Jagtskjul/camouflagenet

8 varer

Faldende orden

8 varer

Faldende orden
pr. side

Camouflagenet og skjul

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af camouflagenet. Camouflagenet er geniale, da de er nemme at have med, og kan slås op alle steder. Camouflagenet passer ligeledes rigtig godt ind i naturen, og derfor er du perfekt camoufleret, når du sidder i dit jagtskjul. Vi har et bredt udvalg af camouflagenet i topkvalitet. Du finder bl.a. skjul og camouflagenet fra Deerhunter, Stepland og Flextone. Udover at vi har klassiske camouflagenet med den bedste og mest naturtro camouflage, så har vi også skjul. Du finder således skjul i paneler. På den måde skal du blot sætte panelerne op, hvorefter du er klar til jagt i et robust skjul. Derudover har vi også liggeskjul, der gør jagten efter fx gæs langt nemmere.


Jagtskjul

 

Det kan være meget udfordrende at finde ud af, hvilket slags skjul du skal have. Noget af det nye inden for jagt er nemlig jagtskjul. Før i tiden brugte man mest camouflagenet og sågar ansigtsmaling. Det gør mange naturligvis stadigvæk. Og det er der nogle gode grunde til. Det er nemlig nemt, hurtigt og billigt. Dog er jagtskjul ved at finde vej til til jægernes hjerte. Jagtskjul er geniale, da det gør det nemmere at få ramt på vildtet. Et jagtskjul giver dig nemlig helt nye muligheder. Førhen var det vigtigt, at der var noget vegetation i ryggen, som du kunne skjule dig i. Med et jagtskjul kan du nu placere dig midt ude på en åben mark, når du skal afsted på gåsejagt. Du kan altså placere dig lige præcis der, hvor vildtet vil lande, og dermed vil du have flere skudchancer, hvor vildtet rent faktisk er inden for skudafstand. Skjul er typisk temmelig nemme, og derfor nem at have med og flytte rundt på. Hvis det viser sig, at vildtet trækker fra et andet sted, kan du derfor hurtigt flytte dit skjul. Det er altså langt hurtigere at sætte op, end fx camouflagenet eller hvis du skal camouflere dig i naturen, kun ved brug af ting fra naturen. Det er naturligvis kostbar tid, da du dermed vil kunne sidde klar før og nyde morgenkaffen, eller du kan sove lidt længere. 


Camouflagenet til skydetårnet

 

Det kan sommetider være udfordrende at få skydetårnet placeret, så det ikke virker skæmmende i landskabet. Dette er nemlig vedtaget ved lov. Skydetårnet må naturligvis ikke være placeret i det åbne landskab, men hvis du har en mindre skov, kan du med fordel placere det her. Det må dog stadig ikke virke skæmmende i landskabet. En god ide er derfor at sørge for, at det indgår som en mere eller mindre naturlig del af skoven, og derfor ikke skiller sig ud. Det kan gøres ved at male det, dog kan du med fordel bruge et camouflagenet. Et camouflagenet kan fås som 3D, hvilket betyder, at det virker meget levende og ægte, og derfor passer det utrolig godt ind i naturen. Det er samtidig nemmere at sætte et camouflagenet rundt om skydetårnet i stedet for at male det. Med et camouflagenet rundt om skydetårnet, er du altså 100% klar til jagten efter klovbærende vildt. 


Brug af camouflagenet og jagtskjul

 

Der er mange typer jagter, hvor det giver rigtig god mening at bruge camouflagenet eller jagtskjul. Det handler typisk om de jagter, som bliver betegnet lokkejagt. Det er fx jagt efter ænder, gæs, duer og krager. Her forsøger du at lokke vildtet til ved hjælp af lokkekald og lokkefugle. Det kan naturligvis godt lade sig gøre at skyde disse typer vildt uden lokkemidler, men hvis du vil øge chancerne for succes, er det værd at overveje brug af camouflagenet eller jagtskjul, samt lokkekald og lokkefugle. Hvis du bruger camouflagenet eller skjul, er det dog stadig vigtigt, at det virker naturligt i naturen. Du kan altså ikke sætte et jagtskjul op, hvor vegetationen i baggrunden ikke er ens. Det skal naturligvis ikke være 100% ens, men det må gerne ligne, at der ikke er noget skjul. Derfor kan du med fordel tage noget af det vegetation, der allerede findes i området, og sætte det rundt omkring på skjulet. På den måde får skjulet flere dimensioner, og virker langt mere naturtro. Hvis du gør følgende, er vi sikre på, at du får fugle på skudhold, hvis alle andre forhold ligeledes er optimale. 


Køb camouflagenet og jagtskjul hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af forskellige jagtskjul og camouflagenet til jagt.


Hubertushusets dygtige medarbejdere har mange års erfaring og en stor viden om jagtskjul og camouflagenet til forskellige jagttyper og forskellige formål. Dermed er vi sikre på at kunne hjælpe dig bedst muligt med at finde det skjul eller net, som du har brug for.


Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til dit nye skjul.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com


Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60