Vildtkamera

Et vildtkamera findes i mange forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Vi har et stort sortiment på lager, og du kan altid få den rette rådgivning, så du er sikker på at købe det vildtkamera der passer til dit behov. Vi forhandler både de populære Spypoint, Bolyguard og andre mærker. Alt efter om du ønsker at det skal være i camouflage, eller ensfarvet grøn, med -eller uden mulighed for sim kort, så finder du det her i denne vildtkamera kategori.

13 varer

Faldende orden

13 varer

Faldende orden
pr. side

Vildtkamera til din jagthobby


Søger du et godt vildtkamera? Vildtkameraet er et must, når du har brug for at overvåge etområde, hvor dyrene færdes, på lang afstand. Det er en effektiv måde at lokalisere dyrene og komme tæt på dyrene på, uden at de opdager dig. Ligesom det gør det lettere at finde frem til, præcis hvilke dyr der færdes på det område, som man overvåger med kameraet. Alt i alt gør jagtkameraet det lettere for dig som jæger at komme tæt på dit bytte. Det er ikke alle dyr, man bare lige rammer med et skud fra sit gevær ved første øjekast. Det kan kræve tid og en vis indsats at få held med at nedlægge dyret.

Vildtkameraet er dog ikke blot et redskab, der bruges under jagt. Det kan også bruges, hvis man er nysgerrig omkring dyrelivet på ens egen grund eller i sin have. Så kan man simpelthen hænge dette smarte kamera op i en busk eller et krat og gennemse videoen for at finde ud af mere om de dyr, der færdes der. Derudover kan kameraet til jagt også bruges som et normalt overvågningskamera.

I vores sortiment finder du flere slags vildtkameraer. Alle er de naturligvis af god kvalitet, fra populære mærker og udført med camouflage, så de ikke skiller sig ud og bliver bemærket ude i naturen. Du finder kameraer til jagt i flere prisklasser og med forskellig opløsning på billede-/videokvaliteten. Det afhænger helt af dine behov, hvilket ét du skal vælge.

Skulle du have spørgsmål til nogle af kameraerne? Så kan du altid kontakte os her hos Hubertushuset. Vores garvede jagtentusiaster står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette jagtkamera til dit behov. Her på siden kan du også læse endnu mere om vores vildtkameraer og hvordan du bruger dem.

 

Find vildtkameraer til jagt fra populære mærker


Der findes utrolig mange vildtkameraer på markedet. Vi har udvalgt nogle af de allerbedste, som føres i vores sortiment her på webshoppen såvel som i vores fysiske butik Hubertushuset. I udvalget finder du jagtkameraer fra mærker som blandt andet Bolyguard, Stealth Cam og Spypoint. Alle disse er anerkendte brands indenfor jagtverden, og deres jagtudstyr er af høj kvalitet. Jagtkameraerne er ingen undtagelse. Se nærmere på sortimentet og opdag vildtkameraer med opløsning fra 12 megapixel til 36 megapixel og med video i HD kvalitet. Der er flere kameratyper med forskellige funktioner, som du bør se nærmere på alt efter dine behov. Priserne varierer naturligvis, alt efter hvor avanceret et kamera du vil have. Du kan sagtens få et rigtig fint vildtkamera til omkring 1000 kr. Men er du typen, der slet ikke vil gå ned på udstyr, kan du også købe et til flere tusinde kroner. Disse varianter har naturligvis nogle flere funktioner og egenskaber som bedre opløsning, længere rækkevidde, natoptagelse, fjernbetjening, opsætning med SIM-kort og meget mere.

Inden du vælger kamera, er det en god idé at fastsætte et budget. Tænk over hvor meget, du skal bruge kameraet, og beslut derefter hvad du vil investere i det. Men overveje også, om der er nogle bestemte funktioner, du meget gerne vil have i dit vildtkamera. Det kan godt betale sig at gå en prisklasse op for at få et jagtkamera, der kan lidt mere. I vores sortiment finder du blandt andet også memorykort. Det kan være en god idé at købe med til dit jagtkamera, så du har masser af plads til at lagre dine optagelser på.

Du kan altid læse meget mere om funktionerne for det enkelte vildtkamera på produktsiden. Har du yderligere spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at vejlede dig.

 

Brug et jagtkamera til at overvåge dyr med


Dét at gå på jagt handler ikke blot om at skyde og nedlægge et dyr. Det er en del af jagten, som ofte kræver ret kort tid. I stedet bruger man også rigtig meget tid på at følge og studere dyrene, for netop at kunne nedlægge dem. Jagtkameraet bruges i grove træk til at studere dyrene med. Du kan med kameraet komme tættere på dyrelivet og få svar på følgende spørgsmål:

- Hvilke dyr færdes på området?

- Hvornår færdes dyrene på området?

