Jagttøj til damer

Varer 1-20 af 418

Faldende orden

Varer 1-20 af 418

Faldende orden
 1. Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Härkila Pro Hunter X Lady Buks
  Før: 2.599,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (23%)
  Tilbud
 2. Härkila Lancaster Lady skjorte
  Härkila Lancaster Lady skjorte
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 299,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (50%)
  Tilbud
 3. Härkila Expedition sok
  Härkila Expedition sok
  229,95 kr.
 4. Härkila All season wool II sok
  Härkila All season wool II sok
  159,95 kr.
 5. Harkila Coolmax II liner sok
  Harkila Coolmax II liner sok
  139,95 kr.
 6. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  279,95 kr.
 7. Härkila Pro Shooter handske
  Härkila Pro Shooter handske
  549,95 kr.
 8. Härkila Pro Hunter sok
  Härkila Pro Hunter sok
  219,95 kr.
 9. Härkila Stornoway active cap
  Härkila Stornoway Active cap
  449,95 kr.
 10. Seeland Hawker Scent Control Facecover
  Seeland Hawker Scent Control Facecover
  199,95 kr.
 11. Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Seeland Hawker Scent Control Handsker
  Før: 219,95 kr. Tilbudspris 149,95 kr. SPAR: 70,00 kr. (32%)
  Tilbud
 12. Seeland Key-Point Lady bukser
  Seeland Key-Point Lady bukser
  Før: 749,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 350,00 kr. (47%)
  Tilbud
 13. Härkila Modi Cap
  Härkila Modi Cap
  329,95 kr.
 14. Härkila Sandhem lady fleece vest
  Härkila Sandhem lady fleece vest
  1.299,95 kr.
 15. Seeland Rainy sæt
  Seeland Rainy sæt
  899,95 kr.
 16. Fjällräven Canvas Bælte 4 cm.
  Fjällräven Canvas Bælte 4 cm.
  249,95 kr.
 17. Nordic Heat Baselayer Bukser
  Nordic Heat Baselayer Bukser
  1.295,95 kr.
 18. Nordic Heat Baselayer Top
  Nordic Heat Baselayer Top
  1.295,95 kr.
 19. Hotwool Unisex Polo w/zip
  Aclima Hotwool Unisex Polo w/zip
  699,95 kr.
 20. Fjällräven Stina Jakke, Dame
  Fjällräven Stina Jakke, Dame
  1.799,95 kr.
Side
pr. side

Jagttøj til damer
 

Hos Hubertushuset i Ringsted har vi et stort udvalg af jagttøj, både til herrer og til damer og altid rigtig gode tilbud, da vi ved, hvor vigtigt det er at være klædt ordentligt på til jagten. Og så gør det da ikke noget, at du samtidigt kan gøre et godt køb. Vi har derfor et sortiment med både regntøj, sommer- og vinterjakker, fritidstøj som fx t-shirts, skjorter og meget mere. For at sikre den bedste kvalitet til vores kunder forhandler vi jagttøj til damer fra nogle af de allerstørste producenter, så som Härkila, Pinewood, Fjällräven og mange flere. 

 

Jagttøj, der matcher alle
 

Vi bestræber os på at have et så stort udvalg af jagttøj til damer som muligt, for at have jagttøj der matcher lige præcis dig og dine behov. Vi har dermed en rigtig god sammensætning af jagttøj, hvor du kan finde jagttøj i alle prisklasser og i mange forskellige designs. Vi har både jagtjakker til damer og jagtbukser til damer, der egner sig bedst enten om sommeren eller om vinteren. Du kan vælge jagtjakker og jagtbukser med eller uden membran, og så kan du få jagttøjet i et luksuriøs og eksklusivt tweed design, eller måske i en rigtig fed camouflagefarve. Vi har det hele, så du kan finde lige præcis det jagttøj til damer, som du ønsker.

 

Vi har også et stort udvalg af andre jagtbeklædningsgenstande, så som hatte, handsker, halstørklæder og meget mere. Det er jagtbeklædningsgenstande, som kan hjælpe med at holde dig varm under en kold jagt i skoven, og kan derfor være virkelig brugbare og meget behagelige. Vi har en masse forskelligt jagtbeklædning til damer under vores kategori jagttøj til damer, hvor vi har mange slags jagthatte, jagthandsker og tørklæder. De fås i mange forskellige farver og tykkelser, og nogle har endda en membran, der gør dem vind- og vandtætte og meget mere åndbare. 

 

Vælg det rigtige jagttøj til damer fra starten
 

Hos Hubertushuset ved vi, at det kan være udfordrende at finde jagttøj til damer og specielt det jagttøj, som du har behov for. Derfor har vi lavet en lille guide, som forhåbentlig kan sætte lidt tanker i gang hos dig og gøre det mere klart, hvad du skal gå efter, når du skal vælge jagttøj.

 

Vejret - Vejret er noget af det, der har størst indflydelse på valg af dit næste jagttøj, da jagttøjet skal kunne klare alt slags vejr. Hvis du overvejende går på jagt efter bukke i sommersæsonen, og ikke rigtig udøver andet jagt, ja så behøver din garderobe ikke at være stor, da vejret ikke kræver meget af jagttøjet om sommeren. Det er for det meste godt vejr, eller i hvert fald tørvejr om sommeren i Danmark, og derfor vil du kunne nøjes med jagttøj, som er slidstærkt. Hvis du derimod dyrker jagt året rundt, så sætter det en del flere krav til jagttøjet, hvor det både skal være slidstærk, men også vind- og vandtæt, da det næsten er umuligt ikke at være på jagt om efteråret og vinteren uden at blive våd. Derudover skal du også have jagttøj, som er varmt og isolerende, hvis du skal på jagt i de rigtig kolde måneder som december og januar.

