Herre jagthue / jagthat / jagtkasket

Varer 1-20 af 119

Faldende orden

Varer 1-20 af 119

Faldende orden
 1. Härkila All Season Halsedisse
  Härkila All Season Halsedisse
  279,95 kr.
 2. Härkila Stornoway active cap
  Härkila Stornoway Active cap
  449,95 kr.
 3. Härkila Modi Cap
  Härkila Modi Cap
  329,95 kr.
 4. Deerhunter Muflon Hat m. Safety
  Deerhunter Muflon Hat m. Safety
  449,95 kr.
 5. Fjällräven Classic Knit hue
  Fjällräven Classic Knit Hat
  379,95 kr.
 6. Laksen Matterhorn Balmoral Cap
  Laksen Matterhorn Balmoral Sixpence
  799,95 kr.
 7. Seeland Helt Cap
  Seeland Helt Cap
  Før: 449,95 kr. Tilbudspris 314,97 kr. SPAR: 134,98 kr. (30%)
  Tilbud
 8. Härkila Metso Active Cap
  Härkila Metso Active Cap
  549,95 kr.
 9. Deerhunter Muflon Winter hat
  Muflon Winter hat
  499,95 kr.
 10. MJM Cool Taslan
  MJM Cool Taslan
  299,95 kr.
 11. Deerhunter Muflon Kasket
  Deerhunter Muflon Kasket
  349,95 kr.
 12. Härkila Pro Hunter Cap
  Härkila Pro Hunter Cap
  549,95 kr.
 13. Aclima Warmwool Beanie JiB
  Aclima Warmwool Beanie JiB
  Før: 279,95 kr. Tilbudspris 199,95 kr. SPAR: 80,00 kr. (29%)
  Tilbud
 14. Fjällräven Övik flat cap
  Fjällräven Övik flat cap
  379,95 kr.
 15. Härkila Metso Winter Cap
  Härkila Metso Winter Cap
  659,95 kr.
 16. Barbour Carlton hue
  Barbour Carlton hue
  349,95 kr.
 17. Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  Deerhunter Rusky Silent Halsedisse
  299,95 kr.
 18. Deerhunter Logo Hue
  Deerhunter Logo Hue
  129,95 kr.
 19. Hot shot 3/4 Camouflage Ansigtsmaske
  Hot shot 3/4 Camouflage Ansigtsmaske
  99,95 kr.
Side
pr. side

Jagt hovedbeklædning
 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af hovedbeklædning til jagt og fritid. Vi forhandler nemlig både jagtkasketter, sixpence, huer og hatte. Vi har jagt hovedbeklædning i alle farver, nogle fås med membraner, andre uden og nogle er mere til hverdagsbrug. Når du besøger Hubertushuset, vil du altså kunne finde lige præcis den slags hovedbeklædning, som du står og mangler. Du finder også en masse andet jagttøj til herrer, hvis du også mangler det. Vi forhandler alle de kendte brands, der bl.a. inkluderer Deerhunter, Fjällräven, Härkila og Seeland, samt mange flere.

 

Den perfekte jagtkasket
 

Det kan være udfordrende for dig at vide, hvad du bør gå efter, når du skal vælge din næste jagtkasket. Derfor har vi lavet en lille guide til valg af “den perfekte jagtkasket”. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvilken jagtkasket du skal vælge. Det afhænger meget af vejret, og om du udelukkende skal bruge den til jagt eller i fritiden. 

 

Det du bør overveje, inden du skal finde din næste jagt cap er, hvad du hovedsagligt skal bruge den til. Det stiller nemlig vidt forskellige krav til jagtkasketten, alt efter om du skal bruge den om sommeren eller vinteren og om den skal bruges til jagt eller fritid. 

 

Hvis du går efter en kasket til fritiden, der kan skygge mod solens stråler i sommermånederne, så stiller dette naturligvis ikke strenge krav til jagtkasketten. Hvis du derimod går efter en jagtkasket til vintermånederne, der både skal være vind- og vandtæt, så stiller det nogle langt strengere krav. 

 

Vi har hos Hubertushuset en masse jagtkasketter med membraner, hvor de kan holde langt det meste vind og vand ude. Disse jagtkasketter er altså utrolig gode til vinterens mange kolde og til tider våde jagter.

 

Sixpence hat herre
 

Vi har ligeledes et stort sortiment af sixpence til herrer. Sixpence er efterhånden blevet utrolig populære til jagt, da de er æstetiske og behagelige. Mange jægere benytter en sixpence, når de er afsted på fællesjagter, både i indland og udland. Sixpence bliver produceret i meget forskellige materialer. Nogle bliver produceret i uld, andre polyester, men nogle bliver også produceret i vokset bomuld. 

