Brugte Våben

Varer 1-20 af 40

Faldende orden

Varer 1-20 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

 

Er du på udkig efter brugte jagtvåben, som fx et brugt haglgevær, eller en billig brugt jagtriffel? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af både nye og brugte våben fra nogle af de allerstørste producenter verden over. Heriblandt kan nævnes kendte mærker som Blaser, Browning, Miroku, Beretta, Sauer, Tikka, Sako, Mauser, Winchester, Merkel, Remington, Cæsar Guerini, Baikal, Akkar, Khan, Girsan, Yildiz og CZ.

Alle Hubertushusets dygtige medarbejdere har jagttegn, og i våbenafdelingen har vi mange års erfaring med skydevåben og al slags tilbehør indenfor jagt.

Om du som jæger skal have en lyddæmper på din riffel eller have repareret eller tilpasset dit nuværende jagtgevær, står vi altid klar med råd og vejledning til dig. Alle medarbejdere har jagttegn og tilbyder kvalificeret sparring, når du overvejer anskaffelse af riffel, luftgevær, luftpistol eller noget helt fjerde.

Hubertushuset råder over eget våbenværksted og underjordisk indskydningsbane, så vi kan servicere, indskyde eller teste dit våben alle ugens hverdage.

Vores 3 dygtige våbenmekanikere står naturligvis også klar til at vejlede og instruere, hvis du ønsker at få kontrolskudt din riffel eller har spørgsmål omhandlende våben. Værkstedet varetager alle opgaver, du måtte have.

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med stor faglighed. Vi har også patrontasker til forskellige formål, og du finder et kæmpe sortiment af jagttøj og andet udstyr til en god dag i skoven. Alt sammen til fornuftige priser, og vælger du brugt, opnår du naturligvis endnu lavere
priser.

I Hubertushuset er hele udvalget nøje sammensat med fokus på brugervenlighed, kvalitet og ydeevne.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop på www.hubertushuset.com Begge steder er der masser af gode tilbud, så vi sikrer, at dit køb af kvalitetsudstyr bliver både nemt, bekvemt og billigt.

Køb dit "nye" brugte jagtvåben i dag. Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60