Jagtfleece til Herrer

Varer 1-20 af 40

Faldende orden

Varer 1-20 af 40

Faldende orden
 1. Härkila Kamko fleece
  Härkila Kamko fleece
  2.199,95 kr.
 2. Härkila Moose hunter fleece jakke
  Härkila Moose hunter fleece jakke
  Før: 1.699,95 kr. Tilbudspris 899,95 kr. SPAR: 800,00 kr. (47%)
  Tilbud
 3. Seeland Hawker Storm Fleecejakke
  Seeland Hawker Storm Fleecejakke
  Før: 999,95 kr. Tilbudspris 649,95 kr. SPAR: 350,00 kr. (35%)
  Tilbud
 4. Sitka Traverse Cold Weather Hoody
  Sitka Traverse Cold Weather Hoody
  2.299,95 kr.
 5. Härkila Lynx Reversible Fleece Jakke
  Härkila Lynx Reversible Fleece Jakke
  Før: 2.199,95 kr. Tilbudspris 1.299,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (41%)
  Tilbud
 6. Deerhunter Gamekeeper Shooting jakke
  Gamekeeper shooting jakke
  999,95 kr.
 7. Fjällräven Abisko Trail fleece
  Fjällräven Abisko Trail fleece
  Før: 1.299,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (23%)
  Tilbud
 8. Fjällräven Keb fleece hoodie
  Fjällräven Keb Fleece Hoodie
  1.699,95 kr.
 9. Härkila Venjan Fleece Jakke
  Härkila Venjan Fleece Jakke
  899,95 kr.
 10. Härkila Mountain Hunter Fleece Jakke
  Härkila Mountain Hunter Fleece Jakke
  1.999,95 kr.
 11. Härkila Mountain Hunter Hybrid Insulated fleece
  Härkila Mountain Hunter Hybrid Insulated fleece
  Før: 1.699,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 700,00 kr. (41%)
  Tilbud
 12. Härkila Borr Hybrid Fleece
  Härkila Borr Hybrid Fleece
  Før: 1.399,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (29%)
  Tilbud
 13. Härkila Njord fleece
  Härkila Njord fleece
  Før: 1.099,95 kr. Tilbudspris 699,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (36%)
  Tilbud
 14. Seeland Hawker Fleece
  Seeland Hawker Fleece
  Før: 649,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (23%)
  Tilbud
 15. Ridgeline Ballistic L/S Fleece Hoodie
  Ridgeline Ballistic L/S Fleece Hoodie
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 200,00 kr. (29%)
  Tilbud
 16. True Timber ShaleCanoyn LS Crew, Strata/Canteen
  TrueTimber ShaleCanoyn LS Crew, Strata/Canteen
  Før: 299,95 kr. Tilbudspris 149,95 kr. SPAR: 150,00 kr. (50%)
  Tilbud
 17. Härkila Wildboar Pro Reversible WSP jakke
  Härkila Wildboar Pro Reversible WSP jakke
  2.199,95 kr.
 18. Härkila Mountain Hunter Pro WSP Fleece
  Härkila Mountain Hunter Pro WSP Fleece
  2.199,95 kr.
 19. Härkila Polar Fleece
  Härkila Polar Fleece
  1.849,95 kr.
 20. Fjällräven Polar Fleece Jakke
  Fjällräven Polar Fleece Jakke
  2.299,00 kr.
Side
pr. side

Herre Jagtfleece

 

En fleece jakke til jagt er en meget alsidig beklædningsgenstand, som kan bruges året rundt. En jagt fleece fås i mange forskellige former og designs. Vi har hos Hubertushuset et stort udvalg af fleecejakker til jagt fra nogle af de kendte brands som Härkila, Fjällräven, Seeland og Deerhunter. Du finder vores store udvalg af fleecetrøjer til jagt og hverdag på vores hjemmeside eller i vores fysiske butik i Ringsted.

 

Hvornår blev fleece opfundet?

 

Fleece blev opfundet i 1979 af en amerikansk virksomhed ved navn Malden Mills. Dengang vidste man ikke, at det var starten til en helt ny type tøj. I dag er fleece kendt verden over, og findes hyppigt i garderoben. Fleece bliver fremstillet af en type plastik-microfiber og flere fremstiller faktisk fleece ved at genbruge plastikflasker. 

 

Fleece jakke til jagt i god kvalitet

 

Ligesom alt andet jagttøj, er det naturligvis vigtigt at finde en jagt fleece i ordentlig kvalitet. Det sikrer at jagttøjet er slidstærkt og holdbart, og det sikrer ligeledes at de har nogle gode egenskaber, der kan holde i lang tid. Ofte hænger pris og kvalitet sammen. Derfor kan det sommetider være det hele værd, hvis du ofrer et beskedent beløb mere. Det kan nemlig sikre, at du får en fleece jagtjakke i en langt bedre kvalitet og som du bliver mere glad for i længden. 

