Jagtslips til Herrer

Varer 1-20 af 21

Faldende orden

Varer 1-20 af 21

Faldende orden
 1. Laksen Pheasant Slips
  Laksen Pheasant Slips
  499,00 kr.
 2. Laksen Fox Slips
  Laksen Fox Slips
  499,95 kr.
 3. Laksen silkeslip gult med ænder
  Laksen Slips med gråand
  499,00 kr.
Side
pr. side

Herre jagtslips
 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagtslips i den bedste kvalitet. Vi forhandler produkter fra både Laksen og Portia, der begge er eksklusive brands. De er bl.a. kendt for at producere slips til jagt i et flot design og med nogle af de bedste materialer på markedet. 

 

Jagtslips i god kvalitet
 

Vi sælger udelukkende produkter i god kvalitet hos Hubertushuset. Det gør, at vi har landets gladeste kunder, der vælger at handle i Hubertushuset, fordi vi har produkter i høj kvalitet og til en yderst fordelagtig pris. 

 

Selvom prisen naturligvis afspejler sig i kvaliteten, har vi stadig dyre og billigere jagtslips. Det gør, at vi med garanti et jagtslips der passer til lige præcis dig.

 

Et slips til jagt vil med stor sandsynlighed blive brugt en del. Og måske endda mere end et traditionelt slips. Du bruger måske dit jagtslips flere gange om måneden i jagtsæsonen, hvor det pæne slips kun er fremme ved de festlige begivenheder. Derfor er jagtslips, ligesom det meste jagttøj, designet til netop jagt. Det betyder materialer i god kvalitet, der både er utrolig holdbart og slidstærkt. 

 

Vi forhandler mange Laksen slips til jagt. Laksen er nemlig et meget populært brand og er kendt blandt jægere som et af de mest eksklusive mærker. Et Laksen slips er både fint og er fremstillet i den bedste kvalitet, der også giver lidt respekt på jagten.

 

Herre slips til jagt og fest
 

Selvom de slips vi forhandler hos Hubertushuset er velegnet til jagt, betyder dette ikke, at du ikke kan bruge dem til fest. Alle de slips vi har i sortimentet er nemlig virkelig pæne, selv til de festlige begivenheder. Vi har slips der henvender sig mere eller mindre til jagt. Derfor kan du vælge et slips, der passer rigtig godt til jagten, men du kan også vælge et slips der vil være utrolig nydeligt til et finere arrangement.

 

Jagtslips med forskelligt design
 

Der er ligeledes flere forskellige designs i vores sortiment, så du har lidt at vælge imellem. Nogle af vores jagtslips har motiver af dyr, fx ænder og fasaner. Dette er stilfulde jagtslips, der fremstiller motivet af ænder og fasaner på en æstetisk måde. Alle slipsene har det tilfælles, at deres designs og motiver er virkelig detaljeret. Vi har også slips med klassisk design, fx et ternet slips. Der er altså rig mulighed for at sætte et personligt præg på din tøjstil. 

 

Det er også forskelligt, hvilket materiale slipsene er produceret i. Nogle jagtslips er produceret i uld og andre i silke. Uld og silke er virkelig bløde materialer og det er derfor også yderst behageligt at have på. Udover at det er behageligt, ser det også virkelig pænt ud. 

 

Køb dit jagtslips hos Hubertushuset
 

Hos Hubertushuset har vi de dygtigste medarbejdere. Alle har jagttegn, og dermed meget erfaring og ligeledes stor viden omkring jagtslips til forskellige jagter og til fest. Vi er altså sikre på, at vi kan klæde dig bedst mulig på, enten til den kommende fine jagt eller den mere eller mindre festlige begivenhed. Uanset med hvilket formål, du køber et jagtslips, er vi altså klar med gode råd og kyndig vejledning. 

 

Vi glæder os til at hilse på dig i Hubertushuset og husk der altid er frisk kaffe på kanden og et stort udvalg af jagttøj til herrer.

 

Vi ses i vores fysiske butik i Ringsted eller på vores hjemmeside, hvor du kan finde meget mere inspiration.

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60