Håndkikkert

Varer 1-20 af 41

Faldende orden

Varer 1-20 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

 

Håndkikkert i enhver prisklasse

En god håndkikkert er uundværlig som jæger. Om du skal bruge håndkikkerten til bjergjagt eller pürschjagt, så finder du en god model hos Hubertushuset. Vi forhandler håndholdte kikkerter i alle prisklasser – til nybegynderen såvel som til den garvede jæger.

I vores sortiment af håndkikkerter finder du nogle af verdens førende mærker blandt andet: Zeiss, Svarowski, Meopta, Leica, Leupold, Minox, Blaser Optics, Pulsar og Optimic.

Alle er de nøje udvalgt med fokus på kvalitets-jagtudstyr. I udvalget finder du både nye og brugte håndkikkerter – og du er altid velkommen til at kontakte vores dedikerede og erfarne personale, som naturligvis står klar til at rådgive dig.

Køb håndkikkerter til ethvert formål

Håndkikkerten er altid god at have, når du går på jagt. Det er vigtigt at kunne spotte sit bytte på kort såvel som lang afstand. Det terræn du går på jagt i, kan dog have betydning for, hvilken type kikkert du skal vælge at investere i. Ligesom lys- og vejrforhold også kan stille krav til, hvilken kvalitet kikkert du skal vælge. Hos Hubertushuset finder du håndkikkerter med alt fra 3 dobbeltstørrelse til 10x zoom.

Kikkerterne kommer med en objektivdiameter på alt fra 12 mm til 56 mm. Vi fører dermed håndkikkerter til ethvert behov. I sortimentet finder du desuden håndkikkerter med smarte egenskaber som: ergonomisk design, rem, afstandsmåler, linsecoating og meget mere.

Få råd og vejledning hos Hubertushuset

Vi er erfarne indenfor alt, hvad der hedder jagtudstyr – og har derfor også en bred viden om de forskellige typer håndkikkerter.

Se eventuelt vores øvrige kategorier, hvor du kan finde alt indenfor beklædning til jagt, som fx en skydevest, en jagtriffel, eller hvad med en sigtekikkert? Uanset hvad, så finder du hvad du søger i vores sortiment. Hvis ikke du finder det du søger på shoppen, så forespørg gerne hos vores personale. 

Vi rådgiver dig meget gerne, hvis du er i tvivl eller har brug for lidt ekspertviden om produkterne. Du kan enten købe online i vores webshop, hvor vi ofte har mange gode tilbud, eller besøge Hubertushuset.

Bliv klar til jagt med en ny håndkikkert i høj kvalitet!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60