Jagtradio

10 varer

Faldende orden

10 varer

Faldende orden
pr. side

Jagtradio

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af jagtradioer. Du kan finde flere forskellige jagtradioer, som dækker lige præcis dine behov. Du kan bl.a. finde tilbehør til jagtradioer, jagtradioer med 155 MHz og nogle har en længere rækkevidde. Du finder jagtradioer i den bedste kvalitet fra kendte mærker som NordHunt, Icom og Zodiac. Du finder et stort udvalg på vores hjemmeside, men du er også velkommen forbi vores hyggelige butik i Ringsted, hvor vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige jagtradio. Vi har af og til gode jagtradio tilbud, så der er rig mulighed for at gøre en god handel. Skal du ud at investere i en jagtradio, er du altid velkommen forbi Hubertushuset. Udvalget af både jagtradioer og jagt walkie talkier er stort. Hvis du ikke fandt det, som du ledte efter online, er du mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi butikken, så hjælper vi bedst muligt.


Hvad er en jagtradio?

 

Mange tænker, at en jagtradio blot er en af de dårlige walkie-talkies, som du sikkert løb rundt med som lille. Dette er dog langt fra sandheden. Hvor de små walkie-talkies havde dårlig lyd, kort rækkevidde, og ikke kunne holde til noget, er det lige omvendt med jagtradioer. En jagtradio har nemlig lang rækkevidde, så du let kan kommunikere med jagtkammeraterne. Derudover har jagtradioer rigtig god og meget klar lyd, så det er let at forstå hinanden og de er også meget modstandsdygtige over for vejret, men også for hård brug og slid. 


Jagtradioer har også privat koder, så du kan filtrere opkald, og dermed undgå opkald fra andre jagthold. Det forhindrer samtidig aflytning af samtaler for uvedkommende personer. 


Langt de fleste jagter foregår i skove og på marker, hvor mobiltelefoner trods alt stadig kan være meget upålidelige. Derfor er en jagtradio et rigtig godt alternativ. Den er nemlig lige så pålidelig ved afsidesliggende skove og marker, og derfor perfekt til at kommunikere på jagten.


Hvis I er et hold af jægere, der alle skal ud at investere i en jagtradio, kan det være en god ide, hvis I bliver enige om en type jagtradio. Det er ikke alle jagtradioer der kan kommunikere med de private koder.


Det er også vigtigt, at du undersøger, hvor lang rækkevidde du ønsker. Hvis du har et meget stort areal, kan det naturligvis være en fordel med en jagtradio, der har en lang rækkevidde. Typisk vil rækkevidden på jagtradioer være mellem 3 og 15 km, men det er naturligvis forskelligt. 


Skal jeg købe en jagtradio?

 

Det er meget individuel, om du ønsker en jagtradio eller ej. Det kan være en kæmpe fordel med en jagtradio. Det er ikke altid, at mobiltelefonen har signal, og derfor kan det være en god ide at investere i en jagtradio. Det er mere ansvarligt sikkerhedsmæssigt, da du altid vil kunne informere dine medjægere om vigtige oplysning, såsom hvor du befinder dig. 


Hvis du ydermere har været så heldig at skyde et stykke vildt, kan det også være rart med en jagtradio. Det kan fx være, at du på bukkepremieren nedlægger en flot buk, og derfor gerne vil have hjælp af dine jagtkammerater. Her er det nemt og hurtigt at få fat på dem med en jagtradio. Udfordringen ved at bruge mobiltelefonen er, at de andre jægere med stor sandsynlighed har deres mobiltelefoner på lydløs. Derudover er der en hygiejnemæssig fordel, da det ikke er så lækkert med blod på en mobiltelefon, hvorimod jagtradioen blot kan vaskes. 


På fællesjagter kan det også være rart med en jagtradio. I kan nemlig altid holde hinanden opdateret, både i forhold til hvor I befinder jer, men også hvornår I går i gang med fx drevet. Derudover undgår man at råbe til hinanden, hvilket både er træls og skræmmende for dyrene. 


Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge en jagtradio. Det er naturligvis helt op til dig selv, om du har lyst og behov for at investere i en.


Køb din jagtradio hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset møder du vores dygtige medarbejdere, der alle har mange års erfaring indenfor jagt. Alle udøver aktiv jagt og har en stor passion for netop dette. De står alle klar til at hjælpe dig med en personlig, men professionel service. 


Hubertushusets dygtige medarbejdere har stor viden om forskellige jagtradioer til forskellige formål, så vi er sikre på at kunne hjælpe dig bedst muligt med at finde de radioer, som du har brug for.


Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med gode råd og vejledning til den rigtige jagtradio.


Vi ses i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com


Knæk og bræk!

 

 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60