 

Få ekstra varme med en jagtfleece

 

En fleece til jagt er utrolig god, da den kan holde dig varm. En fleecejakke til jagt kan naturligvis sagtens bruges som yderlag, men den er også speciel god som et isolerende mellemlag. Mange bruger nemlig en jagtfleece under jakken om vinteren, så de kan holde sig ekstra varme. En jagtfleece er nemlig dejlig isolerende, og derfor god til at øge varmen. 

 

Jagtfleece med membran

 

Når du skal kigge efter en fleecetrøje til jagt, finder du flere fleecejakker med membran. Vi har bl.a. nogle jagt fleece fra Härkila med GORE Windstopper membran, men bl.a. også fra Seeland med en WindBeater membran. 

 

En membran kan være utrolig god, da den er beskyttende mod vinden. Nogle af membranerne er også vandafvisende, og kan derfor beskytte mod en mindre regnbyge. Og netop derfor foretrækker flere jægere en fleecejakke med membran. Derudover er en membran også god, da den er åndbar. Derfor kan du faktisk også med fordel bruge en jagtfleece om sommeren på de dage hvor det ikke er varmt. 

 

Hvilken fleece skal jeg vælge?

 

Det kan naturligvis være en udfordring at finde ud af hvilken fleece du skal vælge til jagt. Fleecetrøjer fås nemlig i mange forskellige designs og farver og både med fuld lynlås eller en halv lynlås, og sågar uden lynlås. Det er ofte en personlig præference der afgør, hvad du mest er til. Hvis du har lynlås i din fleece, er den fx utrolig nem at tage af og på. Hvis du mest af alt bruger din fleece som et yderlag på de køligere dage, kan det måske være en ide at vælge en fleece jakke med lynlås. Hvis du til gengæld mere benytter din fleece i de meget kolde vintermåneder, skal du overveje en fleece med halv lynlås eller helt uden. Vi anbefaler altid vores kunder at benytte lag-på-lag metoden, hvor du har flere tynde lag på, for at opbygge mere varme. Her vil det naturligvis være at foretrække en fleece uden lynlås, da det er langt mere behageligt at undgå så mange lynlåse som muligt. 

 

Da de fleste fleecejakker vi forhandler hos Hubertushuset primært er tiltænkt til jagt, fås de naturligvis i flere flotte grønne farver. Det er både camouflagefarvet, men også orange og grønne. Hvis du går meget på fællesjagter og ligesom os i Hubertushuset vægter sikkerhed fremfor alt andet, så er en orange fleece perfekt til dig. Med en orange fleece, er du nemlig sikker på, at alle dine medskytter vil kunne se, hvor du befinder dig i terrænet, og dermed minimere de farlige situationer. 

 

Hvis du til gengæld elsker at sidde i et camoskjul, så vil en fleecejakke i camouflage ikke være en dum ide. Med en fleecejakke i camo, kan du nemlig nemt blive et med naturen. Vildtet du er på trækjagt efter, vil altså ikke opdage dig lige så nemt.

 

Hvilke fordele og ulemper er der ved fleece?

 

Der er en lang række fordele ved fleece, men der er naturligvis også nogle ulemper.

 

En af de store fordele ved fleece er, at fleece er utrolig blødt, og dermed virkelig behageligt at have på. Det er ligeledes varmeisolerende. Altså det perfekte valg til hele jagtsæsonen i efterår- og vintermånederne. Derudover er fleece vandafvisende, og kan opsuge omkring 1% af sin egen vægt i vand. Fleece er også hurtigtørrende. Det er ligeledes åndbart og meget let, og derfor utrolig behageligt at have på. Fleece er også nemt at vaske og vedligeholde.

 

Ulemperne ved fleece er, at det kan blive ødelagt, hvis det bliver vasket ved for høje temperaturer. Det er som sagt en slags plastik-mikrofiber, og holder derfor ikke til de høje temperaturer. Ligesom meget andet tøj, så er fleece naturligvis også brændbart, og du skal derfor holde det væk fra åben ild.

 

Køb din næste herre fleece til jagt online hos Hubertushuset

 

Hubertushusets har de dygtigste medarbejdere i beklædningsafdelingen. De har alle mange års erfaring og en stor viden om jagtfleece til forskellige jagttyper og mange forskellige formål. Dermed er vi sikre på, at kunne klæde dig bedst muligt på til dit kommende jagteventyr eller til hverdagen. Uanset formål, så er vi altid klar med gode råd og vejledning til dig.

 

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til din nye herre fleece til jagt.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60