Hundesenge

10 varer

Faldende orden

10 varer

Faldende orden
 1. Deerhunter Germania Hundetæppe 70x50
  Deerhunter Germania Hundetæppe 70x50
  299,95 kr.
 2. Barbour Luksus Hundekurv 24”
  Barbour Luksus Hundekurv 24”
  700,00 kr.
 3. Barbour_hundeseng_35inch
  Barbour Luksus Hundekurv 35"
  1.199,95 kr.
pr. side

Hundesenge

 

Hundesengen er hundens frirum i hjemmet, hvor den får mulighed for at trække sig og slappe af. Derfor er det vigtigt med en ordentlig kurv, som hunden elsker at ligge i. Hvis du er rigtig god ved din hund, har du oven i købet flere forskellige hundekurve, således hunden kan skifte placering i løbet af dagen. Derfor finder du også et stort udvalg af hundekurve hos Hubertushuset, så du kan finde lige præcis den hundeseng, som din hund har behov for.


Hundesenge der passer til alle hunde

 

En hundeseng er absolut en stor favorit for alle hunde, for ligegyldigt om der skal soves, bides i tyggeben eller puttes, er hundesengen det perfekte sted. Derudover er det vigtigt for hunden at have et sted, hvor den kan have helle og være for sig selv. 


Hundekurven skal være et sted, hvor hunden helt selv kan bestemme. Hvis hunden ønsker at tygge kødben eller tage en lur, kan den helt selv gøre det. At lege med hundelegetøj i kurven, kan ligeledes være en mulighed. 


Hundesenge bør stilles forskellige steder i hjemmet. Mange hunde elsker at være sammen med familien og følge med i, hvad der foregår. Derfor kan det være en god ide at have en hundekurv fx i køkkenet, stuen eller andre steder, hvor I opholder jer meget i hverdagen. 


Du finder et stort udvalg af hundekurve, der er produceret i forskellige materialer. Du finder både hundesenge i vokset bomuld, fiberpels, polyester og bomuld. Med andre ord kan du finde lige præcis den hundekurv, som din hund elsker.


Du skal sikre, at din hund har tilstrækkelige muligheder for at kunne trække sig tilbage og slappe af. Det er altså vigtigt med en hvileplads, så din bedste ven kan sove og være alene. 


De bedste hundekurve finder du her

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af hundekurve til jagthunden. De fås i mange forskellige modeller, farver, former og materialer. Dermed er der en god sandsynlighed for, at du kan finde den perfekte hundekurv der både passer til hjemmet og til jagthunden.


Når jagthunden har været afsted på jagt, er det utrolig vigtigt med en ordentlig hundekurv, hvor hunden kan få slappet af og hvilet sig. Det er nemlig vigtigt at få restitueret efter en lang jagtdag, samtidig med at det er et sted, der er med til at skabe tryghed hos hunden. 


Hundekurven findes som sagt i mange forskellige former og materialer. Du kan fx finde hundekurve i lækkert og blødt bomuld, så hunden kan ligge trygt og godt. Du kan fx finde en dejlig hundeseng i blød fiberpels med fyld af polyester. Det gør, at hundesengen er utrolig blød for hunden, men derudover kan fyldet af polyester også isolere mod kulden. Det er altså det perfekte valg til at smide i bilen efter en lang jagtdag. På den måde kan din trætte og med stor sandsynlighed våde hund, få en god lur i bilen, samtidig med at jagthunden kan få varmen igen. Når du kommer hjem fra jagten, kan du samtidig tage hundetæppet med ind i hjemmet, således hunden stadig har en dejlig varm og isolerende hundeseng. 


Mange af vores hundekurve fås samtidig i mange forskellige farver og design. Vi synes selv, at de hundekurve vi har hos Hubertushuset er nogle af de flotteste og pæneste på markedet. Det er naturligvis en smagssag, men du kan med fordel tjekke dem ud, og se om du deler vores begejstring. 


