Riffel

Varer 1-20 af 46

Faldende orden

Varer 1-20 af 46

Faldende orden
Side
pr. side

 

Søger du en ny eller brugt jagtriffel? Så er du kommet til rette sted. Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af rifler fra nogle af de allerstørste producenter verden over. Heriblandt kan nævnes kendte mærker som Blaser, Browning, Sauer, Tikka, Sako, Mauser, Merkel, Remington og CZ.

Vi forhandler både nye og brugte rifler.

Hubertushusets dygtige medarbejdere i våbenafdelingen har mange års erfaring med rifler og al slags tilbehør hertil. Om du skal have en ny jagtriffel, en lyddæmper på din salonriffel eller have repareret eller tilpasset dit nuværende våben, står vi altid klar med råd og vejledning til dig.

Hubertushuset råder over eget våbenværksted og underjordisk skydebane, så vi kan servicere, indskyde eller teste din riffel i alle ugens hverdage. Vores 3 dygtige våbenmekanikere står naturligvis også klar til at vejlede og instruere, hvis du ønsker at få kontrolskudt din jagtriffel eller har andre spørgsmål omhandlende våbnet. Værkstedet varetager alle opgaver, som en jæger måtte have.

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med stor faglighed. Du finder også et kæmpe sortiment af ammunition, jagttøj og andet udstyr til en god jagt i skoven eller på sletten.

Se også vores bud på et pænt og sikkert våbenskab. Alt sammen til fornuftige priser.

I Hubertushuset er hele udvalget nøje sammensat med fokus på brugervenlighed, kvalitet og ydeevne.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop på www.hubertushuset.com Begge steder er der masser af gode tilbud, så vi sikrer, at dit køb af kvalitetsudstyr bliver både nemt, bekvemt og billigt.

Køb din nye jagtriffel i dag. Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60