Høreværn og Skydebriller

Varer 1-20 af 33

Faldende orden

Varer 1-20 af 33

Faldende orden
  1. Walkers Ear Plugs M/Opbevaring
    Walkers Ear Plugs M/Opbevaring
    39,95 kr.
Side
pr. side

Skydebriller og høreværn

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af skydebriller og høreværn til jagt og flugtskydning. Alle ved hvor vigtigt det er med korrekt beskyttelse af både ører og øjne, når jagten og naturligvis flugtskydningssæsonen går ind. Med et par gode høreværn og tilhørende skydebriller, er du godt dækket ind. Du finder derfor et af markedets bedste sortimenter, hvis vi selv skal sige det. Du finder bl.a. høreværn fra det kendte brand Peltor, Phonak, Champion og Blaser. Af skydebriller har vi Laksen, Wiley X og GSM, der alle producerer skydebriller i god kvalitet. 


Optimal beskyttelse med skydebriller

 

Hos Hubertushuset anbefaler vi altid skydebriller. Det er ligegyldigt, om du skal afsted på jagt eller er ude på flugtskydningsbanen. Skydebrillerne kan nemlig beskytte dine øjne, hvilket du med sikkerhed vil være glad for. Når vi er ude i naturen, er der nemlig en masse forskellige ting, som vi kan få i øjnene. Under jagten kan det fx være grene, småsten og andet skidt og møg. Når vi skal afsted på flugtskydningsbanen, er det i særdeleshed fragmenter fra de perfekt ramte lerduer, som du skal beskytte dig imod. Et fragment fra en knust lerdue, kan skade meget, så beskyttelse af øjnene er vigtigt. Hvis der er meget sol, kan du ligeledes få glas med solbeskyttelse, så du bliver beskyttet mod solen. 


Udover at skydebrillerne kan beskytte dig, kan de faktisk også hjælpe dig. Med de fleste skydebriller, kan du få en masse forskellige farvede glas. Du kan bruge de forskellige glas, alt efter vejret. På den måde har du et par glas til lyst og solrigt vejr, og et andet par glas til en mørk og måske regnfuld dag. Det gør, at du har de bedst mulige betingelser for at kunne ramme de ellers nogle gange svære flyvende lerduer. 


Ballistisk godkendte skydebriller

 

Hos Hubertushuset vil vi absolut ikke gå på kompromis med beskyttelsen. Netop derfor er mange af de skydebriller vi forhandler ballistisk godkendte efter ANSI Z87.1-2003 og EN 166. Det betyder, at de lever op til nogle af de strengeste regler, som oprindeligt stammer fra militæret, hvilket vidner om, at det er skydebriller der kan tåle lidt af hvert, og som derfor har en optimal beskyttelse. Det betyder også, at vi er sikre på, at kvaliteten er som den skal være, hvilket giver øget tryghed for os, og du er sikker på, at sikkerheden er i orden. 


Brug dine skydebriller hvor som helst og når som helst

 

De skydebriller vi forhandler har sikkerheden i orden, men derudover er der meget fokus på designet. Derfor kan du finde mange stilfulde skydebriller, som du kan bruge til mere udover jagt. Sommetider medfølger der flere linser, ellers kan du tilkøbe forskellige linser, så du fx kan bruge dem som solbriller i fritiden. Derudover kan du også bruge skydebrillerne til andre aktiviteter, fx hvis du skal på fisketur, ud og løbe en tur, eller træne jagthunden.


Brug høreværn fra start

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af høreværn til mange forskellige typer jagt og formål. Det er forskelligt, hvilke høreværn du skal bruge, alt efter hvilken type jagt du udøver. Høreværn har derfor en masse forskellige funktioner. Der findes høreværn som blot lukker alle lyde ude, hvor andre gør det muligt at føre en normal samtale med dine jagtkammerater. Det er ingen hemmelighed, at jo ældre man bliver, jo dårligere hører man også. Sådan er det i hvert fald for langt de fleste. Derfor er det en rigtig god ide at beskytte ens hørelse, når man ved, at det man er i gang med, er skadeligt for ens hørelse. Heldigvis er rigtig mange jægere blevet gode til at have høreværn på, når de er afsted på jagt. 


Af og til hører vi, at nogen ikke gider at bruge høreværn, fordi det er besværligt og ubehageligt. Mange af dem har dog ikke prøvet ordentlige høreværn. For hvis du køber høreværn i ordentlig kvalitet, er de faktisk utrolig behagelige og komfortable at have på, modsat dem du køber til ingen penge i det lokale supermarked. Desuden har langt de fleste høreværn vi forhandler en nyere teknologi, så du kan føre en helt almindelig samtale med jægerne. Derfor behøver du faktisk ikke at tage dine høreværn af og på hele tiden, hvilket gør det langt mindre besværligt at have på. Og så kan du spørge dig selv: vil du helst have høreværn på og kunne høre ordentligt, også når du bliver gammel? Eller vil du helst undgå høreværn, og så blive mere eller mindre halvdøv? Vi vil derfor altid anbefale at bruge høreværn, ligesom langt de fleste jægere gør.


