Jagtbælte til Damer

5 varer

Faldende orden

5 varer

Faldende orden
 1. Fjällräven Canvas Bælte 4 cm.
  Fjällräven Canvas Bælte 4 cm.
  249,95 kr.
 2. Courteney Buffalo Bælte
  Courteney Buffalo Bælte
  599,95 kr.
 3. Portia Flet Læder Bælte Vinrød, 35 mm
  Portia Flet Læder Bælte Vinrød, 35 mm
  599,95 kr.
 4. Barbour Stretch webbing læder bælte
  Barbour Stretch Webbing Læder Bælte
  299,95 kr.
pr. side

Jagtbælte til damer
 

Det er naturligvis vigtigt at have den helt rigtige påklædning, når du skal afsted på jagt. Derfor har vi også et stort udvalg af jagttøj til damer. Vi har hos Hubertushuset oplevet at mange faktisk tror, at det kun er det yderste lag tøj der betyder noget. Altså en jagtjakke og et par jagtbukser. Vi fortæller derimod vores kunder, hvorfor det er vigtigt at iklæde sig det rigtige jagttøj fra top til tå og fra det inderste til det yderste lag. Det inderste lag som fx en uldundertrøje, kan være et af de vigtigste og mest behagelig lag, hvilket mange ikke nødvendigvis tænker over.

 

Vi anbefaler altid vores kunder, at de skal investere i et jagtbælte, da det kan bruges til mange forskellige ting. Heldigvis finder du hos Hubertushuset et udvalg af jagtbælter i forskellige materialer og fra nogle af de store brands som Fjällräven, Barbour og Portia.

 

Jagtbælter er mere end bare et bælte
 

Jagtbælter kan bruges til mange forskellige formål og derfor er de meget anvendelige og brugbare. Nogle vil nok mene, at et jagtbælte bare skal holde jagtbukserne på plads, men jagtbælter kan også bruges til at give et flot og personligt udtryk og design, når du skal afsted på jagt, måske ligefrem en af de lidt finere jagter. Mange jægere går nemlig op i jagttraditioner og dermed også påklædningen, hvorfor det er vigtigt at fuldende det visuelt flotte udtryk med et pænt jagtbælte. 

 

Derudover kan du også fastgøre forskellige ting til dit jagtbælte. Mange af os fra Hubertushuset og generelt mange andre jægere, har altid en kniv med på jagt. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af jagtknive, som du kan fastgøre til dit bælte. På den måde, har du altid en jagtkniv med dig, og du ved lige præcis hvor den er hele tiden. Derudover er den nem at tilgå. 

 

Når du er afsted på større jagter, hvor der bliver skudt en del vildt, er det altid rart at have en fuglegalge med, så du undgår at skulle holde vildtet i den ene hånd, men derimod bare kan gå med vildtet i fuglegalgen. Du finder nemlig også flere forskellige fuglegalger hos Hubertushuset, der er beregnet til at skulle fastgøres rundt om bæltet. Det er også her, at et jagtbælte er meget anvendeligt og brugbart. 

 

Et jagtbælte bliver også som regel udsat for en del mere slid end et normalt bælte, og det kan godt få lidt forskellige ridser. Derfor vil du blive glad for et decideret jagtbælte, fremfor dit normale bælte, som du også bruger til hverdag. 

 

Jagtbælte i forskellige designs
 

Hos Hubertushuset har vi et bredt udvalg af jagtbælter i mange forskellige designs og materialer. Vi har både jagtbælter i læder og jagtbælter i canvas. Derudover har vi jagtbælter i mange forskellige farver, bl.a. grøn, sort, brun og blå. Vi har jagtbælter med mange forskellige slags spænder, både i forhold til funktionalitet og design. 

 

Når du skal vælge jagtbælte, kan du naturligvis gå efter det pæneste bælte, der passer bedst til dit jagttøj og din stil. Men du kan også vælge efter funktionalitet. Det kan både være i forhold til spændet, men også i forhold til, om du skal fastgøre noget til dit bælte. Hvis du fx skal fastgøre en fuglegalge, så kan du med fordel gå efter et holdbart materiale, der ikke kan give sig meget. Her vil det være bedst med et læderbælte, da en fuglegalge typisk bliver temmelig tung, og netop derfor er det ikke en god ide, at vælge et strækbart jagtbælte.

 

Du kan finde et bredt udvalg af jagtbælter til damer på vores hjemmeside og i vores fysiske butik. Vi er altid klar med rådgivning og klar til at inspirere dig, så du finder det perfekte jagtbælte, der matcher dine behov og krav.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60