Jagt Striktrøjer til Damer

19 varer

Faldende orden

19 varer

Faldende orden
 1. Pinewood Hurricane Striktrøje Dame
  Pinewood Hurricane Striktrøje Dame
  949,95 kr.
 2. Fjällräven Övik Nordic Sweater, Dame
  Fjällräven Övik Nordic Sweater, Dame
  Før: 1.699,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 700,00 kr. (41%)
  Tilbud
 3. Härkila Retrieve Insulated Lady Cardigan
  Härkila Retrieve Insulated Lady Cardigan
  1.499,95 kr.
 4. Laksen Carnaby V-Neck strik, Dame
  Laksen Carnaby V-Neck strik, Dame
  999,95 kr.
 5. Fjällräven Abisko Wool Langærmet W
  Fjällräven Abisko Wool Langærmet W
  649,95 kr.
 6. Barbour Sailboat Knit navy - dame striktrøje
  Barbour Sailboat Knit navy - dame striktrøje
  699,95 kr.
 7. Barbour Stitch Guernsey Cape Strik
  Barbour Stitch Guernsey Cape Strik
  1.099,95 kr.
 8. Barbour Kendon Striktrøje
  Barbour Kendon Striktrøje
  Før: 799,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (38%)
  Tilbud
 9. Ridgeline Range Sweatshirt Hoodie til Damer
  Ridgeline Range Sweatshirt Hoodie til Damer
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (43%)
  Tilbud
 10. Fjällräven Övik Knit Cardigan Sweater Dame
  Fjällräven Övik Knit Cardigan Sweater Dame
  1.599,95 kr.
 11. Laksen Canaby V-Hals Strik til Dame - Forest
  Laksen Canaby V-Hals Strik til Dame - Forest
  999,95 kr.
 12. Laksen Burleigh Cable Knit Sweater til Dame - Navy
  Laksen Burleigh Cable Knit Sweater til Dame - Navy
  Før: 1.099,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (27%)
  Tilbud
 13. Aclima Designwool M+M Neck Zip Gråfjell
  Designwool Woman M+M Neck Zip
  1.199,95 kr.
 14. Noble Wilde Raceway poncho poppy
  Noble Wilde Raceway Poncho
  Før: 1.699,95 kr. Tilbudspris 1.199,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (29%)
  Tilbud
 15. Noble Wilde Moss Stitch Shawl maritime
  Noble Wilde Moss Stitch Shawl
  Før: 1.299,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (31%)
  Tilbud
 16. Chevalier Cherry Rollneck til damer
  Chevalier Cherry Rollneck til Damer
  1.199,95 kr.
 17. Fjällräven Snow cardigan
  Fjällräven Snow Cardigan til Damer
  Før: 1.599,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 700,00 kr. (44%)
  Tilbud
 18. Chevalier Haven Wool Top til damer
  Chevalier Haven L/S Wool Top Dame
  699,95 kr.
 19. Chevalier Kelly L/S Top Dame
  Chevalier Kelly L/S Top Dame
  799,95 kr.
pr. side

Dame Strik
 

Det er naturligvis altid vigtigt at have den rigtige jagtbeklædning på, når du er ude i naturen, og en dame strik kan være en utrolig alsidig og brugbar beklædningsgenstand. Vi har et stort udvalg af dame strik til jagt og hverdag. Du finder både strik med lynlås, halv lynlås, og andre kommer som pullover. Vi forhandler dame strik fra de allerstørste brands for eksempel Laksen, Fjällräven, Barbour og Härkila. Du finder også en masse andet jagttøj til damer, som du kan supplere din strik med.

