Våbenskabe

Udvidet service ved køb af våbenskabe!

Hubertushuset tilbyder nu muligheden for tilkøb af en ekstra service i forbindelse med køb af våbenskab:

I servicepakken får du levering, opsætning og en korrekt montering af dit våbenskab.

Se mere her

 

 

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Våbenskabe i flere størrelser

Et sikkert våbenskab er et must for dig med jagt som hobby. Våbenskabet skal være egnet til opbevaring af både dine jagtvåben og din ammunition såvel som værdigenstande.


Hubertushuset forhandler alt til jagt, og derfor kan vi også tilbyde våbenskabe i høj kvalitet.
Vi har skabe til ethvert formål, om du har fem våben eller tyve våben. Hos os finder du nemt et skab, hvor der er plads til alt dit jagtudstyr. Som noget nyt tilbyder vi også en servicepakke, når du køber våbenskabet hos os. Denne inkluderer levering, opsætning og korrekt montering af dit nye skab til våben.

Opbevar dine våben i et sikkert skab

Der er ikke blot for syns skyld, at du skal investere i et sikkert skab til dine våben. Der er faktisk visse regler, som du skal overholde, når det kommer til opbevaring af våben. Disse omhandler f.eks. ’permanent opbevaring’. Permanent opbevaring drejer sig om den fysiske adresse, hvor dine våben er registeret på. Her er det et krav, at de opbevares i et godkendt skab eller et boksrum. Det skal leve op til visse krav, afhængigt af om du har færre end 25 stk. almindelige våben/10 stk. særligt farlige våben eller mere end dette. Skulle våbenskabet veje mindre end 1000 kg, er det også et krav, at det fastboltes til væg eller gulv. Alle skabene i vores sortiment er naturligvis godkendt til formålet.

Få vejledning til dit køb

I tvivl om hvordan du skal opbevare dine våben? Hvilket skab du skal vælge? Og hvordan det skal monteres?

Hubertushuset står klar med et hold af kyndige våbeneksperter, der kender til alle regler og krav på området. Vi kan altid hjælpe dig med at vælge det rigtige skab og montere det korrekt for dig.

Køb dit våbenskab hos os, og få sikker opbevaring af jagtvåben i dag!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60