Jagtstøvler herre

Varer 1-20 af 41

Faldende orden

Varer 1-20 af 41

Faldende orden
 1. Treksta Lynx Boa GTX 8"
  Treksta Lynx Boa GTX 8"
  1.999,95 kr.
 2. Hanwag Alta Bunion GTX
  Hanwag Alta Bunion GTX
  1.899,95 kr.
 3. Treksta Lynx Boa GTX 6"
  Treksta Lynx Boa GTX 6"
  1.899,95 kr.
 4. Dubarry Galway
  Dubarry Galway
  Før: 3.299,95 kr. Tilbudspris 2.399,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (27%)
  Tilbud
 5. Treksta Onyx 4" GTX
  Treksta Onyx 4"
  Før: 1.299,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (23%)
  Tilbud
 6. Dubarry Galway, Extra Fit
  Dubarry Galway Extra Fit
  3.299,95 kr.
 7. Härkila Grove GTX Støvler
  Härkila Grove GTX Støvler
  Før: 1.749,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 750,00 kr. (43%)
  Tilbud
 8. Härkila Stornoway GTX Støvler
  Härkila Stornoway GTX Støvler
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 1.199,95 kr. SPAR: 800,00 kr. (40%)
  Tilbud
 9. Härkila Woodsman GTX
  Härkila Woodsman GTX
  Før: 2.099,95 kr. Tilbudspris 1.299,95 kr. SPAR: 800,00 kr. (38%)
  Tilbud
 10. Härkila Driven Hunt GTX
  Härkila Driven Hunt GTX
  Før: 3.199,95 kr. Tilbudspris 2.199,95 kr. SPAR: 1.000,00 kr. (31%)
  Tilbud
 11. Treksta Lynx Boa GTX 10"
  Treksta Lynx Boa GTX 10"
  2.099,95 kr.
 12. Aigle Diserre MTD Støvle
  Aigle Diserre MTD Støvle
  Før: 1.199,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (17%)
  Tilbud
 13. Columbia Bugaboot III Støvle
  Columbia Bugaboot III Støvle
  Før: 1.399,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (29%)
  Tilbud
 14. Härkila Reidmar GTX
  Härkila Reidmar GTX
  Før: 2.639,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 640,00 kr. (24%)
  Tilbud
 15. Columbia 100MW Titaniun Outdry
  Columbia 100MW Titaniun Outdry
  1.449,95 kr.
 16. Härkila Roebuck Hunter Sneaker
  Härkila Roebuck Hunter Sneaker
  1.599,95 kr.
 17. Wolverine I-90 EPX Boa Carbonmax 6" Vandrestøvler
  RESTSALG Wolverine I-90 EPX Boa Carbonmax 6" Vandrestøvler
  1.799,95 kr.
 18. Wolverine Glacier EXP WP 6" Vandrestøvler
  Wolverine Glacier EXP WP 6" Vandrestøvler
  1.699,95 kr.
 19. Treksta Dovre GTX Jagtstøvle
  Treksta Dovre GTX Jagtstøvle
  1.399,95 kr.
Side
pr. side

Jagtstøvler til herre

Når du skal på jagt, vil du altid gerne have det optimale ud af jagten, og jagter plejer altid at være fantastisk og hyggeligt samvær med venner og familie. En god jagt kan dog hurtigt blive ødelagt, hvis ikke du har udstyret i orden. Hvis du ikke har en vandtæt og varm jakke, vil det være en dårlig oplevelse at være på jagt en hel dag, hvor du er våd og kold. En anden ting der har stor betydning for at det bliver en god jagt, er om du har valgt det rigtige fodtøj. Fodtøj har enorm meget at sige, fordi det forkerte valg af fodtøj kan betyde ondt i fødderne, vabler, kolde og våde fødder, og i værste fald skader. Derfor er det ekstrem vigtigt at have det rigtige fodtøj på. Hos Hubertushuset forhandler vi jagtstøvler fra nogle af de allerstørste brands, heriblandt Härkila, Treksta, Hanwag, Columbia og AiglePas på dine fødder og ankler

Før i tiden var der en tendens til, at mange kom kørende i træsko, og skiftede til gummistøvler inden jagten begyndte. Mange tænkte at gummistøvler var geniale, fordi de er 100% vandtætte, nemme at tage på, og gik langt op af benet, så man ikke skulle tænke på at få våde bukser. 

Dog er gummistøvler ikke det bedste valg du kan gøre dig, når det handler om fodtøj til jagt. Gummistøvler er typisk ikke nogen du kan justere særlig meget, så de vil ofte ikke passer til din fod. Gummistøvler er tit for store og løse. Det du kan overveje i stedet for, er et par jagtstøvler, som flere og flere jægere faktisk har taget til sig, og byttet de gamle gummirøjser ud med nye jagtstøvler. De er mere behagelig at gå i, og beskytter dine fødder og ankler.Hvorfor jagtstøvler?

