Våbenpleje

Varer 1-20 af 82

Faldende orden

Varer 1-20 af 82

Faldende orden
Side
pr. side

Våbenpleje


Det er naturligvis uhyre vigtigt med den korrekte pleje af dine våben. Dine våben vil med garanti holde længere, hvis du plejer dem ordentligt. Det er samtidig en stor udgift, hver gang du skal købe våben, og derfor det kan sagtens betale sig at pleje våbnene korrekt fra start. Hvem ønsker ikke et våben i en fantastisk stand? Derfor har vi hos Hubertushuset et stort udvalg af plejeprodukter til dine våben, så du kan pleje og vedligeholde dine våben og dermed forlænge levetiden markant. 


Hos os finder du meget forskelligt våbenpleje til dine våben. Du finder en masse rensegrej, bl.a. Boresnakes, hvor du nemt kan rense dine våben. Du finder et stort udvalg af olier, både våbenolie og skæfteolie, samt våbenfedt. Vi har også forskellige våbenbokse, hvor du får alt, som du skal bruge til at ordne dit våben. 


Våbenolie


Vi har et stort udvalg af våbenolier. Våbenolie er nemlig helt essentielt ved våbenpleje og vedligeholdelse. Når du har fundet den våbenolie, som du synes, er den bedste at bruge, er der et par ting, som du skal være opmærksom på. Hvis du har træskæfte på dit haglgevær, hvilket langt de fleste har, er det utrolig vigtigt, at du ikke rammer træet med våbenolien. Våbenolien kan nemlig beskadige træet, og give nogle rigtig grimme pletter. Du kan med fordel spray våbenolie på en fnugfri klud, og derefter tørre våbnet af. Mange våbenolier kommer som spray, og der medfølger tit et sprayrør, så du kan koncentrere sprayen, hvis du skal ramme et bestemt område. Det sikrer samtidig, at du har sværere ved at ramme skæftetræet. Det er naturligvis vigtigt, at du bruger våbenolie. Våbenolie er perfekt til at smøre de metalliske dele, som sikrer, at våbnet er fuldt ud funktionsdygtigt. Udover at det smører de metalliske dele, så giver våbenolie også beskyttelse mod rust, og forhindrer dermed rustdannelse.


Skæfteolie


Det er en rigtig god ide at bruge skæfteolie, når du har et våben med træskæfte. Skæfteolien sørger for at vedligeholde og pleje træet korrekt. Det sikrer, at hvis du har et våben med træskæfte, så fremstår det rigtig flot. Skæfteolien beskytter træet mod regn, skidt og møg og holder dermed træskæftet pænt i mange år. Hvis du bruger skæfteolie, fremstår træet mere frisk, og sikrer ligeledes, at skæftet ikke bliver hverken ru eller plettet. Lige efter brug af skæfteolie, vil du opdage, at træet ser helt nyt og lækkert ud. 


Våbenfedt


Våbenfedt er perfekt at bruge på dine våben, så de holder længere. Det er en god ide at smøre både de indvendige og udvendige dele hvor der kan opstå friktion. Våbenfedt giver nemlig rigtig god beskyttelse, og minimerer samtidig friktion og slid, så våbnet fremstår i den fineste kvalitet og forbliver fuldt ud funktionsdygtig. En god ide når du skal smøre dine våben med våbenfedt, er at bruge en vatpind. Med en vatpind kan du nemmere ramme de små områder der skal smøres. Hvis du skal smøre større områder, så kan du også bruge en fnugfri klud. 


Rensesæt 


Udover forskelligt olie og fedt, er det også nødvendigt med et rensesæt. Et rensesæt består af en rensestok, typisk med tre forskellige børster. Det er en hård messingbørste, en blød børste og til sidst en slags klud. Det er optimalt til at rengøre dine våben. Du kan således rense dit gevær i bund, men du kan også blot fjerne det værste skidt og krudtslam. Du skal dog være opmærksom på, at der er flere forskellige størrelser til forskellige kalibre. På vores hjemmeside kan du få et overblik over de forskellige størrelser til de forskellige kalibre. 


Køb våbenpleje hos Hubertushuset 


Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af våbenpleje til dine våben. Du finder alt, hvad du skal bruge til at kunne vedligeholde og pleje dine våben optimalt, så de fremstår i flottere stand, og holder meget længere. Vores dygtige medarbejdere er alle jægere, og har stor erfaring med våbenpleje. De er derfor klar til at hjælpe dig med de bedste råd og kyndig vejledning, så du er klar til at pleje dine våben ordentligt. 


Du er altid velkommen forbi os til en kop kaffe. 


Vi ses i vores fysiske butik eller på www.hubertushuset.com 


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60