Cæsar Guerini

5 varer

Faldende orden

5 varer

Faldende orden
pr. side

Cæsar Guerini – et klassisk italiensk kunstværk

I Cæsar Guerinis topmoderne fabrik i Brescia kombineres det legendariske italienske våbenhåndværk med den nyeste teknik. Alt sættes ind på at fremstille de utroligt smukke haglgeværer – jagtvåben med en enestående ydelse.

De seneste ti år har Cæsar Guerini været en af de hurtigst voksende haglbøsseproducenter, og en stor del af den succes skyldes Cæsar Guerinis passion for at kombinere teknik og kunst.

Cæsar Guerinis første prioritet er funktion og pålidelighed, men passionen er at kombinere teknikken med udseendet, så du får et produkt, der er mere end bare summen af de enkelte dele. Hvert eneste haglgevær, der leveres fra Cæsar Guerini, er et klassisk italiensk kunstværk.

Cæsar Guerini Tempio har guldindlagte fugle og raffinerede indgraveringer. Med Tempio får du et funktionelt gevær med et sofistikeret skæfte.

Cæsar Guerini Invictus V Sporting er et stilfuldt og enestående jagtgevær. Her finder du lækre indgraveringer på baskylen og et elegant skæftetræ.

Om Hubertushuset

Hubertushusets dygtige medarbejdere har mange års erfaring og en stor viden om geværer til forskellige jagttyper og forskellige formål. Hermed er du i gode hænder, når du som jæger skal finde det jagtvåben, du har brug for. Vi står altid klar med inspiration, råd og vejledning.

Vores sortiment er nøje sammensat med fokus på brugervenlighed, robusthed og ydeevne. Vi har udvalget af tøj og udstyr til jagt fra de mest populære mærker: Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Deerhunter, Pinewood, Chevalier og mange flere.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop på www.hubertushuset.com Begge steder er der masser af gode tilbud, så vi sikrer, at dit køb af kvalitetsudstyr bliver både nemt, bekvemt og billigt.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60