 

Hvad du skal bruge jagttøjet til? - Derudover skal du overveje, hvad du skal bruge dit jagttøj til. Jagttøj til damer er jo egentlig ikke bare jagttøj, for det er også behageligt at bruge til alt muligt andet, da det er åndbart, har god bevægelsesfrihed, og så sidder det behageligt, og derfor er det også et godt valg at bruge jagttøj til bl.a. vandreture og havearbejde. Det er ikke sikkert, at du har behov for de samme egenskaber, hvis jagttøjet skal bruges til vandreture og/eller havearbejde, da det ikke stiller de samme krav til jagttøjet, men måske nogle andre krav. Fx er det en god idé at gå efter det mest åndbare jagttøj til damer, du kan finde, hvis du skal bruge det til vandreture. 

 

Jagt et par gange om året - En anden ting, der er værd at overveje, er hvor meget du går på jagt. For hvis du udelukkende går på jagt en enkelt eller to gange om året, har du måske ikke lyst til at bruge mange penge på jagttøjet. Hvis du derimod ofte går på jagt, vil du have glæde af en stor garderobe, så du altid har det rigtige jagttøj til vejret og jagttypen. Du er højst sandsynlig også villig til at bruge flere penge på jagttøj og jagtudstyr, hvis du går meget på jagt. Ligegyldigt hvad, så har vi altid et stort udvalg af jagttøj til dig, og du finder også altid en masse gode tilbud på jagttøj til damer i høj kvalitet. 

 

Den rigtige jagtbeklædning til damer
 

Det er vigtigt at have den rigtige jagtbeklædning, når du skal af sted på jagt. Du kender sikkert følelsen af, at jagten kan blive ødelagt, hvis jagttøjet ikke passer til jagtsituationen, eller jagttøjet ikke har de optimale egenskaber, så jagten bliver til en succes. Stivfrosne tæer og kolde fingre, som du næsten ikke kan bevæge. Det er naturligvis heller ikke behageligt at have det så varmt, at jagttøjet bliver helt fugtig af sved. 

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af jagttøj til damer med nogle af de nyeste teknologier og egenskaber, der gør jagttøjet behageligt på jagten, og du kan nyde jagten uden at skulle bekymre dig om våde tæer og kolde fingre. 

Vi anbefaler altid, at du klæder dig på efter lag på lag metoden. Dvs. at du starter med et inderlag, så har du et isolerende mellemlag og til sidst et beskyttende yderlag. 

Bettina Hansen, der er afdelingsleder i beklædning og fodtøj, og som samtidig er den ene ejer af Hubertushuset, anbefaler alle at starte med et sæt uldundertøj. Uldundertøj har nogle helt igennem fantastiske egenskaber, der gør det muligt at bruge det både om sommeren og om vinteren. Uld er bl.a. fugtregulerende og isolerende, så en uldundertrøje vil transportere sved væk fra kroppen om sommeren, og om vinteren vil en uldundertrøje være dejlig varm og isolerende. Uldundertrøjer finder du både under jagttøj til damer og jagttøj til herrer.

Udover en uldundertrøje kan du tilføje et mellemlag på de kolde dage. Et mellemlag er genialt, da det ikke behøver at være meget slidstærkt eller vandtæt. Et mellemlag er til for at give varme og isolering. Det kunne fx være en striktrøje eller en fleecejakke. Hvis du ønsker et varmt mellemlag, kan du med fordel vælge en striktrøje med membran, der er varm, isolerende og yderst behagelig.

Det yderste lag skal have lidt andre egenskaber og teknologier. Det vil være særlig fordelagtigt med en jagtjakke, der er vandtæt og slidstærk, så jagtjakken kan holde til at gå igennem det værste krat og samtidig kan håndtere en kraftig regnbyge. Derudover er det også vigtigt med en åndbar jagtjakke, da du bevæger dig en del, og derfor stadig kan komme til at svede, hvilket gør at en åndbar jagtjakke er at foretrække. 

 

Køb dit næste sæt jagttøj til damer hos Hubertushuset
 

Alle hos Hubertushuset i Ringsted er meget passionerede omkring jagt. Alle har jagttegn og er aktive jægere, så vi har kendskab og stor viden inden for jagtområdet. Alle har mange års erfaring inden for beklædning og udstyr til jagt, så du kan med ro i maven få råd og vejledning af vores dygtige medarbejdere. De kender det store udvalg, og kan hjælpe dig med at finde det bedste jagttøj til damer, som matcher dine behov og passer godt til dig. Vi har et stort udvalg af jagttøj til damer på vores hjemmeside og i vores fysiske butik. Hvis du vil være sikker på at have dit jagttøj hurtigt, så tøv ikke med at bestille det allerede i dag. Jo hurtigere du bestiller, jo hurtigere kommer det frem til dig, og du har længere tid til at nyde dit nye og lækre jagttøj.

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60