Swarovski

Varer 1-20 af 28

Faldende orden

Varer 1-20 af 28

Faldende orden
Side
pr. side

Swarovski kikkerter og tilbehør

 

Swarovski er definitionen på kvalitet inden for optik og tilbehør til kikkerter. Det østrigske mærke står bag nogle af tidens mest banebrydende sigtekikkerter og håndkikkerter. Du finder her på siden et stort udvalg af både sigtekikkerter og håndkikkerter og alt det tilbehør, som du skal bruge. Du finder kikkerter til ethvert formål, og til alle typer af jagter. Med Swarovski er du garanteret en kikkert af den bedste kvalitet og som du med garanti kan bruge de næste mange år, hvis du plejer og vedligeholder optikken korrekt. 


Jagt er generelt en hobby, der kræver temmelig meget tid. Jagtsæsonen i Danmark foregår primært i de kolde, våde og mørke måneder, men også i sommerperioden. Det stiller derfor nogle større krav til valget af kikkert. Det skal være kikkerter der kan holde til at blive brugt i alt slags vejr lige fra 30 grader til -10 grader med sne og blæst. Det kræver at kikkerten er af ordentlig kvalitet og udført i et slidstærkt materiale. Hvis du vælger en kikkert af ordentlig kvalitet fra starten, har du intet at bekymre dig om, og du bliver utrolig glad for de funktioner og egenskaber, som kikkerten har. I Danmark må du som udgangspunkt jage til solnedgang, dog er der enkelte undtagelser. Når du dermed skal jage efter solnedgang, så stiller det for alvor store krav til kikkerten. Her er det vigtigt med en lysstærk kikkert, ligesom det er en klar fordel med belyst sigtemiddel. 


Hvis du har det mindste spørgsmål til kikkerter og tilbehør fra Swarovski, så skal du endelig kontakte os. Du har mulighed for at skrive og ringe til os, men du er også mere end velkommen forbi Hubertushuset i Ringsted. Vi er altid klar til at hjælpe dig og give dig både råd og vejledning i forbindelse med valg af ny kikkert. Køb af Swarovski i dag, sikrer dig en fantastisk kikkert de næste mange år.


Du vil altid være garanteret de bedste egenskaber, den højeste kvalitet og et smukt design, når du køber Swarovski. Det store udvalg er tilgængeligt her på hjemmesiden, men det er ikke alt der er på hjemmesiden. Hvis du ønsker et produkt, som du ikke kan finde online, så tag kontakt til os. Måske har vi det i butikken, ellers kan vi måske bestille det hjem til netop dig.


Optik i absolut topklasse fremstillet i Tyrol

 

Swarovski Optik blev grundlagt i 1949 i Tyrol i Østrig og har specialiseret sig til at udvikle og fremstille optik med fokus på præcision. Swarovski kikkerter ligger i premiumsegmentet. Håndkikkerter, sigtekikkerter og spotting scopes er produkter som er fuldstændig nødvendige på succesfulde jagter, men kan også bruges af fuglefolk og friluftsentusiaster. Virksomheden har haft en enorm succes, der er dannet på grundlag af deres innovative produkter, den altid høje kvalitet, samt deres funktionelle og æstetiske design. 


Swarovski Optik er en del af den familieejet koncern Swarovski Group. Familievirksomhedens værdier og traditioner sikrer en ansvarlig, visionær og bæredygtig virksomhed, hvor der er fuldt ud respekt og stor fokus på mennesker såvel som naturen. 


Swarovski håndkikkert

 

Swarovski er kendte for deres håndkikkerter, som fås i en fantastisk kvalitet. Swarovski håndkikkert er perfekt til alle formål, hvad end du skal kigge på fugle og generelt naturen, eller du skal bruge den til jagtlige formål. Når du skal finde en håndkikkert er det sværeste klart at finde ud af, hvilken forstørrelse og model du ønsker og har behov for. Det er faktisk kun mærket, som er ganske enkelt, for der er rigtig nok kun et korrekt svar; nemlig en Swarovski. Swarovski har siden grundlæggelsen i 1949 udviklet og fremstillet utallige af håndkikkerter og er klart en af de førende producenter. Derfor finder du hos Hubertushuset et stort udvalg af Swarovski håndkikkerter, så der altid er en håndkikkert fra Swarovski, der passer til dit eller dine behov. 


Swarovski sigtekikkert

Ligesom Swarovski er kendte for deres gode og stabile håndkikkerter, så er Swarovski også vellykket med deres udvikling af sigtekikkerter, og er også utrolig kendte for netop disse. Swarovski er et særligt brand og skiller sig derfor ud fra andre mærker. Nogle af de største forskelle er helt sikkert deres æstetiske og funktionelle design, samt kvaliteten. Swarovski er samtidig et af de mest populære brands blandt jægere og friluftsmennesker. 


Hos Hubertushuset finder du et kæmpe udvalg af Swarovski sigtekikkerter. Du finder mange forskellige modeller, der fås med forskellige objektivdiameter, og forstørrelser. Derudover findes der mange forskellige egenskaber og funktioner i sigtekikkerterne. Der burde derfor ikke være nogen undskyldning for ikke at finde den helt rigtige sigtekikkert fra Swarovski. Hvis valget falder på en Swarovski sigtekikkert, er du garanteret god optik, og du vil bestemt ikke blive skuffet eller fortryde købet.


Køb din Swarovski kikkert og tilbehør hos Hubertushuset


Swarovski er et ekstrem populært brand indenfor jagt. Vi hos Hubertushuset er meget passionerede omkring jagt og natur, og derfor forhandler vi naturligvis et bredt sortiment fra dette velkendte mærke. Hos Hubertushuset har vi samtidig mange års erfaring med alt indenfor optik og det dertilhørende tilbehør. Det vil sige, at vi har et bredt kendskab til at vælge den slags optik, som du netop står og mangler. Det er selvfølgelig også dette, som vi forhandler både i vores butik, men også på vores hjemmeside.
Har du fundet en kikkert fra Swarovski? Men har du spørgsmål til, eller i tvivl om det er den rigtige kikkert for dig? I så fald er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Hvis du ønsker flere råd og mere vejledning, så kom ind forbi butikken. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige Swarovski sigtekikkert og håndkikkert, som lever op til dine krav og forventninger. Hvis du først har haft en Swarovski kikkert, vælger du aldrig nogensinde et andet mærke igen.


Selvom Swarovski er et eksklusivt mærke og ligger i premiumsegmentet, kan du naturligvis stadigvæk gøre en rigtig god handel i Hubertushuset. Udforsk vores sortiment af kikkerter og optik fra Swarovski i dag, og nyd de kommende jagter med din nye Swarovski kikkert.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60