- Hvordan opfører dyrene sig?

Alt dette kan gøre livet nemmere for dig som jæger. Når du ved, hvilke dyr der færdes på området, ved du også, om det er et relevant sted for dig at bruge din tid. Jager du f.eks. nogle helt andre slags dyr, kan du i stedet vælge at finde et nyt område at overvåge. Dét at vide, hvornår dyrene færdes på området, fortæller dig også noget om, hvornår du skal tage på jagt og forsøge at nedlægge dit bytte. Rigtig mange dyr har adfærdsmønstre, som de holder sig til. Men det kan kræve meget tid og energi at skulle overvåge et område med dyrene uden et kamera. Med kameraet kan du overvåge dyrene 24/7 og få et langt større indblik i deres adfærd. Netop derfor er jagtkameraet utrolig relevant for dig, der går på jagt og gerne vil bruge din tid bedst muligt.

Udover at vildtkameraet kan bruges til at studere dyrene med det formål at nedlægge dem,kan det også bruges til at fange nogle virkelig gode billeder og videoerne af dyrene. Du vil med det skjulte kamera kunne fange dyrene i nogle helt specielle situationer og på tæt hold. Det vil være ting, som du normalt ikke kan se med det blotte øje, netop fordi dyrene ikke vil lade dig komme så tæt på dem.

 

Jagtkameraer med mange funktioner


Markedet inden for jagtudstyr er rigtig stort. Derfor findes der også et utal af forskellige slags jagtkameraer. Alle kan de mange af de samme ting, men des højere en prisklasse du går op, jo mere avanceret et kamera får du. Vildtkameraerne i vores sortiment byder blandt andet på funktioner som:

- Optagehastighed på f.eks. 1,2 sekunder

- Optagelse med lyd-Videooptagelse og stillbilleder

- Rækkevidde op til 26 m

- Display der viser billede i farver

- Sender billeder med MMS eller GPRS-Ændre kameraets indstillinger via mobil

- Strømbesparende funktion-Time lapse funktion (optage på bestemte tidspunkter)

- Med batterier der kan holde til frost og varme

- Dags- og natoptagelser

- Opsætning med simkort til at modtage billeder

- Og meget mere.

Alle kameraer til jagt er naturligvis beregnet til opsætning udendørs. Det vil sige, at de holder til det meste slags vind og vejr. Nogle af de funktioner, der især er smarte, er f.eks. opsætningen med simkort, time lapse funktionen og mulighed for at optage dag/nat.

Dét at kameraet kan sende billederne direkte til din mobiltelefon, er ret brugbart. Det gør netop, at du ikke behøver at sidde ved selve kameraet eller først skal have lagt videoen over på din computer eller lignende. På denne måde kan du faktisk se dine billeder/video fra kameraet, mens du er afsted på jagt, men befinder dig et andet sted, end hvor vildtkameraet er placeret. Med time lapse funktionen kan du få kameraet til at optage på bestemte tidspunkter. Det kunne f.eks. være på de tidspunkter, hvor du har fundet frem til, at dyrene er aktive. Derudover er det også ideelt, at jagtkameraet kan optage både om natten og om dagen. Da nogle dyr netop kan være mere aktive om natten eller meget tidlig morgen.

Vil du vide mere om det enkelte vildtkamera og dets funktioner, kan du altid læse mere på produktsiden.

 

Derfor skal du investere i kamera til jagt


Hvorfor skal du egentlig have et kamera til jagt? Det er der flere gode grunde til. For det første kommer det naturligvis an på, hvilke dyr du går på jagt efter. Nogle dyr er ikke som sådan til at overvåge og følge over længere tid. Mens andre dyr kræver, at man følger dem i længere tid, for lettere at kunne forstå deres mønster og få nemmere ved at nedlægge dem. Det vil typisk være dyr på land og ikke flyvende dyr som f.eks. ænder, at man overvåger. Det kunne i stedet være rådyr eller hjorte.

Måske har du fundet et godt sted, hvor dyrene færdes? Men ikke haft let ved at snige dig ind på dem endnu. Det kan du lave om på med et godt jagtkamera. Med dette kan du nemlig komme meget tættere på dyret. Idét vildtkameraet typisk virker sådan, at det sender dig billederne, når der er aktivitet på området, kan du mens du er på jagt finde fremtil, hvornår dit eftertragtede bytte er på sit område. Udover at bruge vildtkameraet til at overvåge dit bytte kan det også være sjovt at få billeder af dyret helt close-up. Det kan være spændende at vise til dine andre jagtkammerater.

Vildtkameraet kan også bruges andre steder end på jagt. Måske har du et sted på din grund eller i din have, hvor der færdes helt specielle og flotte dyr? For dig der er dyreinteresseret, kan det være spændende at se, hvad disse dyr laver, når du ikke holder øje med dem. Det kommer helt sikkert til at give dig nogle sjove og underholdende billeder og videoer med dine favoritdyr.

