Værkstedet i Hubertushuset

 

Velkommen på værkstedet

Værkstedets dygtige bøssemagere har siden 1973 serviceret vores kunders våben og optik, og siden 1978 har de ligeledes varetaget driften af vores underjordiske indskydningsbane på 50 meter.

Vores værksted er i dag bemandet med våbenmekaniker og daglig leder, Jimmy Jørgensen, som de fleste måske også kender fra våbenafdelingen i butikken.

Jimmy har være ansat i Hubertushuset i lidt over 20 år. De første 8 år har han haft ansvaret for værkstedet, hvor høj faglighed og god gammeldags service har været hans topprioritet. Efter en del år på salgsgulvet i butikken er Jimmy nu tilbage i de velkendte og trygge rammer, hvor han og hans kollegaer kan fordybe sig i alverdens reparationer og vedligeholdelse af kundevåben. Jimmy har gået på jagt, siden han var en knægt, og han har en stor viden om/og interesse i både gamle og nye våben.

Til at bistå Jimmy i den daglige drift har vi allieret os med en af Danmarks dygtigste bøssemagere, Peter Zink Lauersen, som siden 2020 har bidraget med god (og tør) jysk humor og ikke mindst våbenreparationer i verdensklasse! Sidst men ikke mindst så er der også hentet support i form af Kenn Risbjerg og Niels Birger Olsen. Niels og Kenn nyder begge pensionisttilværelsen, men har ikke helt kunnet slippe bøssemagerfaget. Niels er Hubertushuses tidligere mangeårige værkstedschef, og Kenn har arbejdet det meste af sit liv som bøssemager - både herhjemme men også i udlandet.

Vores værksted servicerer ugentligt op til 40 våben. De fleste købt i vores butik, men også mange udefra. Nye som gamle, ”hastere” og langsigtede projekter. Alt tages ind med et smil og en gang imellem med lidt sved på panden.
Det er altid en god idé at komme rettidigt ift. et eftersyn, en vedligeholdelse og ikke mindst reparationer af større karakter. Vi vil meget gerne hjælpe alle vores fantastiske kunder, men pga. de mange ordrer, så kan vi ikke nå det hele samme dag, som man evt. kommer med sit våben. Vi prioriterer selvfølgeligt altid, at indkøbte våben i vores butik også får et hurtigt service ift. kikkertmonteringer m.m. Gennemsnitlig produktionstid på diverse opgaver kan ligge på 1-2 uger, og i de meget travle perioder op til 3-4 uger. Du er meget velkommen til at ringe (eller sende en mail, hvis vi har travlt), inden du kommer ned til os, så vil vi altid kunne fortælle dig, hvornår dit våben kan blive klar til afhentning.

Vi håndterer MANGE forskellige opgaver på vores værksted, og vi vil altid kunne give dig et ærligt svar, ift. hvad der kan svare sig at få lavet netop med/på dit våben, og hvad det vil koste. Er resultatet ikke som ønsket, så kan du altid kigge forbi, så ser vi selvfølgelig på opgaven igen. Det skal være trygt at aflevere sit våben på vores værksted. Sådan har vi opereret siden 1973 og det gør vi også den dag i dag. Se prisliste her på siden ift. de mange forskellige opgaver, som vi tager os af.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Værkstedets åbningstid er: mandag - fredag, kl. 10.00-17.30

Du kan ringe til værkstedet mandag - fredag mellem kl. 10.00-13.00 på tlf. nr. 57 61 13 60 

Ps. Vi søger forsat en faglært bøssemager/finmekaniker, da vi har vokseværk ift. en masse nye og spændende opgaver! Ansøgning til denne stilling kan sendes til: jj@hubertushuset.com

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60