Beskyt din hørelse med et par høreværn

 

Studier viser, at skydning er meget skadeligt for hørelsen. Faktisk kan skud med jagtgeværer komme helt op på 132-165 dB, og betegnes derfor som meget skadeligt. Faktisk er al støj over 85 dB skadende for hørelsen, og under normale omstændigheder ligger en ganske almindelig samtale på omkring 60 dB. Undersøgelser viser ligeledes, at der faktisk kan ske skade på hørelsen allerede efter de første par skud, og at det ikke kræver langvarig skydning uden beskyttelse. Det er derfor undersøgt, at høreværn har en positiv effekt på hørelsen. Derfor anbefaler vi alle, at de bruger et ordentlig sæt høreværn, ligegyldigt om de skal skyde et eller mange skud. Mange høreværn er meget behagelige og komfortable at have på i længere tid. Langt de fleste har også de nyeste teknologier, der faktisk gør det nemmere at føre en samtale og høre lyde fra dyr på jagten. Derfor er der mange fordele ved høreværn, udover den gode beskyttelse.


Høreværn til forskellige formål

 

Der er desværre nogle mennesker der tror, at høreværn er overflødigt, men her tager de ganske enkelt fejl. Øret er nemlig meget skrøbeligt og meget fint opbygget, så det kræver næsten ingenting at ødelægge det. Der findes samtidig mange forskellige slags høreværn og beskyttelse til øret. 


Du kender med garanti de helt klassiske ørepropper, som blev brugt, hvis nogle snorkede. De kan naturligvis bruges, men det er ikke altid de sidder behageligt, og har derudover heller ikke de smarte teknologiske funktioner som andre høreværn har. Der er også tilkommet nyere og bedre varianter af de klassiske ørepropper, som fungerer ganske glimrende. De er gode og behagelige at have i, og har forskellige størrelser øredutter, så du kan finde dem der passer bedst til dig. Derudover er der kommet noget forholdsvist nyt, nemlig formstøbte høreværn, så de passer til lige præcis dig. 


Nogle af de mest populære høreværn er de klassiske, som sidder rundt om øret. Her finder du bl.a. Peltor høreværn, der er elektroniske høreværn. Udover at de forskellige høreværn er udformet forskelligt og ikke sidder ens, er der også flere forskelle. Der er nemlig stor forskel på selve designet af høreværnene. Det kan både være i forhold til farver, men også størrelsen på dem. Derudover er det ikke alle høreværn der har de samme egenskaber og funktioner, hvilket du i særdeleshed skal være opmærksom på, når du skal ud og finde nye høreværn. Det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvad høreværnene primært skal bruges til, så du undgår at købe nogle høreværn, der ikke lever op til de krav og forventninger du har. Høreværnene skal altså passe til dit behov.


Elektroniske høreværn

 

Elektroniske høreværn er noget af det smarteste indenfor høreværn. De er utrolige tekniske og avanceret bygget, men er virkelig nemme og enkle at bruge. De fungerer sådan, at der er flere mikrofoner hele vejen rundt, der sorterer lyden. Lyden bliver sorteret efter støjniveauet, så hvis det er over en given værdi, bliver al støj lukket ude. Støjværdien hvor lyden bliver sorteret fra ligger typisk omkring 80-85 dB. Det betyder samtidig, at du sagtens kan føre en almindelig samtale med dine jagtkammerater. Det vil også gøre, at du bedre kan høre dyrene, da det forstærker lyden. Derfor kan de være meget fordelagtige at bruge på især anstandsjagt og pürsch. Du kan også justere lydstyrken på langt de fleste høreværn. Det gør du enten ved hjælp af en skru op og en skru ned knap, og ved andre høreværn har du et lille drejehjul til justering af lydstyrken, der gør det nemt, enkelt, hurtigt og præcist.


Høreværn med mange muligheder

 

Vi har en del høreværn, og ved flere af dem har du mange muligheder. Vi har bl.a. bluetooth høreværn, så du nemt kan oprette forbindelse til din mobil og dermed kan du høre musik, snakke i telefon og meget andet. Dette vil vi dog anbefale at gemme, til når du slår græs eller andre ting. Under jagt er det nemlig rart at kunne høre, hvad der foregår. Nogle høreværn har mulighed for at tilslutte ens jagtradio direkte til høreværnet ved hjælp af et AUX stik. Det er utrolig praktisk, da du dermed nemt kan høre, hvad der bliver sagt. 


Høreværn med forskellig vægt

 

Høreværn vejer lidt, da der er en masse teknologi, som gør høreværnene uundværlige. Du tænker ikke meget over vægten, og det bør absolut ikke være en undskyldning for ikke at bruge høreværn. Vægten gør dem naturligvis lidt mere bastante, men du tænker ikke over det på jagten, med mindre du har dem på i meget lang tid af gangen. En højere vægt gør dem naturligvis en lille smule mindre komfortable, men det er ikke meget. Nogle af vores elektroniske høreværn, har dog en forholdsvis lav vægt. De skal blot være behagelige at have på, så der ikke er nogle dårlige undskyldninger for ikke at passe på ens hørelse.


Køb dine skydebriller og høreværn hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af både skydebriller og høreværn, så du kan passe bedst mulig på dig selv. 


Vores dygtige medarbejdere har opbygget en erfaring de færreste har, og dertil har de enorm viden omkring høreværn og skydebriller. De har en passioneret interesse for netop dette, der sammen med læring af producenterne gør, at de er klædt godt på til at hjælpe dig. De kan guide dig til at vælge de rigtige skydebriller og høreværn. 


Vi står klar med hjælp, råd og vejledning, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 


Vi ses i Hubertushuset eller online på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60