 

Dame Strik til jagt
 

Når du skal ud og finde den perfekte dame strik til jagt, så er der rigtig mange forskellige du kan vælge imellem, og derfor så er det vigtigt, at du gør dig overvejelser over, hvilken strik du godt kunne tænke dig. Vi har nemlig både klassiske strik, som du kender dem i forvejen, men vi har også en dame strik med membran, så du skal gøre dig overvejelser over, hvilket behov du har, hvilke krav du stiller til den nye dame strik og ikke mindst hvad den skal kunne holde til. Hvis du skal bruge din nye strik til jagt om sommeren, så behøver du med garanti ikke membran, da du vil få det for varmt, men til gengæld er det utrolig behageligt med en dame strik med membran, hvis du går meget på jagt om vinteren, da den vil kunne holde kulde og blæst ude. Mange foretrækker at have en strik på om vinteren, fordi den både er blød og derfor meget behagelig, men det er også rart at den er lidt tyk, og derfor kan være med til at give lidt varme, specielt på de helt kolde dage.

 

Dame Strik til hverdag
 

Selvom vi hos Hubertushuset sælger mest jagttøj, så er vi også en fritidsbutik, og derfor finder du foruden decideret jagttøj også masser af fritidstøj og hverdagstøj. Vi har flere dame strik i sortimentet, som mest er til brug på jagt og ved andre udendørs aktiviteter, hvor du risikerer at blive beskidt. De kan naturligvis også bruges til hverdag, men du finder flere dame strik der egner sig bedre til hverdag i vores butik og på vores hjemmeside. Flere af de dame strik vi har, er rigtig gode til at have udover en skjorte eller lignende, og kan derfor med fordel både bruges, når du skal afsted på jagt eller hvis du skal til et hyggeligt og festligt arrangement. Nogle af disse dame strik har et meget klassisk design, som er virkelig pæne til hverdagsbrug, men nogle har et andet design, hvor der fx er et motiv på, eller lidt forskellige mønstre. 

 

Fjällräven Strik Dame
 

Fjällräven er et af de mest populære brands indenfor jagt- og fritidstøj, og det er der intet at sige til, for det er kvalitet der holder. Fjällräven er et mærke fra vores naboland Sverige, og nærmere bestemt en lille svensk by ved navn Örnsköldsvik. Fjällräven bliver produceret på traditionel svensk vis, og der er meget fokus på både enkelhed og funktionalitet, når de producerer jagttøjet, og det kan også være en af grundene til at det er utrolig populært med fritids- og jagttøj fra Fjällräven. 

 

Vi har også flere dame strik fra Fjällräven som er utrolig pæne, og samtidig med det, er langt de fleste også produceret i uld, hvilket er et virkelig funktionel og behageligt materiale, da uld både er svedabsorberende, antibakteriel og isolerende i både våd og tør tilstand, hvorfor det er at foretrække til udendørs aktiviteter. 

 

Benyt lag-på-lag metoden med en dame strik
 

Mange jægere og naturelskere vælger en dame strik, da du med denne kan benytte lag-på-lag metoden, som vi i Hubertushuset anbefaler alle vores kunder. Og det gør vi hovedsageligt af to årsager:

 

 1. Når du har flere lag, så er det langt nemmere at skabe varme, og det holder også bedre på varmen, så du undgår at fryse.

 2. Hvis du benytter lag-på-lag metoden, har du tøj som er tyndere, og det betyder også, at du med relativt lidt tøj, kan du klæde dig på alt efter vejret, så du har den rigtige mængde tøj på. Hvis du udelukkende har en sommerjakke og en vinterjakke, så har du det enten meget koldt eller meget varmt om efteråret, hvor det måske er 10 grader på jagten. 
   

Du vil altså kunne have den perfekte mængde tøj på hver gang ligegyldigt årstiden, og samtidig med det, så vil du kunne holde varmen bedre.

 

Køb din næste dame strik hos Hubertushuset
 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om strik til forskellige jagttyper og ved lige præcis hvad du skal vælge til dit formål, så vi er sikre på, at kunne klæde dig bedst muligt på til dit kommende jagteventyr eller til hverdagen. Uanset formål, står vi klar med gode råd og vejledning til dig.

 

Vi glæder os meget til, at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din nye strik.

 

Vi ses i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60