Lokkefugle og tilbehør

19 varer

Faldende orden

19 varer

Faldende orden
pr. side

Lokkefugle 

 

Hos Hubertushuset har vi et stort sortiment af lokkefugle. Vi forhandler mange forskellige lokkefugle i flere forskellige prisklasser. Du finder både de lidt dyrere lokkefugle i den bedste kvalitet, samtidig med, at vi også har flere lokkefugle der konkurrerer på prisen. Vi har derfor et stort udvalg af lokkefugle, så du kan finde lokkefugle til lige præcis dit behov og til dine formål. 


Hos os finder du lokkefugle fra nogle af de største producenter som fx Avian-X, Decoy og Dangate, samt mange flere. Vi har nøje sammensat vores sortiment af lokkefugle og tilbehør til lokkefuglene, så vi kan tilbyde et spændende sortiment, med alt hvad du har behov for. 


I vores sortiment har vi både gæs, ænder, duer og krager, så du kan finde lige præcis de lokkefugle, som du har behov for. 


Valg af lokkefugle

 

Når du står over for valget af lokkefugle, kan det være svært at finde ud af, om du skal gå efter de lidt dyrere lokkefugle i god kvalitet, eller spare lidt penge og købe de billige lokkefugle. Der er rigtig stor forskel på dyre og billige lokkefugle. De billige lokkefugle er typisk ikke i samme høje kvalitet og ikke lige så naturtro, hvor de dyre lokkefugle er i en fremragende kvalitet og ligner næsten den ægte fugl på en prik. Det kan derfor godt være svært at finde de helt rigtige lokkefugle. 


Hvis du ønsker lokkefugle fra den absolut øverste hylde, skal du tage et kig på lokkefuglene fra Avian-X. Det er nogle af de dyreste lokkefugle, som du kan finde på markedet. Lokkefuglene er dog også af højeste kvalitet, hvilket betyder naturtro lokkefugle i en rigtig fin kvalitet. 


Vi har også flere forskellige billige lokkefugle. Her får du rigtig meget for pengene, og derfor er der mange jægere, der starter med lige præcis disse lokkefugle. En af de store forskelle på de dyre og de billige lokkefugle er, at mange af de dyre lokkefugle har en flock behandling. Flocken gør, at lokkefuglene ikke giver genskin, når solen skinner. Hvis lokkefuglene giver genskin i solskin, vil lokkefuglene virke unaturlige for vildtet, og dermed kan du risikere at skræmme vildtet væk. Derfor er lokkefugle uden flock fantastiske, når vejret viser sig fra sin lidt dårligere side, hvorimod du helst skal have lokkefugle med flock i det gode vejr. Udover denne forskel, kan der være forskel på, hvordan du skal placere lokkefuglene på jorden. Nogle lokkefugle skal monteres uden pind, hvor andre er med pind. Og til sidst er der naturligvis stor forskel på, hvordan kvaliteten på de forskellige lokkefugle er. Det er både i forhold til malingen, men også i forhold til det materiale, der er blevet brugt. 


Vi har også Mojo lokkefugle. Mojo Outdoors var den producent, der startede med de succesrige bevægelige lokkefugle. Det var kendt, at hvis der var bevægelse blandt flokken af lokkegæs, vil det virke langt mere naturligt og det vil virke mere sikkert for vildtet, og derfor øgede det chancerne for skud. Du finder såkaldte “windsocks” i vores sortiment, som er geniale, hvis du ønsker en stor flok lokkefugle, der samtidig bevæger sig i vinden. Det er en forholdsvis billig måde at få en masse lokkefugle, samtidig med, at de fylder langt mindre end traditionelle lokkefugle. Du finder derfor flere forskellige bevægelige lokkefugle i sortimentet. 


