Våbenfedt

4 varer

Faldende orden

4 varer

Faldende orden
pr. side

Våbenfedt

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af våbenfedt. Våbenfedt er helt essentielt, når du ejer et våben. Du kan bruge våbenfedt til både de indvendige og udvendige dele på våbnet. Hos Hubertushuset finder du bl.a. våbenfedt fra de store producenter som Ballistol og Black Moose. Den rette våbenpleje sikrer, at du kan have glæde af dine våben i længere tid, og at de altid fungerer optimalt. Derfor finder du også alt våbenpleje, som du har behov for.


Våbenfedt skal der til

 

Våbenfedt er utrolig vigtigt, da det kan smøre forskellige dele, så dit våben fungerer optimalt. Du bør specielt anvende våbenfedt på de dele af våbnet, der har været ekstra udsat for slitage. Våbenfedt er utrolig effekt og smøreevnen er en del højere i forhold til våbenolie. Derfor kan det også anbefales, at der kun bruges små mængder våbenfedt. Det er altså langt fra nødvendigt at overdosere med våbenfedt. Våbenfedt kan nemlig også tiltrække en masse skidt og møg, som dermed sætter sig fast. Derfor skal der ikke være mere våbenfedt end højst nødvendigt, så du undgår skidt og møg. 


Brug af våbenfedt

 

Det er meget enkelt at benytte våbenfedt, dog skal du være opmærksom på nogle få ting. Det er rigtig vigtigt, at du får renset dit våben godt igennem, inden du benytter våbenfedt. Du kan rense dit våben med olie, rensebørster, klude osv. Det skal bare være renset i bund. Våbenfedt er nemlig bestemt ikke rensende, så hvis du ikke renser våbnet i bund, risikerer du, at der samler sig en masse krudtslam, hvilket ikke er optimalt. 


Når årets jagtsæson går på hæld, kan det også være en god ide, at gøre lidt ekstra for dit gevær, da det dermed skal stå i mange måneder, før det skal bruges igen. Her kan det give god mening at lave et lille eftersyn på dit haglgevær. Du kan tjekke at alt virker, rense geværet i dybden, give skæfteolie og meget mere. Eftersom det skal stå i et våbenskab i mange måneder, så kan det give rigtig god mening at smøre løbene ind i våbenfedt, så du undgår rustdannelse. Våbenfedt beskytter nemlig også rigtig godt, selv ved et meget tyndt lag. Du skal altså ikke overdosere våbenfedt. Derudover skal du være opmærksom på, at du skal fjerne våbenfedt igen, inden du skal bruge våbnet. Dermed undgår du, at der samler sig grus, krudtslam og andet skidt og møg på løbene. 


Køb våbenfedt hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi en masse dygtige og engagerede kollegaer, der har en stor viden og meget erfaring indenfor våbenfedt. Dermed vil de rådgive dig til at vælge lige præcis den våbenfedt, som du står og mangler. 


Vi ses hos Hubertushuset til en kop kaffe eller på www.hubertushuset.com 


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60