Veste til Herrer

Varer 1-20 af 77

Faldende orden

Varer 1-20 af 77

Faldende orden
 1. Härkila Angus skindvest
  Härkila Angus skindvest
  2.699,95 kr.
 2. Fjällräven Buck Vest
  Fjällräven Buck vest
  1.099,95 kr.
 3. Nordic Heat Softshell Vest
  Nordic Heat Softshell Vest
  1.995,00 kr.
 4. Pinewood Tiveden friluftsvest
  Pinewood Tiveden Friluftsvest
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (43%)
  Tilbud
 5. Dogsports vest - STR: XXL - FARVE: D. ANTHRACITE/BLACK
  Pinewood New Dogsports Vest
  1.199,95 kr.
 6. Nordhunt Pro Skydevest
  Pro shooting vest
  499,95 kr.
 7. Barbour Polarquilt Vest Zip-in
  Polarquilt Vest Zip-in
  999,95 kr.
 8. Deerhunter Gamekeeper Shooting vest
  Gamekeeper Shooting vest
  799,95 kr.
 9. Fjällräven Abisko padded vest
  Fjällräven Abisko padded vest
  1.499,95 kr.
 10. Härkila Stornoway Active Shooting Vest
  Härkila Stornoway Active Shooting Vest
  1.549,95 kr.
 11. Percussion Scotland Fleece Vest
  Percussion Scotland Fleece Vest
  399,95 kr.
 12. Härkila Metso Active Quilt Vest
  Härkila Metso Active Quilt Vest
  1.999,95 kr.
 13. Barbour Westmorland vest
  Barbour Westmorland vest
  1.999,95 kr.
 14. Härkila Wildboar Pro Safety vest AXIS
  Härkila Wildboar Pro Safety vest AXIS
  1.799,95 kr.
 15. Pinewood Abisko Vest
  Pinewood Abisko Vest
  1.099,95 kr.
 16. Laksen Graz Loden Vest
  Laksen Graz Loden Vest
  Før: 1.999,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 1.000,00 kr. (50%)
  Tilbud
Side
pr. side

Jagtveste til Herrer 
 

En jagtvest eller en skydevest kan du ikke undvære, når du går på jagt og/eller tager på flugtskydningsbanen for at træne dine skydefærdigheder. Vestene er designet specifikt til jægeren og flugtskytte og kan sagtens kombineres, så du kun behøver at investere i én vest. 

 

I Hubertushuset har vi jagtveste og skydeveste til forskellige formål i forskellige farver og fra kendte mærker såsom Alan Paine, Barbour, Blaser, Chevalier, Deerhunter, Fjällräven, Härkila, Laksen, Nordic Heat, Pinewood, Seeland, Swedteam og vores eget mærke, Nordhunt. 

 

Den bedste vest til jagt 
 

Du behøver ikke nødvendigvis en vest, når du skal på jagt, da en jagtjakke ofte har de samme lommer med de samme funktioner. Men er vejret godt og forholdsvist lunt, kan du nøjes med en skjorte eller T-shirt, en striktrøje med windbreaker og så en jagtvest. Så kan du sagtens holde dig varm en efterårsdag i skoven, og du har masser af gode og funktionelle lommer til mobilen, patroner, kniv, vandflaske osv. En jagtvest skal også være robust og kunne tåle, at du går gennem tæt buskads og brombærkrat, og de har ofte forstærkninger på skulderstykket, som kan blive slidt af bagkappen fra geværet. 

 

Ingen flugtskydning uden vest 
 

Alle jægere har godt af at komme ud på lerduebanen og få pudset deres skydefærdigheder af. Høj træfsikkerhed på lerduerne gør dig godt rustet til sæsonens fuglejagter. Flugtskytter og ikke mindst konkurrenceskytter kan simpelthen ikke undvære en velsiddende og funktionel skydevest, som har store lommer til at kunne rumme mange patroner. En skydevest skal helst være så let som muligt, og mange af dem er lavet af mesh for at mindske vægten og ikke mindst give god ventilation på en varm sommerdag. Flere af dem har indbyggede lommer på indersiden af skulderstykket, så du kan indsætte en gelépad, hvis du ønsker beskyttelse mod rekyl.  

 

Veste med varme 
 

En vest behøver ikke at være det yderste lag, den kan sagtens bruges i 3-lags metoden som mellemlag. Og så kan du få veste med varme. Genialt på jagter, hvor du står i isnende kulde i flere timer. En vest med varme kører på batterier, så hvis du fryser, tænder du ganske simpelt for vesten, og den giver dig omgående varme. Husk altid at tilkøbe en powerbank, så du kan lade batterierne op på stedet. 

