Værkstedet i Hubertushuset

Velkommen på værkstedet 

NYT FRA VÆRKSTEDET

 

Vores værksted er i dag bemandet med bøssemager Jimmy Jørgensen, som de fleste måske også kender fra våbenafdelingen i butikken.

Jimmy har være ansat i Hubertushuset i 20 år. De første 8 år har han haft ansvaret for værkstedet, hvor høj faglighed og god gammeldags service har været hans topprioritet.

Jimmy har gået på jagt siden han var en knægt, og han har en stor viden om/og interesse i både gamle og nye våben.

Derudover så har vi også ansat en ambitiøs bøssemager/finmekaniker lærling pr. 1 juli: Emil Nielsen – hans store interesse og passion er jagt og reparation af våben!

Vi har et mål om at ansætte en faglært bøssemager/finmekaniker mere, så vi står 100% klar op til den store jagt med et kompetent hold. Vi har pt. jobsamtaler med nogle spændende mennesker, hvor vi er ret sikre på at finde en stærk kandidat.

Sidst men ikke mindst, så bruger vi juli måned og start august på at opdatere værkstedets rammer med ny indretning (maling, gulv, reoler, værktøj mm.) så alt spiller maksimalt når vi skal til at skrue på fuld tryk til efteråret!

Pga. sommerferie, opdatering af værkstedet og mango af en bøssemager/finmekaniker, så må der de næste 4-6 uger forventes en længere tid på reparationer ift. normalen.

Vi tager os stadig af alle sager/våben som er købt i butikken samt evt. reklamationer købt hos os. Ift. reparationer af våben som ikke er købt hos os, så er alle velkommen til at kigge forbi butikken for at få en realistisk færdigdato.

Vi håber på alles forståelse og glæder os til at præsentere hele værkstedsholdet inden længe!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60