Herre Jagtbælter / Seler

Varer 1-20 af 27

Faldende orden

Varer 1-20 af 27

Faldende orden
 1. Härkila Carl-Eric seler
  Härkila Carl-Eric seler
  549,95 kr.
 2. Härkila Carl-August seler
  Härkila Carl-August seler
  499,95 kr.
 3. Fjällräven Canvas Bælte 4 cm.
  Fjällräven Canvas Bælte 4 cm.
  249,95 kr.
 4. Härkila Tech Livrem
  Härkila Tech Livrem
  249,95 kr.
 5. Härkila Arvak Læder Livrem
  Härkila Arvak Læder Livrem
  599,95 kr.
 6. Härkila Tech Seler
  Härkila Tech Seler
  599,95 kr.
 7. Courteney Buffalo Bælte
  Courteney Buffalo Bælte
  699,95 kr.
 8. Portia Elastik Flet Læderbælte
  Portia Elastik Flet Læderbælte
  699,95 kr.
 9. Portia Læderbælte Brun Blank 40 mm.
  Portia Læderbælte Brun Blank 40 mm.
  399,95 kr.
 10. Portia Læderbælte Brun 35 mm.
  Portia Læderbælte Brun 35 mm.
  349,95 kr.
 11. Portia Læderbælte Brun 40 mm.
  Portia Læderbælte Brun 40 mm.
  399,95 kr.
 12. Barbour Stretch webbing læder bælte
  Barbour Stretch Webbing Læder Bælte
  299,95 kr.
Side
pr. side

Jagtbælter og jagtseler til herrer 

 

Det handler ikke kun om at beholde bukserne på 

 

Alle kan relatere til at bruge et bælte eller en livrem, som de også kaldes. Men de fleste mener, at seler kun er noget for små børn, så de ikke taber bukserne. Det er helt forkert. Både et bælte eller et par seler fuldender det endelige look på din tøjstil, når du skal på jagt. Hvis du ikke allerede har det perfekte jagttøj til herrer, så finder du også det hos os.

 

Et bælte i mange former og med mange funktioner 

 

Udover, at bæltet holder bukserne på plads, så er bæltet også uundværligt på jagt, hvor du altid skal have en kniv med. Alle knivskeder er designet, så du kan trække bæltet igennem det, så du ikke taber kniven, når du f.eks. kravler gennem buske og krat under jagten.  

Du kan også have andre former for bæltetasker sat i bæltet, så du kan have en jagtradio, vandflaske og andet med på turen. 

Bælter fås i mange forskellige materialer, farver, bredder og design, så du kan altid finde et bælte, som passer lige til din tøjsmag og anledning. 

 

Seler er både funktionelle og smarte 

 

Hos Hubertushuset kan du finde seler fra flere forskellige producenter, i flere kvaliteter og farver. Der er de klassiske seler, som sættes på en knap i bukserne. Der er seler med den velkendte klips, og så er der de moderne seler, som kan sættes i stropperne på bukserne. Så her er der ingen klips eller behov for knapper.  

Hvis man er til den runde side, er det meget mere behageligt med seler end et bælte. Selerne holder bukserne pænt på plads, og så ser det i øvrigt godt ud til et pænt sæt jagttøj. Ofte kan du finde seler til dine jagtbukser i samme mærke, og så er du sikker på, at de passer sammen.  

Skal du på jagt på en stor herregård eller et gods, så hører det sig til, at du er korrekt klædt på. Det kan f.eks. være et sæt tøj i tweed, skjorte, slips – og seler. Her tager selerne sig virkelig godt ud og fuldender dit sæt jagttøj. 

 

Bælte og seler i stof eller læder 

 

Både bælter og seler er lavet i mange forskellige materialer, men de mest holdbare er læder og kanvas. Hos Hubertushuset har vi et meget stort udvalg i lækre kvaliteter læder og kanvas, og de dygtige medarbejdere står parat til at rådgive dig bedst muligt. 

De forskellige design gør bælterne unikke, og du kan f.eks. vælge mellem bælter med glat overflade, mat eller nubret overflade, flettet eller med elastik. Og bæltespændet kan være helt klassisk eller et helt specielt design og i forskellige metaller. 

Selerne er altid elastiske, da det er vigtigt, at de kan give sig for den bedst mulige pasform og behag. De kan selvfølgelig justeres, så de passer helt perfekt til dig. Nogle af selerne har læderforstærkninger, og det ser især pænt ud til jagttøj.  

 

Køb dine seler og bælter i Hubertushuset 

 

Vi forhandler naturligvis også alt det plejemiddel og tilbehør, du har brug for til dine bælter og seler. Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vedledning til dit nye bælte eller seler. 

På gensyn i Hubertushuset eller på vores webshop www.hubertushuset.com  

Knæk og Bræk 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60