Derfor er der ikke et enkelt svar på, hvilke lokkefugle du skal vælge. Hvis du vælger de billige lokkefugle, kan du hurtigt få en stor samling, men til gengæld kræver de en udskiftning hurtigere. De dyre lokkefugle har en rigtig god kvalitet, og kan derfor holde i meget lang tid. De kan dog være rigtig dyre i indkøb, og derfor må du se dig nødsaget til at have en mindre samling i starten, og så udvide løbende. Flere vælger at starte med nogle lidt billigere lokkefugle, og hvis denne type jagt er noget for dem, udvider de typisk med de dyrere lokkefugle, og har derfor en god blanding af både dyre og billige lokkefugle. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du vil investere i lokkefuglene, eller om du vil nøjes med de billige lokkefugle. Det er helt op til dig.


Udlægning af lokkefugle

 

Det er svært at svare på, hvordan du skal opstille dine lokkefugle. Der er rigtig mange forskellige holdninger til netop dette. Det er også forskelligt, hvordan udlægningen af lokkefuglene skal være, alt efter hvilke lokkefugle det er. Med gæs giver det rigtig god mening med små familier, hvor der er 2-4 meter mellem hver familie. Gæssene må samtidig ikke stå direkte mod vinden, da det vil signalere, at de er klar til at forlade området. En stor flok lokkegæs vil klart øge chancerne for skud.


Når du skal på jagt efter duer og krager, er det ikke nødvendigt med helt lige så mange lokkefugle, som ved gåsejagt. Det er dog svært at sige, hvordan udlægningen af lokkefuglene skal være. Du kan både sætte lokkefuglene på jorden, men flere har også haft stor succes med at have lokkefuglene siddende højt oppe i et træ, da de dermed bliver mere synlige. Det er dog anbefalingsværdigt, at du prøver dig frem, og finder ud af, hvad der virker bedst for dig. 


Når du skal afsted på andejagt, kan der være flere forskellige måder at opstille lokkeænderne. Hvis du har en lille robåd tilgængelig, og du er på jagt ved en sø, kan du blot sætte ænderne ud i vandet, og lade dem flyde tilfældigt rundt. Andre har god erfaring med at sætte dem på en lang line, der går hele vejen over søen. Du kan også vælge at sætte et lod på en line, og så droppe ænderne forskellige steder i søen. På den måde ved du, hvor henne du har lokkeænderne, men samtidig står de flere forskellige steder.


Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon 57 61 13 60, eller i vores fysiske butik. Så vil vi gøre alt for at guide dig til den korrekte opsætning af lokkefugle.


Tilbehør til lokkefugle

 

Udover dine lokkefugle, så har vi hos Hubertushuset også et stort udvalg af tilbehør til dine lokkefugle. Når du skal afsted på jagt, kan det være udfordrende at have alle lokkefuglene med dig. Derfor har vi flere forskellige bæretasker og rygsække til lokkefugle. Her kan du nemt komme alle lokkefuglene ned i tasken eller rygsækken, og derefter gå med den. Det bliver altså langt nemmere at have alle lokkefuglene med. Du kan finde flere forskellige slags tasker. Vi har fx en stor bæretaske, hvor der er plads til mange lokkefugle. Det er den perfekte taske til de lidt store lokkefugle, som fx lokkegæs. Derudover har vi en rygsæk, hvor der er plads til lidt færre lokkefugle, hvilket gør den særdeles velegnet til lokkeduer, lokkekrager og lokkeænder. Desuden er det altid en god ide at supplere dine lokkefugle med et lokkekald.


Køb dine lokkefugle hos Hubertushuset

 

Næste gang du skal ud at kigge på lokkefugle, er du mere end velkommen forbi Hubertushuset. Vores dygtige personale sikrer, at du får den bedste vejledning. Alle medarbejdere har ligeledes jagttegn og stor viden, hvilket gør, at du bliver mødt af engagerede og kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig, med dit næste køb.


Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til dine nye lokkefugle.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com


Knæk og Bræk

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60