 

Flere af de sixpence, som vi har hos Hubertushuset fås i tweed. Tweed er et eksklusivt og pænt materiale, som der efterhånden ses på mange jagter. Tweed er et groft, men samtidig blødt uldstof, som er utrolig slidstærkt og vandbestandigt. 

 

Historien om sixpence går langt tilbage i tiden. Faktisk blev sixpencen opfundet i England i 1500-tallet. Der vil man gerne have, at produktionen og handlen i landet steg. Der kom derfor en regel om, at alle drenge/mænd der var over 6 år, skulle gå med hat om søndagen, samt i kirken. Der var naturligvis krav til hatten. Den skulle være produceret i England. Og materialerne skulle ligeledes komme fra England, og den skulle være produceret i uld. Den sixpence vi kender i dag, stammer altså fra det gamle England. 

 

Jagthuer til de kolde tider
 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af jagthuer. Jagthuer er geniale, fordi de kan holde dit hoved varmt. Det skal naturligvis være så komfortabelt at være på jagt som muligt. Her hjælper en hue til jagt utrolig meget, da alle jægere hader at fryse. 

 

Når det kommer til jagthuer, eller bare huer generelt, så findes der mange forskellige slags. Og vi har naturligvis mange forskellige slags. Det betyder også, at hvis du er på udkig efter en hue til lige præcis jagt, så er du kommet til det rette sted. Hvis du kigger efter en hue til hverdag, så kan vi også sagtens være behjælpelig med det. 

 

Nogle af de store forskellige på huerne, er bl.a. deres farve og deres design. Jagthuerne er oftest i grønne og brune farver, da de vil passe godt ind i naturen. Derudover har vi jagthuer i orange, da rigtig mange jægere har ekstra fokus på sikkerheden på jagt. Her vil en hue i orange hjælpe, da du vil være synlig på jagten, og den vil dermed mindske de farlige situationer. Vores huer til hverdag og fritid kommer i lidt andre farver. Farverne på disse huer passer bedre til hverdagstøjet, og skiller sig ikke ud fra mængden. Du kan dog finde nogle huer der har et bestemt mønster, og dermed vil kunne skille sig ud.

 

Det er også meget forskelligt, hvilke materialer de forskellige huer er produceret i. Nogle huer er nemlig produceret i ren uld, mens andre er produceret i bomuld og polyester. Fælles for alle er, at de er utrolig behagelige at have på, da de er meget bløde. 

 

Når du skal camouflere dig i naturen
 

Det er blevet langt mere populært blandt jægere at tage på jagt, hvor du decideret gemmer dig i naturen. Det er en udfordrende jagtform, og den stiller store krav til både dit håndværk som jæger og dit udstyr. Det gælder bl.a. jagttøjet. Det er ekstrem vigtigt, da langt de fleste dyr vil kunne se, hvis du fx bevæger ansigtet, uden at det er dækket til. Derfor sælger vi jagt hovedbeklædning, der er designet med henblik på at skjule dig bedre i naturen. Det betyder at farverne er specielt udviklet til netop at falde i ét med naturen. Derudover findes der kasketter og ansigtsmasker der er sat sammen. De er virkelig nemme at bruge, og derudover er de gode til at camouflere dig. Du finder det store udvalg af camouflage jagt hovedbeklædning på vores hjemmeside og naturligvis også i vores fysiske butik i Ringsted. 

 

Udover de kasketter med tilhørende ansigtsmasker, som vi har i Hubertushuset, så forhandler vi også halsedisser. En halsedisse er genial, da den naturligvis også kan camouflere dig i naturen. Men derudover har den en utrolig dejlig og varmende effekt. Du kan nemlig bruge den som beanie, hovedbånd eller som et halstørklæde. Det er altså en beklædningsgenstand, som du kan bruge til langt det meste.

 

Køb jagt hovedbeklædning hos Hubertushuset
 

Hos Hubertushuset har vi både jagtkasketter, jagthuer, jagthatte, halsedisser og camouflage hovedbeklædning. Hver dag står vores dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen klar, til netop at hjælpe dig med dit næste køb. Alle medarbejderne har jagttegn og foretrækker hyppigt en tur i skoven. Det betyder også, at de er passioneret og har stor viden om jagt hovedbeklædning til ethvert formål. Med andre ord: De er klar til at give dig den hjælp, som du har brug for. 

 

Derudover forhandler vi også plejemiddel til dine nyindkøbte varer. Det sikrer at de bibeholder de gode egenskaber og det forlænger levetiden. Så har du længere tid til at nyde dine produkter. 

 

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig med vejledning. 

 

På gensyn hos Hubertushuset i Ringsted eller på vores hjemmeside, hvor du altid kan finde gode outlet tilbud.

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60