Jagtstrømper til Damer

17 varer

Faldende orden

17 varer

Faldende orden
 1. Härkila Expedition sok
  Härkila Expedition sok
  229,95 kr.
 2. Härkila All season wool II sok
  Härkila All season wool II sok
  159,95 kr.
 3. Harkila Coolmax II liner sok
  Harkila Coolmax II liner sok
  139,95 kr.
 4. Härkila Pro Hunter sok
  Härkila Pro Hunter sok
  219,95 kr.
 5. Pennine Defender Strømper
  Pennine Defender Strømper
  399,95 kr.
 6. Gateway Coolmax Strømper
  Gateway Coolmax Strømper
  99,95 kr.
 7. Laksen Empire Heather sokker
  Laksen Empire Stockings
  Før: 599,95 kr. Tilbudspris 499,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (17%)
  Tilbud
 8. Laksen Garter Tie
  Laksen Garter Tie
  169,95 kr.
 9. Deerhunter Uldsokker Lange - 2-Pak
  Deerhunter Uldsokker Lange - 2-Pak
  Før: 349,95 kr. Tilbudspris 249,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (29%)
  Tilbud
 10. Härkila Pro Hunter 2.0 long strømper
  Härkila Pro Hunter 2.0 long strømper
  349,95 kr.
 11. Härkila Pro Hunter 2.0 Kort strømper
  Härkila Pro Hunter 2.0 Kort strømper
  299,95 kr.
 12. Dubarry Alpaka Sokker
  Dubarry Alpaka Sokker
  329,95 kr.
 13. Laksen Westwood Jagtstrømper
  Laksen Westwood Jagtstrømper
  699,95 kr.
 14. Gateway Ultra Knæhøje Uldstrømper
  Gateway Ultra Knæhøje Uldstrømper
  199,95 kr.
 15. Deerhunter Germania Fiberpelssokker
  Deerhunter Germania Fiberpelssokker
  99,95 kr.
pr. side

Strømper dame

Hvis du skal have et par strømper til jagt og fritid, så bør du tage et kig på vores sortiment hos Hubertushuset. Vi mener at strømper er en af de vigtigste beklædningsgenstande, da det har kontakt med fodtøjet, og derfor skal de være meget behagelige. Men det skal ligeledes være strømper, hvor de ikke er ubehagelige at have på, og hvor du ikke får vabler og sår. Vi har hos Hubertushuset et stort udvalg af strømper til damer fra de største brands som Härkila, Deerhunter, Laksen og Gateway, samt mange flere. Du skal naturligvis også se alt det andet jagttøj til damer, som vi har.

 

Jagtstrømper til vinter

Når du er afsted på jagt om vinteren, er det vigtigt med det rigtige fodtøj, så du ikke fryser på fødderne, og derfor kan et par ordentlige strømper til jagt ligeledes være at foretrække, da de både kan holde fødderne varme, og samtidig kan det gøre jagtoplevelsen meget bedre, da et par ordentlige dame strømper til jagt er yderst komfortable. 

 

Vi har hos Hubertushuset et stort udvalg af strømper der er produceret i uld, og derfor er rigtig god til vinter og faktisk også rigtig god til sommer. Uld har nemlig en masse egenskaber, som er utrolig brugbare. Uld er nemlig rigtig god, da det varmer mere end kunststoffer og bomuld, men samtidig regulerer uld din kropstemperatur helt automatisk. Uld bliver heller ikke fugtigt og vådt ligesom andre materialer, og derfor er uld også god om sommeren, da uld ligeledes er fugttransporterende. Uld er også både lugthæmmende og antibakteriel, og så holder uld utrolig god, både uldens form, men også farven. Derfor er der rigtig mange fordele ved at vælge uld strømper, både om sommeren og om vinteren. 

 

Nogle af de dage, hvor det er rigtig køligt, kan det være nødvendigt med to par strømper, og derfor har vi i Hubertushuset flere liner strømper. Det er både med til at øge varmen, da du har flere lag, men derudover er de også meget fugttransporterende og sidder tæt på foden, hvorfor de kan være rigtig behagelige året rundt. Det du skal være ekstra opmærksom på, hvis du har flere lag strømper på, er at dit fodtøj passer til det, for det fylder naturligvis mere i støvlerne, jo flere strømper du har på. Der skal altså være god plads til et ekstra lag strømper, for fodtøjet skal ikke klemme om foden, når du har et ekstra par strømper på. 

 

Kan jeg ikke bruge normale strømper, når jeg skal på jagt?

Jo, du kan i princippet godt bruge normale jagtstrømper, når du skal afsted på jagt, men det er ikke noget vi i Hubertushuset anbefaler, og det skyldes at normale strømper ikke er designet til at blive brugt så aktivt, og de besidder derfor ikke de samme egenskaber som strømper, der er specielt udviklet til jagt og den aktive outdoor fritid. Hvis du absolut ikke skal bruge egentlige jagtstrømper, så vil det være en god ide at kigge efter sportsstrømper, da de er designet til at være aktiv, og derfor også er både behagelige at have på, og samtidig har de gode egenskaber. En ulempe ved at have strømper til sport på, er at de ikke er lige så tykke som jagtstrømper, og de kan derfor være rigtig kolde at have på, når det er koldt udenfor, men de kan være super fine om sommeren. 

 

Så jo, du kan godt bruge andet end jagtstrømper, og du kan også godt bruge normale hverdagssokker, men du skal bare være opmærksom på at de ikke er designet til decideret aktiv jagt. Så hvis du skal vælge noget andet end jagtstrømper, så vil det være anbefalingen fra Hubertushuset at vælge strømper til sport. 

 

Hvor lange skal jagtstrømper være?

Det er altid en individuel smagssag, om du er mest til lange eller korte jagtstrømper, men normalt anbefaler vi vores kunder at vælge jagtstrømper i minimum den samme længde som fodtøjet. Hvis dine jagtstrømper er lige så lange som jagtstøvlerne eller gummistøvlerne, så undgår du nemlig sår og irritation. De lange dame strømper er altså med til at beskytte de udsatte områder og huden omkring støvlekanten. 

 

Det kan være en god ide at købe flere forskellige længder, så du kan finde ud af, hvor lange de skal være, før de passer til netop dig.

 

Køb dine næste strømper dame hos Hubertushuset

Hubertushusets dygtige medarbejdere i beklædningsafdelingen har mange års erfaring og en stor viden om strømper dame til forskellige jagttyper og forskellige formål, så vi er sikre på at kunne klæde dig bedst muligt på til dit kommende jagteventyr eller til hverdagen. Uanset formål, står vi klar med gode råd og vejledning til dig.

Vi forhandler naturligvis også alt det plejemiddel og tilbehør du har brug for til dine jagtstrømper.

 

Vi glæder os meget til at inspirere og hjælpe dig med gode råd og vejledning til dine nye strømper.

 

På gensyn i Hubertushuset eller på vores hjemmeside

 

Knæk og Bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60