Undertøj til Damer

Varer 1-20 af 23

Faldende orden

Varer 1-20 af 23

Faldende orden
 1. Nordic Heat Baselayer Bukser
  Nordic Heat Baselayer Bukser
  1.295,95 kr.
 2. Nordic Heat Baselayer Top
  Nordic Heat Baselayer Top
  1.295,95 kr.
 3. Hotwool Unisex Polo w/zip
  Aclima Hotwool Unisex Polo w/zip
  699,95 kr.
 4. Hotwool Unisex Crew Neck
  Hotwool Unisex Crew Neck
  Før: 649,95 kr. Tilbudspris 449,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (31%)
  Tilbud
 5. Hotwool Unisex Longpants
  Aclima Hotwool Unisex Longpants
  649,95 kr.
 6. Aclima Lightwool Long Pants
  Lightwool Long Pants
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (33%)
  Tilbud
 7. Aclima Warmwool Crew Neck Woman
  Warmwool Crew Neck Woman
  699,95 kr.
 8. Aclima Warmwool Long Pants Woman
  Warmwool Long Pants Woman
  699,95 kr.
 9. Aclima Lightwool T-Shirt Woman
  Aclima Lightwool T-Shirt Woman
  549,95 kr.
 10. Aclima Lightwool Long Pants Woman
  Aclima Lightwool Long Pants Woman
  699,95 kr.
 11. Aclima Warmwool Hoodie m/Zip, Dame
  Aclima Warmwool Hoodie m/Zip, Dame
  949,95 kr.
 12. Aclima Hotwool Long Pants 230 g, Unisex
  Aclima Hotwool Long Pants 230 g Unisex
  Før: 649,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 250,00 kr. (38%)
  Tilbud
 13. Aclima Lightwool Crew Neck Woman
  Aclima Lightwool Crew Neck Woman
  699,95 kr.
 14. Aclima Warmwool Bukser Woman
  Aclima Warmwool Bukser Woman
  699,95 kr.
 15. ACLIMA Lightwool Langærmet Uldundertrøje Dame
  ACLIMA Lightwool Langærmet Uldundertrøje Dame
  699,95 kr.
 16. ACLIMA Lightwool Uldundertrøje T-Shirt Dame
  ACLIMA Lightwool Uldundertrøje T-Shirt Dame
  599,95 kr.
 17. Aclima Woolnet Uld Underbukser til Kvinder
  Aclima Woolnet Uld Underbukser til Kvinder
  749,95 kr.
 18. Aclima Warmwool Mock Neck Zip Woman
  Aclima Warmwool Mock Neck Zip Woman
  799,95 kr.
 19. Aclima Designwool M+M Neck Zip Gråfjell
  Designwool Woman M+M Neck Zip
  1.199,95 kr.
Side
pr. side

Dame Undertøj
 

Du skal altid være klædt ordentligt på til jagt. Det gælder om at finde jagttøj til damer der kan holde og ikke går i stykker. For mange gælder det naturligvis også jagttøj der er isolerende, så du ikke fryser på jagten. Hvis du er en ivrig jæger, der bruger mange timer ude i terrænet i alt slags vejr, så bør du investere i et ordentlig sæt undertøj. Den ene ejer af Hubertushuset, Bettina Hansen, anbefaler altid Hubertushusets kunder at investere i et ordentlig sæt undertøj. Du kan læse meget mere om, hvorfor du skal købe undertøj på denne side.

 

Vi lægger stor vægt på, at alle vores kunder kommer hjem med lige det de ønskede sig, og ikke mindst produkter i den allerbedste kvalitet. Vi har derfor nøje udvalgt sortiment med hjælp fra vores dygtige medarbejdere. De ved hvad I kunder vil have, men de ved også fra deres egne erfaringer, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Derfor forhandler vi bl.a. undertøj fra brands som Aclima og Nordic Heat. De producerer nemlig nogle af de bedste produkter på markedet. 

