Jagt T-shirts / Polo-shirts til Damer

7 varer

Faldende orden

7 varer

Faldende orden
 1. Aclima Lightwool T-Shirt Woman
  Aclima Lightwool T-Shirt Woman
  549,95 kr.
 2. Barbour Portsdown Midl Polo, Dame
  Barbour Portsdown Midl Polo, Dame
  500,00 kr.
 3. Fjällräven Abisko Wool Tältplats LS, Dame
  Fjällräven Abisko Wool Tältplats LS, Dame
  699,95 kr.
 4. Pinewood Red Deer T-Shirt Dame
  Pinewood Red Deer T-Shirt Dame
  249,95 kr.
 5. Fjällräven Abisko Wool Kortærmet T-shirt Dame
  Fjällräven Abisko Wool Kortærmet T-shirt Dame
  Før: 549,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (27%)
  Tilbud
 6. Fjällräven Arctic Fox T-shirt til damer
  Fjällräven Artic Fox Print T-Shirt Dame
  399,95 kr.
 7. Seeland Active Langærmet T-shirt Dame
  Seeland Active Langærmet T-shirt Dame
  349,95 kr.
pr. side

Dame T-shirts / Polo-shirts
 

Når du er ude på jagt, er det naturligvis vigtigt at klæde sig på korrekt, så jagtoplevelsen bliver langt bedre. At finde det rigtige jagttøj til damer gør det mere komfortabel at være på jagt, og så er det beskyttende mod vejret. Mange mener, at det udelukkende er det yderste lag, der er vigtigt at kigge på, når der skal vælges nyt jagttøj. Vi mener til gengæld, at de inderste lag er mindst lige så vigtige. Derfor vil vi hos Hubertushuset gerne gøre det muligt for dig, at finde den helt rigtige polo shirt dame og t-shirt dame til jagt. 

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af dame t-shirts og dame polo-shirts, og vi forhandler t-shirts og polo-shirts fra de store, kendte brands som fx Fjällräven og Barbour.

 

Vi har dame t-shirts og dame polo-shirts i mange forskellige materialer, så du kan finde den der passer bedst til dig og dit behov. Mange af de dame t-shirts og poloshirts til jagt vi har i sortimentet, er produceret i bomuld, hvilket er et meget behageligt materiale, med god bevægelsesfrihed. Derudover er nogle t-shirts og poloshirts også blevet produceret i en uldblanding. Det er meget behageligt, da det er svedtransporterende, antibakteriel, og så er det mere isolerende og varmere end bomuld. Begge materialer er rigtig gode, og du kan netop vælge det der passer til dit behov.

 

Find en jagt t-shirt og en jagt polo-shirt der passer dig
 

Ligegyldigt om du er mest til t-shirts eller polo-shirts, så finder du det hele hos Hubertushuset. Vi har jagt t-shirts og jagt polo-shirts i mange forskellige størrelser og designs. Vi har størrelser fra XS til størrelse XXL, og både designs med motiv, camouflage, tryk, stribet mønster eller ensartet farve. Vi har t-shirts med korte ærmer, men også med lange ærmer. Du kan altså finde en t-shirt og en polo-shirt der passer til lige præcis dig.

 

Hvis du bestiller en jagt t-shirt eller en jagt polo-shirt online hos Hubertushuset og den ikke passer, så har du mulighed for at sende den tilbage. Vi tilbyder alle vores kunder 30 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder ligegyldigt om det er fordi jagttøjet ikke passer, du ikke kunne lide designet, eller du blot ikke havde behov for de bestilte produkter alligevel. 

 

T-shirt dame og polo t-shirt dame fra Fjällräven
 

Fjällräven er et meget populært mærke, og det oplever vi dagligt i Hubertushuset. Vi møder næsten hver dag kunder, der specifikt ønsker sig jagt- og fritidstøj fra lige netop Fjällräven, og det er ikke uden grund. Fjällräven kommer fra vores naboland Sverige, og blev grundlagt tilbage i 1960 af Åke Nordin i byen Örnsköldsvik. Fjällräven har en mission om at få flere til at tilbringe mere tid i naturen, og det kræver naturligvis outdoortøj i den allerbedste kvalitet. Det skal være behageligt og komfortabelt at opholde sig ude i naturen. Fjällräven har stor fokus på både enkelthed, funktionalitet og komfort, når de skal designe og producere deres jagt- og fritidstøj.

 

Vi forhandler mange t-shirts og polo-shirts fra netop Fjällräven. De er nemlig både ekstrem behagelige, og så er de produceret i de bedste materialer med gode funktioner og en bevægelsesfrihed, som ingen aktive mennesker og jægere vil takke nej til. Derudover gør det heller ikke noget, at det er en t-shirt og en polo-shirt i et pænt design. 

 

Klæd dig pænt på med en polo shirt dame
 

Mange jægere sætter pris på at klæde sig pænt på, når de er afsted på fællesjagter, og der foretrækker mange at have en jagtskjorte på, og nogle supplerer med en strik på de kolde dage. Hvis du ikke er så glad for skjorter, kan du også med fordel vælge en dame polo-shirt, da det ligeledes er utrolig præsentabelt med en polo-shirt. En polo-shirt kan ligeledes være mere afslappende end en skjorte, og derfor kan det være at foretrække en polo-shirt til damer. Derudover er der ofte rigtig god bevægelsesfrihed i en polo shirt til damer, og den sidder yderst behageligt. 

 

Dame polo-shirts og dame t-shirts til hverdag
 

Alle de t-shirt til damer og polo t-shirts til damer vi forhandler hos Hubertushuset, kan alle bruges til hverdag. De kommer nemlig i et klassisk design, med pæne farver der egner sig godt til hverdagen. Mange af de dame polo-shirts og dame t-shirts som vi har, er altså ikke meget jagtlige, og derfor perfekt til hverdag. Disse polo-shirts og t-shirts er også holdbare, og derfor vil du også sagtens kunne bruge dem, når du skal ordne have eller lave en masse revirpleje i de varmere måneder. 

 

Hvorfor skal jeg have en dame poloshirt og en dame t-shirt?
 

Der kan være mange gode grunde til, at du skal have en dame poloshirt og en dame t-shirt. Som tidligere nævnt, er det både pænt på jagterne, men det er også meget behageligt netop at have en poloshirt til jagt eller en jagt t-shirt til damer på. Som jæger kender du sikker til, at det kan være utrolig koldt, når du er afsted på jagt, og derfor skal du selvfølgelig klædes ordentlig på. Udover at du sikkert har en fantastisk jagtjakke, og måske endda også en uldundertrøje, så er det helt klart en god ide at supplere med en poloshirt eller en t-shirt, da det kan øge varmen. Du kan også bruge lag-på-lag metoden, hvor du har flere tynde lag på i stedet for få tykke lag. Det giver langt bedre varme, og så kan du variere mellem, hvor meget tøj du skal have på, alt efter vejret. Det betyder altså, at du altid har det perfekte lag tøj på, så det er varmt og isolerende, uden at du kampsveder. 

 

Køb din næste Dame T-shirts / Polo-shirts hos Hubertushuset
 

Hubertushusets har en masse dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen, og de har alle mange års erfaring og en stor viden om t-shirts og polo-shirts til forskellige jagttyper og forskellige behov. Dermed er vi sikre på, at kunne klæde dig bedst muligt på til din kommende jagt eller til hverdagen. Uanset formål, står vi klar med gode råd og vejledning til dig.

 

Vi glæder os meget til, at inspirere og hjælpe dig med vores bedste råd og vejledning til din nye t-shirt eller polo-shirt til jagt.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60