bedste kvalitet, og derfor har vi sammensat et unikt sortiment til dig, så du udelukkende finder skjorter til kvinder i den allerbedste kvalitet. Det er naturligvis vigtigt med jagtskjorter i fremragende kvalitet, da det er jagttøj, og det derfor bliver udsat for en hel del. Derfor skal jagtskjorten være slidstærk og holdbar. 

 

Jagtskjorte til damer er en god gave

 

Hvis du skal købe julegave eller fødselsdagsgave til en kvindelig jæger, kan det sommetider være udfordrende at finde ud af, hvad du skal købe. En jagtskjorte til damer er aldrig en dårlig ide, og langt de fleste vil være rigtig glade for at få en jagtskjorte i gave. Det kan naturligvis være svært at vide, hvilken størrelse som gavemodtageren bruger, men det betyder intet. Vi kan nemlig hjælpe med at guide dig til den rigtige størrelse, som med stor sandsynlighed vil passer rigtig godt. Vores medarbejdere i beklædningsafdelingen har nemlig stor erfaring med rådgivning til kunderne, og er derfor de perfekte til at spørge til råds. Du kan både finde os i vores fysiske butik i Ringsted, ellers kan du sende os en mail eller ringe til os.

 

Hvis det ender med at jagtskjorten mod forventning ikke passer, så skal du heller ikke være nervøs. Hos Hubertushuset elsker vi at gøre vores kunder glade, så derfor har vi valgt at tilbyde returnering af de købte varer. Du har 30 dage til at sende varerne tilbage. Derudover så skal det ikke koste dig noget at sende varerne tilbage, der medfølger nemlig en label med vores adresse på, som du kan bruge, hvis varerne er købt forkert. Du kan læse meget mere om vores handelsbetingelser på hjemmesiden.

 

Køb din næste jagtskjorte til damer hos Hubertushuset

 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om skjorter til forskellige jagttyper og forskellige formål, så vi er sikre på, at kunne klæde dig bedst muligt på til dit kommende jagteventyr eller til hverdagen. Uanset formål, står vi klar med gode råd og vejledning til dig.

 

Vi glæder os meget til, at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din nye skjorte.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på vores hjemmeside

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60