 

Lag-på-lag metoden
 

Som jæger har du sikkert ofte hørt om denne metode eller koncept, hvor du har flere lag på,  i stedet for nogle få tykke lag. Det er der også mange gode grunde til, for det er utrolig praktisk, komfortabelt og behageligt. Du bør altid starte med et sæt undertøj, som oftest bliver produceret i uld. Undertøj er godt som det inderste lag, da det kan give varme og ofte er det svedtransporterende. 

 

Når du har styr på det inderste lag, kan du nemt supplere med yderligere lag. Det kan både være et par gode jagtbukser, en fleecejakke eller en jagtjakke. Det er helt op til dig, og det afhænger også meget af, hvor koldt det er udenfor. 

 

Lag-på-lag metoden er god, da du vil kunne opretholde varmen. Derudover har du flere tynde lag, hvilket betyder, at du vil kunne variere hvor meget tøj du har på. Derfor har du et bredt udvalg af jagttøj i jagtgarderoben, og du vil altid kunne have jagttøj på der passer til årstiden. Du undgår at fryse på de meget kolde dage, og du vil ligeledes kunne have mindre tøj på når det er varmt, og undgå at svede.

 

Undertøj uld dame
 

Langt det meste af vores undertøj til damer er produceret i uld og det skyldes, at uld har en masse fantastiske egenskaber, der gør det perfekt til netop undertøj. Det inderste lag skal helst være både varmt og isolerende, men samtidig må det også meget gerne være svedtransporterende og hurtigtørrende. Hvis undertøjet har disse egenskaber, er det nemlig perfekt til både sommer og vinter. Uld har alle disse egenskaber, og derfor er uld det perfekte valg, hvis du står og mangler nyt undertøj. Det er nemlig isolerende, både i tør og i våd tilstand, og ligeledes er det utrolig fugttransporterende og tørrer også hurtigt. Det egner sig godt som det inderste lag, og til at holde dig godt beskyttet.

 

Undertøj i uld til damer er også meget behageligt, hvis du kommer hjem fra en dag på ski, den kolde jagt, eller andre outdoor aktiviteter, hvor du kan blive gennemkold. Ulden regulerer sig nemlig efter kroppens varme, og kan derfor få din normale kropstemperatur tilbage.

 

Da uld er varmeregulerende, så er det godt til sommeren, da det vil kunne beskytte mod varmen, og transportere sveden væk fra kroppen. Således vil du kunne opretholde din normale kropstemperatur og forblive tør. 

 

Dame undertøj med varme
 

Hvis du skal afsted på jagt i meget koldt vejr, sidde stille i skydetårnet eller noget helt tredje, så kan det være en god ide at overveje dame undertøj med varme. Varmen kommer altid indefra, og tøjet skal helst blokere kulden udefra. Derfor kan det være genialt med dame undertøj med varme, hvis du ikke kan generere nok varme selv. Undertøj med varme, vil derfor være at foretrække, da du altså kan skabe varmen indefra med lidt hjælp. 

 

Hos Hubertushuset har vi både dame undertøj med varme til overdelen og til underdelen, så du er godt beskyttet på både benene og på mave, bryst og rygområdet. Så hvis du fx kun har brug for dame undertøj med varme til overkroppen, så har du mulighed for det.

 

Køb dit næste dame undertøj hos Hubertushuset
 

Vi har hos Hubertushuset nogle af landets dygtigste medarbejdere i beklædningsafdelingen, som alle har mange års erfaring med jagt og samtidig stor viden om undertøj til jagt. De er alle klar til at hjælpe dig med at blive klædt ordentligt på, til dit næste store jagteventyr eller til hverdagen. Uanset jagtform eller formål, så har vi det perfekte undertøj til dig. 

 

Vi forhandler også meget forskelligt plejemiddel og tilbehør, så du kan pleje og vedligeholde dit undertøj korrekt, så det opretholder de gode egenskaber. 

 

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vi står klar med gode råd og vejledning til dit nye undertøj.

 

Vi ses i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60