Lyddæmper

Varer 1-20 af 33

Faldende orden

Varer 1-20 af 33

Faldende orden
  1. Mjoelner Hunting Lyddæmper Cover, Neopren
    Mjoelner Hunting Lyddæmper Cover, Neopren
    125,00 kr.
Side
pr. side

Søger du en lyddæmper, i høj kvalitet? Så er du kommet til rette sted.

Om du skal have en ny jagtriffel med lyddæmper, eller en lyddæmper på din egen salonriffel, står vi klar med råd og vejledning til dig.

Vi har et stort udvalg af markedets bedste lyddæmpere, til din riffel.

Vores dygtige ansatte i våbenafdelingen har jagttegn og flere års erfaring med lyddæmpere. Således kan vi byde ind med stor ekspertise, når du skal vælge den helt rigtige løsning for dig og dit jagtvåben.

Udformningen er forskellig fra mærke til mærke, men teknologien i en lyddæmper er i det store hele den samme. Det afgørende er, hvad du skal bruge den til. Skal du bevæge dig rundt i tæt skov, kan en lille lyddæmper være en fordel. Er du oftest på skydebane, kan det være godt med en lyddæmper, der både reducerer rekyl og støj. Lydniveauer måles i decibel – og kaldet dB. DB-skalaen er lavet efter menneskers hørelse, og det menneskelige øre har ikke samme følsomhed over for dybe toner som over for høje. Dette kompenserer man for ved at bruge et A-filter. Derfor kaldes måleenheden også for dB(A).

Hubertushuset har eget våbenværksted og underjordisk skydebane, så vi kan dreje gevind til din lyddæmper, indskyde eller teste din lyddæmper i alle ugens hverdage.

Vores 3 dygtige våbenmekanikere står naturligvis også klar til at vejlede og instruere, hvis du har særlige spørgsmål om lyddæmpere. Værkstedet varetager alle opgaver, du måtte have.

Vi glæder os meget til at inspirere dig med råd og vejledning til din lyddæmper.

Vi kan også besvare spørgsmål om våbentilladelse og riffeltilladelse.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop. Begge steder er der masser af gode tilbud, så du kan købe dit kvalitetsudstyr billigt.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering. Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60