God hygiejne i hundekurven

 

Det er vigtigt at holde en god hygiejne i hundekurven. Hundene kan tit være både våde, beskidte, tage mad med i kurven osv, og derfor kan en hundekurv hurtig blive en smule ulækker. Mange af de hundekurve, som du finder hos Hubertushuset kan vaskes i vaskemaskinen. På den måde kan du nemt holde gode hygiejne i hundekurven og fjerne dårlig lugt. 


Det kan også være en rigtig gode ide at lufte hundekurven. Hvis du ligger eller hænger hundekurven ude i vinden og den friske luft, kan det også være med til at bekæmpe dårlig lugt.


Find en hundeseng der passer

 

Hos Hubertushuset skal du kunne finde alt du har brug for. Derfor har vi et stort udvalg af hundesenge i alle størrelser. Du finder altså hundesenge til både de helt små hunde, men også de større jagthunde. Det er nemlig vigtigt, at hunden har et hvilested, hvor den kan trække sig tilbage, og slappe af. Dermed er det også vigtigt, at hundekurven har en størrelse, så den passer til hunden og den dermed kan ligge behageligt. Det er trods alt en hundeseng, hvor hunden skal ligge hele natten og nå at blive veludhvilet.


Mange stiller sig sikkert spørgsmålet “hvilken hundeseng skal jeg vælge?” Til det spørgsmål er der ikke et konkret svar, da det kan være meget individuelt fra hund til hund. Det er vigtigt, at du vælger en hundeseng, hvor der er god og masser af plads til hunden, så den kan ligge udstrakt. Det er samtidig også vigtigt, at hundekurven ikke bliver alt for stor. Vælger du en for stor hundeseng, vil du nemlig kunne risikere, at hunden ikke synes det er verdens bedste. Hunde elsker huler og hyggelige kroge. Derfor er det vigtigt, at hunden kan putte sig sammen i hundekurven. Hvis der samtidig er nogle kanter på hundekurven, så er det for mange hunde at foretrække, da det dermed bliver mere huleagtigt. Netop af den grund, er der rigtig mange hunde der elsker hundebure eller transportbure. De er netop ekstrem hyggelige, og du behøver naturligvis ikke at lukke lågen om natten. Samtidig kan det også være en fordel med et hundebur, da det dermed kan være nemmere at tilvænne hunden til at køre i bil i hundeburet.

For at skabe en ekstra hulestemning og hygge i hundekurven, kan det være en god ide at supplere med et tæppe. Du finder et stort udvalg af hundetæpper online hos os. Udover en endnu mere hyggelig stemning, kan et hundetæppe også gøre hundekurven mere hygiejnisk, da hunden dermed ikke har direkte kontakt med hundesengen, men lægger i stedet på tæppet. Langt de fleste tæpper kan du naturligvis smide i vaskemaskine, således du kan fjerne bakterier og dårlig lugt.

 

Hundekurv med varme

 

Det er efterhånden meget normalt med indbygget varme. Vi ser det flere og flere steder. Du kender det sikkert selv, for mange er begyndt at købe forskellig jagttøj med varme. Det kan både være undertøj med varme, jagtvest med varme eller en jagtjakke med varme. Derudover findes der også såler, handsker og huer med varme. Dette er nu også muligt for hunden. Hos Hubertushuset kan du nemlig finde en hundekurv med varme, så enten kan tilsluttes et volt stik eller en stikkontakt. På den måde får hunden direkte varme, hvis den er blevet så kold, eller har svært ved selv at få varmen igen. Den er utrolig smart lige at tage med i bilen, så hunden kan få varmen efter en lang og kold jagtdag. Og så er den også nem at tage med ind i huset efter jagten, indtil hunden er blevet tør og har fået varmen.


Køb din hundeseng hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset synes vi, at din hund skal have hvad den fortjener. Jagthunde bliver brugt en del, og det er derfor vigtigt, at de har et sted til at få ro og restituere ordentligt. Du kan finde den perfekte hundekurv online og i vores fysiske butik. Hvis du har nogle spørgsmål til produkterne eller blot vil have råd og vejledning, skal du ikke tøve med at kontakte os pr. telefon eller e-mail. Du er også altid velkommen forbi vores fysiske butik, hvor du også finder det store udvalg.


Vi ses i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60