Jagtstøvler har vundet indpas i flere jægeres garderobe, og det er ikke helt uden grund. Jagtstøvler har nemlig en masse fordele, som gummistøvler ikke har, og dine fødder vil elske fordelene. Man kan sige, at jagtstøvler er en udvidet form for vandrestøvler, som grundlæggende set, har nogle af de samme egenskaber. Dog kan der godt være forskel på vandrestøvler og jagtstøvler. Nogle af de forskelle der kan være, er at nogle jagtstøvler fra fx Härkila er i en fed camouflagefarve, og er udviklet således, at de er mest lydløse, når du skal pürsche dig gennem terrænet. En anden klar fordel, som jagtstøvler har i forhold til gummistøvler, er at de sidder tæt på foden, som gør at foden ikke kan bevæge sig og give vabler. Ligeledes er jagtstøvler designet til at give støtte til foden, hvor gummistøvler absolut ingen støtte giver. Derfor vil jagtstøvler være et oplagt valg til dig, som godt kan lide jagter, hvor du skal bevæge dig over længere afstande. Kig forbi Hubertushuset i Ringsted, og få en god kop kaffe og kyndig vejledning af vores medarbejdere, som ved alt om jagtstøvler og helt sikkert kan finde et par jagtstøvler, som matcher dine behov. Jagtstøvler er både varme og vandtætte

Det som nogle tænker, er at jagtstøvler er upraktiske, fordi de hurtig bliver våde og kolde, men det er faktisk ikke helt korrekt. Jagtstøvler er næsten lige så vandtætte som gummistøvler, da de fleste har en vandtæt membran. Det gør dem både mere varme og meget vandtætte. Jagtstøvler er altså derfor et godt valg, til både sommerens jagt på bukken og efterårets lidt køligere og våde jagter. Der hvor jagtstøvler har sin udfordring, er hvis du ved du skal gennem et lille vandløb på jagten eller noget lignende. Du kan altid supplere dine jagtstøvler med et par gaiters, som både er vandtætte og slidstærke, og passer derfor både på dine jagtstøvler og bukser.Membraner i jagtstøvler til herre

Du vil finde ud af, at der findes flere forskellige membraner, og her er der et lille overblik over, hvad de forskellige membraner har af egenskaber.

 

Gore-Tex® - Gore-Tex er en membran der blev udviklet af Wilbert L. Gore og Robert Gore i 1969. Gore-Tex bruges både i fodtøj og beklædning, og er en vind- og vandtæt membran. 

For hurtigt at forklare, hvordan en membran fungerer, så er en membran fyldt med mange små huller, som er over 20.000 gange mindre end vanddråber, og derfor bliver vand og vind forhindret i at trænge igennem membranen. Til gengæld kan fugt fra kroppen godt komme ud af støvlen, og det er derfor, at en membran både er vind- og vandtæt samt ekstrem åndbar. Gore-Tex produkter skal imprægneres, således at du får det optimale ud af jagtstøvlerne. De små huller må heller ikke fyldes med snavs og fedt, og derfor er det vigtigt, at du hyppigt plejer og vedligeholder produkterne.

OutDry - OutDry er ligesom Gore-Tex en vind- og vandtæt membran. OutDry er en membran fra Columbia, som de bruger i deres fodtøj. OutDry membranen fra Columbia er lidt speciel, fordi den er lamineret direkte på yderlaget, så der ikke er noget luft mellem membranen og yderlaget, og det betyder at fodtøjet er ekstrem åndbar.  

MTD - MTD fungerer ligesom Gore-Tex og OutDry, men er blot en membran som er udviklet af Aigle’s eksperter. Den er ligeledes vind- og vandtæt, og kan ifølge dem selv bruges i alt slags vejr. MTD er også åndbar, og sørger for at fugt bliver ledt væk fra kroppen, samtidig med at vand og vind forbliver ude.


Tilbehør til dine jagtstøvler

Udover jagtstøvler, finder du også et stort udvalg af tilbehør til dine jagtstøvler. 

Det kan også være en god ide med en støvletaske til dine jagtstøvler, da du kan undgå mudder og andet skidt og møg i bilen.

Hvis du synes det er svært at få jagtstøvlerne af, finder du også støvleknægte i vores sortiment, som kan være til stor hjælp, når du skal have jagtstøvlerne af og på. 

Du finder ligeledes indlægssåler, så du kan få den optimale beskyttelse og støtte på dine jagtture.

Ligeledes har vi i Hubertushuset et bredt udvalg af forskellige Gaiters til dine jagtstøvler. Gaiters beskytter både dine jagtstøvler og dine bukser imod vand og krat, og foretrækkes af mange jægere, da man er sikret fantastisk komfort og god beskyttelse, og er klar til jagt i alt slags terræn. 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60