Brugte Rifler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 30

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 30

Faldende orden
Side
pr. side


Søger du en brugt riffel i god stand? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af brugte rifler fra nogle af de allerstørste producenter verden over. Heriblandt kan nævnes kendte mærker som Blaser, Browning, Sauer, Tikka, Sako, Mauser, Merkel, Remington og CZ.

Hubertushuset forhandler både nye og brugte rifler.

Vores dygtige medarbejdere i våbenafdelingen har mange års erfaring med rifler og al slags tilbehør hertil. Om du skal have en ny riffel, en lyddæmper på din riffel eller have repareret eller tilpasset din nuværende riffel, står vi altid klar med råd og vejledning til dig.

Hvad er forskellen på en dyr og billig riffel? Hvordan med regler og tilladelser? Alt sammen kan vi give dig svar på.

Hubertushuset råder over eget våbenværksted og underjordisk skydebane, så vi kan servicere, indskyde eller teste din riffel i alle ugens hverdage. Vores 3 dygtige våbenmekanikere står naturligvis også klar til at vejlede og instruere, hvis du ønsker at få kontrolskudt din jagtriffel eller har andre spørgsmål omhandlende våbnet. Værkstedet varetager alle opgaver, du som jæger måtte have.

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med stor faglighed. Du finder også et kæmpe sortiment af ammunition, jagttøj og andet udstyr til en god jagt i skoven eller på sletten. Alt sammen til fornuftige priser. Vælger du brugt, opnår du naturligvis lavere priser.

I Hubertushuset er hele udvalget nøje sammensat med fokus på brugervenlighed, kvalitet og ydeevne.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop.

Begge steder er der masser af gode tilbud, så vi sikrer, at dit køb af kvalitetsudstyr bliver både nemt, bekvemt og billigt.

Køb din brugte riffel her på shoppen i dag.

Vi har lynhurtig levering og gratis returnering.

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60