Rensegrej

Varer 1-20 af 44

Faldende orden

Varer 1-20 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Rensegrej

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af våbenpleje bl.a. rensegrej, så du kan pleje og vedligeholde dine våben korrekt. Det er altid vigtigt at rense våbnene, så våbnene fremstår flotte og altid er klar til den næste jagt. Det sikrer også, at dit våben ikke bliver forringet, men derimod forbliver i god stand, hvilket forlænger levetiden, så du kan have dit yndlingsvåben så lang tid som mulig. 


Rensesæt til haglgevær

 

Efter den gode jagttur, er det naturligvis nødvendigt at rense haglgeværet. For at sikre, at haglgeværet er funktionsdygtig og fremstår i flot stand, skal du bruge tid på at pleje og vedligeholde haglgeværet. Hos Hubertushuset finder du alt det nødvendige til netop dette. Du finder et stort udvalg af forskellige rensestokke og rensebørster til haglgevær. Rensestokkene findes i forskellige størrelser, så de passer til netop den kaliber, som du har. Du finder derfor rensestokke der passer til kaliber 12, 16 og 20. Du finder samtidig flere forskellige rensebørster, så du har de børster, som du skal bruge til at rengøre dit haglgevær. Du finder således børster i messing, uld og nylon. Nogle er gode til at frigøre krudtslam, der sidder ekstra godt fast, hvor andre er gode til at få børstet alt skidtet ud. Børsterne kan også fordele olien i løbene, hvis de trænger til lidt olie. Hos os finder du både rensesæt, hvor du både får 3 børster og en rensestok. Derudover er det muligt at købe ekstra rensebørster og en ny rensestok, hvis du ønsker en anden, en ekstra eller til en anden kaliber. Et haglgevær kan tåle meget i forhold til rengøring, og det er ikke lige så vigtigt at være nænsom, som ved en riffel. 


Rensesæt til riffel

 

Ligesom vi har rensesæt til haglgevær, så finder du også rensesæt til riffel. Forskellen på rensesæt til riffel og rensesæt til haglgevær er størrelsen på rensebørsterne og rensestokkens tykkelse. Det er utrolig vigtigt, at rensesættet passer til den kaliber, som du har. Hvis størrelsen på rensebørsterne er mindre end hvad der passer til kaliberen, så bliver riffelpiben ikke ordentligt renset. Hvis du derimod vælger rensebørster der er for store, kan det besværliggøre renseprocessen og du kan risikere at ødelægge løbet. En riffelpibe skal nemlig rengøres korrekt, så riffelgangen ikke bliver beskadiget og riflen dermed bliver upræcis. 


Når du skal rengøre riflen, er det meget vigtigt, at du kun rengøre riflen med start bagerst, altså ved kammeret. 


For at være sikker på, at du bruger rensebørster med den korrekte diameter, har vi udarbejdet et lille skema herunder:

Kaliber Diameter
.22/223 5,56 mm
.243 6,12 mm
.264 6,5 mm
.270 6,8 mm
.284 7 mm
.30/.308 7,62 mm
.32 8 mm
.36 9,3 mm

 

Køb rensegrej og rensesæt hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af rensegrej og rensesæt til haglgevær og riffel. Du finder det store udvalg på hjemmesiden, men du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Ringsted. Her finder du dygtige og passionerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig, med at finde det helt rigtige rensesæt til dit våben. Derudover finder du også alt det våbenolie, skæfteolie og våbenfedt du skal bruge.


Husk vi altid har friskbrygget kaffe på kanden, så du kan få en lille tår kaffe.


Vi ses hos i vores fysiske butik og på www.hubertushuset.com 


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60