 

Når du har hund 
 

Der laves veste specifikt lavet til dig, der træner og arbejder med hunde. Her er der flere lommer, som er foret med vandafvisende stof, så du f.eks. kan have godbidder i lommen, uden at de sviner resten af vesten og din trøje til.  Der er selvfølgelig også lavet en lomme specielt til en rulle høm-høm poser, for dem må man aldrig glemme at få med til træningen eller gå-turen. Der er mange andre lommer, så som en lomme til GPS eller jagtradio, og der er lommer med vandtætte lynlåse, så du kan have mobilen liggende tørt i en inderlomme. 

 

Allround vest 
 

Du kan få jagtveste i andre farver end brun og grøn, og nogle veste er helt enkle med kun to mindre lommer foran. Vesten er ment som et yderlag på en lun dag eller et mellemlag på en kølig dag. Det kan også være pænt at have vesten uden på en skjorte på arbejde eller i fritiden, eller hvis du skal i haven. 

 

Brug vesten i 3-lags metoden 
 

At bruge en vest som mellemlag er genialt, hvis det op ad dagen bliver lidt lunere, så du kan tage jakken af, og så stadig være beskyttet mod kulde på ryggen.  Her kunne det f.eks. være en vest med varme i eller en fleece vest, der fungerer som det isolerende lag i din jagtjakke. 

 

Veste og tekstiler 
 

En jagtvest kan være lavet i mange forskellige tekstiler. En robust jagtvest kan være lavet i kanvas og læder, hvor læderet fungerer som forstærkning på udsatte steder så som skulderpartiet. Den lune vest er ofte vatteret eller er lavet i fleece, hvor den skal fungere som mellemlaget i din jagtjakke. Veste til flugtskydning er lavet i meget lette tekstiler, da det vigtigste ved en skydevest er nogle store og rummelige lommer til mange patroner, og at den har god ventilation. 

 

Bomuld, oilskin og kanvas 
En jagtvest kan være lavet af flere materialer, og ofte bruges oilskin og kanvas, da det er meget slidstærkt. Oilskin er bomuld behandlet med en olievoks, som gør materialet regntæt og robust. Oilskin – eller olietøj - stammer helt tilbage til 1800 tallet, hvor søfolk havde brug for regntæt tøj. Man tog noget sejldug, som er er tætvævet bomuldsklæde og dyppede det i olie. Bagefter blev klædet trukket igennem nogle valser, så det overskydende olie blev presset ud. Oilskin er stadig populært i dag og bruges flittigt i alle former for fritidsaktiviteter, f.eks. jagt, trekking og hestesport. 

 

Polyester, polyamid og elastan 
I dag mixer man ofte materialerne og opnår derved et super stærkt tekstil, som samtidig har andre gode egenskaber så som at være åndbare, svedabsorberende og elastiske. Polyester er genanvendt plastik, og det er nogle meget stærke fibre. Det samme er gældende for polyamid, der bidrager til holdbarheden. Elastan er elastikken i stoffet, og det har den egenskab, at det altid vender tilbage til sin oprindelige form, uanset hvor meget du strækker det. 

 

Mesh i din skydevest 
Når man taler om mesh, er det ikke et specifikt materiale, men noget stof, der har huller, som giver åndbarheden. Alle skydeveste har store områder med mesh, både for at give åndbarhed, men også for at gøre vesten så let som muligt.  

Mesh er ofte lavet af syntetiske stoffer og kan være f.eks. nylon eller lycra. 

 

Farverige veste 
 

De fleste jagtveste er i de traditionelle jagtfarver i grønne og brune nuancer. Men du kan også få jagtveste i camouflagefarver, og du kan vælge mellem brun/grøn camouflage eller orange/rød camouflage. Flugtskydningsveste behøver ikke at have funktion som camouflage, så dem kan du få i flere forskellige farver; både ensfarvede og tofarvede eller ensfarvet og med en anden farve på pipingen. 

 

Køb din jagtvest og skydevest i Hubertushuset 
 

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om jagtveste og skydeveste. Alle vores medarbejdere går på jagt, så de har den bedste forudsætning for at kunne give dig råd og vejledning. Du kan altid gøre en god handel på vores outlet. Derudover finder du også alt det jagttøj til herrer, som du kan supplere vesten med.

     

På gensyn i butikken og på vores webshop.     

     

Knæk og Bræk! 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60