Peltor SportTac Høreværn

1.299,95 kr.
På lager
SKU
181046

Super godt aktivt høreværn specielt fremstillet til jægere og sportsskytter. Det elektroniske høreværn sikrer dæmpning af alt høj impulsstøj over 85dB og forstærker derudover lave lyde fra omgivelserne, så man uden problemer kan kommunikere og tale i et normalt toneleje med høreværnene på.

Super godt aktivt høreværn specielt fremstillet til jægere og sportsskytter

Det elektroniske høreværn sikrer dæmpning af alt høj impulsstøj over 85dB og forstærker derudover lave lyde fra omgivelserne, så man uden problemer kan kommunikere og tale i et normalt toneleje med høreværnene på.

Sporttac Hunting har monteret 2 aktive mikrofoner, der meget præcist gengiver lyd emed høj præcision. Eksempelvis dyrene i skoven omkring dig.

Elektronikken i høreværnet regulerer volumen blødt, så det sjældent mærkes, at dæmpningen aktiveres. Niveauet på lydforstærkeren kan justeres.

Høreværnet har en rigtig smart funktion, hvor det slukker automatisk efter en periode uden aktivitet - dette er naturligvis for ikke at dræne batterierne unødigt.

Det er muligt at tilslutte en ekstern musikenhed via kabel til 3,5 mm stereoindgangen.

Et komfortabelt, praktisk og brugervenligt høreværn, som kan klappes sammen, så de er lette at transportere og opbevare.


- Vægt: 318 gram.

- Leveres med 2 sæt skaller (grøn og orange)

- Leveres inklusiv 2 stk. AAA batterier

- SNR=26 dB. H=29 dB. M=23 dB. L=16 dB.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60