Jagttøj

Jagt- og Fritidstøj Hubertushuset
 

 

 
Herre Dame PlejeSøger du solidt jagttøj, i høj kvalitet? Så er du kommet til rette sted.

I Hubertushuset har vi et stort udvalg af tøj til jagt, fra de mest populære mærker: Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier, Barbour, Chrysalis, Swedteam, Columbia og vores eget mærke NordHunt.

Hubertushusets dygtige medarbejdere i tøjafdelingen har alle jagttegn. Vi har mange års erfaring og stor viden om den helt rigtige jagtbeklædning til forskellige typer jagt.

Vi sikrer os, at du kan holde vind og vejr ude, og samtidig får den optimale bevægelsesfrihed.

Tilbehør og plejemidler kan vi også hjælpe med. Vores bestsellers hos både dame og herre er tøj i solide materialer: Mørkegrøn jakke i oilskin, bukser med camouflage effekt, vest og knickers.

Funktion og kvalitet er helt afgørende, når du vælger jagttøj. F.eks. er andejagt godt i blæsevejr. Man går ofte på andetræk i de tidlige morgentimer eller i skumringen, hvor der er køligere end midt på dagen. Man kan ikke stå og hoppe, mens man venter på ænderne. Så vil de slå af og ikke komme indenfor skudvidde. Dette gør, at andejægeren må have varmt og vandtæt jagttøj på.

Bukkejagt er i årets varme måneder, men både morgener og aftener kan være kolde i foråret. Det er vigtigt at være godt camoufleret, for selvom rådyr ikke ser farver, fornemmer de kontraster tydeligt. Derfor er det bedst med tøj, som man kan bevæge sig lydløst i. Rådyr har nemlig en god hørelse, så den største udfordring ved bukkejagt er at være ubemærket.

Vi glæder os meget til at inspirere dig, med råd og vejledning, indenfor jagttøj.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop. Begge steder er der masser af gode tilbud, så du kan købe dit jagtudstyr billigt.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.

Knæk og bræk!

 Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60