 

Sådan vælger du dit jagt/vildtkamera


Vildtkameraet behøver ikke udelukkende bruges, når du er ude på jagt. Det kan udover at blive brugt som jagtudstyr også bruges i haven (til overvågning af dyrelivet) eller på din grund (til almindelig overvågning).

Til jagtbrug bør du vælge et kamera med høj opløsning og videokvalitet. Det er nemlig ideelt, at du kan se præcis, hvilke dyr der er på det overvågede område. Dét at jagtkameraet sender billeder i beskeder til din mobil er også et must, hvis du vil bruge kameraet, mens du er afsted på jagt. Rækkevidde betyder også meget, hvis du f.eks. vil overvåge et større område.

Til havebrug kan du godt vælge et af de billigere kameraer på markedet. Hvis det blot handler om at følge med i, hvad der sker i din have, behøver du ikke gå ud og investere en formue. Dit vildtkamera behøver ikke et væld af smarte funktioner. Dog kan det være en god idé at gå efter ét med god opløsning, hvis du gerne vil bruge billederne derfra.

Til almindelige overvågning behøver du ligesom til havebrug heller ikke det mest avancerede vildtkamera på markedet. Det smarte ved kameraet er, at det holder til vind og vejr, og du kan derfor bruge det til udendørs overvågning på et pågældende område. Husk dog på at undersøge reglerne for overvågning, inden du sætter dit jagtkamera op et sted, hvor der færdes andre mennesker.

 

Hvad koster et vildtkamera?


Kameraer til jagtbrug findes i flere prisklasser. Det svinger fra omkring 1000 kr. og op til 4000 kr. – og så findes der en del vildtkameraer imellem dette prisleje. Det behøver derfor ikke være nogen dyr investering at købe et jagtkamera. Du kan sagtens købe et prisfornuftigt ét, der kan rigtig meget. Hvad kameraet præcis skal koste, afhænger af hvor meget det skal kunne og hvor god en opløsning det skal have. Skal det bruges til jagt? Så kan det eventuelt være en fordel at gå flere jagtkammerater sammen om at købe vildtkameraet. På den måde kan I investere i et dyrere ét med flere avancerede funktioner. Hvis I alligevel går på jagt på samme område og gerne vil overvåge de samme dyr, så giver det god mening.

Hvis vildtkameraet f.eks. blot skal bruges til at observere dyr i haven, er det ikke sikkert, at du har brug for SIM-kort og at kameraet kan sende billeder til dig. Du kan i stedet vælge et kamera, der blot lagrer video/billeder, som du så kan sætte dig til at se efterfølgende.

 

Hvordan virker et vildtkamera?


Dit jagtkamera betjenes forskelligt, alt efter hvilken type du har investeret i. Typisk har kameraerne dog noget af det samme udgangspunkt. Nemlig at du placerer kameraet i en busk eller et krat. Her skal der være udsyn til, at kameraet rent faktisk kan fange dyrene på billede/video. Det kan derfor være en god idé at teste efter, inden du forlader området. Det er ærgerligt at skulle tilbage for at indstille kameraet ordentligt. Når kameraet er sat op, vil det enten optage kontinuerligt, ved bevægelser eller efter en timer. Det kommer an på, hvilket kamera du har købt og hvordan du har indstillet det. Langt de fleste jagtkameraer kan via simkort opsætning sende billeder til din mobiltelefon. Billeder og video kan også lagres på selve kameraet, hvis der indsat et memorykort f.eks. et SD-kort. De vildtkameraer, der både kan optage om natten og om dagen, vil typisk være udstyret med en lysmåler, der vurderer om kameraets infrarøde lys skal aktiveres. Det skal det, når det optager om natten.

 

Sådan finder du den bedste placering til vildtkameraet


Vildtkameraet er beregnet til at hænge ude og holder derfor til det meste slags vind og vejr, uden at det tager skade. Men hvordan placerer du det bedst muligt? Nogle tips til placering af jagtkameraet er blandt andet:

- Opsætte kameraet med retning fra syd mod nord

Når du opsætter dit jagtkamera i denne retning, undgår du at der kommer sol mod linsen. Solen kommer ofte direkte fra syd, og hvis dit vildtkamera peger denne vej, vil du risikere en hel masse ”solbilleder”. Det vil sige, billeder som er udløst af sollyset. Det er ærgerligt, at kameraet skal bruge strøm og plads på sådanne billeder, du ikke kan bruge til noget. Såfrem med dit kompas, når du opsætter kameraet! Sådan er du sikret den mest optimale placering uden gener.

- Opsætte kameraet fri for grene

Ligesom solen udløser kameraets sensor, så vil den også blive udløst af f.eks. grene eller langt græs. Det er igen ærgerligt, da dette er ligegyldige billeder, som også blot bruger strøm og plads på dit vildtkamera.

- Opsætte kameraet med afstand på 5-9 meter

Langt de fleste vildtkameraer kan faktisk sagtens filme/tage billeder på en længere afstand end dette. Dog giver denne afstand på mellem 5 og 9 meter bedst mening. På denne måde får du fanget dyrene helt tæt på. Det kommer du til at have mere glæde af, når du vil studere dyrene på tæt hold. Det samme gælder, hvis du vil bruge kameraet til almindelig overvågning, hvor der færdes personer.

- Tage et par prøvebilleder

Det er altid en virkelig god idé at tage nogle testbilleder med kameraet. På den måde sikrer du dig, at det er placeret godt og at det er indstillet korrekt.

 
Gode tips til brug af vildkameraet


Er der andet, du skal huske på, når du bruger dit jagtkamera? Hvis du er ny i at bruge et kamera til din jagthobby, kan du med fordel få glæde af disse tips:

- Husk regler for overvågning

Der findes regler for, hvor du må bruge dit jagtkamera. Du må som udgangspunkt ikke opsætte kameraet i offentlige naturområder eller skove. Denne regler gælder også, på trods af at du har jagtretten til området. Hvis der er tale om en privat skov, må du dog gerne opsætte dit vildtkamera. Det må dog ikke pege ud mod stier eller veje i skoven, hvor offentligheden har adgang til at færdes. Skal kameraet bruges til ”almindelig” overvågning, bør du også undersøge reglerne. Private må som udgangspunkt ikke overvåge områder, hvor der er offentlig færdsel. Det vil sige, at du kun må overvåge med kameraet på din egen grund – og ikke veje, gader, stier eller lignende.

- Tjek inden du kører fra det

Det er super ærgerligt, hvis dit vildtkamera ikke er tændt for, indstillet korrekt eller opsat optimalt med simkortet. Det er derfor altid en god idé at tjekke disse emner, inden du kører. Det er træls at skulle hele vejen tilbage til kameraet, fordi du ikke modtager nogen billeder af den ene eller anden årsag.

- Tjek at simkort virker

Simkortet skal være opsat korrekt, for at kameraet sender billeder videre til din mobiltelefon. Er det ikke det, vil du ikke modtage noget, og så det lidt spildt. Tjek også gerne, inden du bestiller simkort til jagtkameraet, hvilken slags det skal være. Ikke alle vildtkameraer fungerer med et nano-simkort. Køber du dit vildtkamera hos Hubertushuset, hjælper vi dig naturligvis gerne med at få bestilt det rigtige simkort.

- Tjek indstillinger

Dit vildtkamera kan indstilles på flere måder. Der kan være visse indstillinger, der skal være i orden, for at kameraet optager, sensoren aktiveres og for at du får sendt materialet til din mobiltelefon. Sørg derfor for at dobbelttjekke, at alle indstillinger er korrekte, efter du har monteret kameraet, og inden du forlader det. Nogle kameraer til jagt kan både optage video eller tage stillbilleder. Husk også at indstille dette, efter hvad du foretrækker.

- Tjek batterier

Det kan være en fordel at bruge batterier af god kvalitet. Det vil typisk betyde, at kameraet kan optage eller tage billeder i længere tid. Billige batterier er ofte en dårlig løsning. Disse kan også resultere i, at jagtkameraet ikke optager særlig gode natbilleder.

- Tjek SD-kort

Skal din video eller dine billeder lagres på selve kameraet? Dette kræver et SD-kort, som i nogle tilfælde hører med til kameraet og som i andre tilfælde skal tilkøbes særskilt. Du bør huske at sætte et SD-kort i kameraet, ellers er det spildt, at dit kamera har optaget. Husk også at tjekke, hvor meget plads der er på kortet, hvis det skal stå og optage i længere tid.

 

Køb dit vildtkamera til jagt hos Hubertushuset


Står du og overvejer at investere i et vildtkamera? Hubertushuset er helt klart det rigtige sted for dig. Vi forhandler ikke blot kvalitetskameraer fra populære jagtudstyr mærker. Vi står også klar med dygtige og passionerede jagtentusiaster, der kan hjælpe dig med at finde det bedste jagtkamera til netop dine behov. Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge jagtkameraet, hvordan du opsætter det eller hvordan du får bestilt et simkort til det? Det kan vi naturligvis også hjælpe dig godt på vej med. Du ringer blot eller kommer en tur forbi Hubertushuset, så ser vi på det sammen. 

Køb dit vildtkamera hos Hubertushuset og få det helt rigtige jagtudstyr til at studere dyrene med!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60