Hundelegetøj

Varer 1-20 af 23

Faldende orden

Varer 1-20 af 23

Faldende orden
Side
pr. side

Hundelegetøj

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af hundelegetøj. Vi ved hvor vigtigt det er med den korrekte aktivering og stimulering, for at hunden er sund og rask. Du kan derfor både finde reb, pelsdyr og meget andet, som hunden kan lege med og tygge i, men du finder også tennisbolde og frisbee, som du kan kaste til hunden. Altsammen er med til at stimulere hunden, og sørger for, at hunden bliver mentalt træt. 


Undgå at hunden splitter alt ad

 

Har du en hund med skarpe tænder, der kan splitte alt ad på ingen tid? Så er det tid til at investere i noget hundelegetøj. Noget af det, som rigtig mange hundemennesker er glade for, er stærkt hundelegetøj, der kan holde. Her kan det klart anbefales med legereb. Det er utrolig stærkt og slidstærkt og holder derfor i længere tid. Dog skal det siges, at alt legetøj kan ødelægges over tid. 


Aktivering er en vigtig del af hverdagen

 

Det er altid vigtigt med den rigtige aktivering af hunden. Hunde har nemlig et behov for at blive aktiveret mental, såvel som fysisk. En gåtur er altså ikke det eneste, hunden har brug for, men har også brug for stimulering. 

En god måde at aktivere hunden på mentalt kan være at lave forskellige øvelser med hundelegetøj. Det kan både være apportering af hundelegetøj eller dummies. Det kan også være søgen efter fx tennisbolde eller godbidder

Der er rigtig mange gode måder at aktivere hunden på, og ingen af måderne behøver være dyre eller besværlige. Hvis du synes, at du mangler tid til aktivering af hunden, kan det sagtens løses. Når du alligevel er ude at gå med hunden, kan du nemlig nemt medbringe hundelegetøj. Dermed kan du kaste legetøjet et par gange på turen fx i noget højt græs. Det høje græs skjuler legetøjet, så hunden skal bruge næsen og hovedet for at finde legetøjet, hvilket i høj grad stimulerer hunden. Det er en rigtig gode idé, at hunden får lov til at apportere forskelligt legetøj. Dermed lærer hunden, at det ikke fx kun er en bold, som hunden kan og skal apportere.

Når mange fodrer deres hunde, får hundene det bare i skålen. Faktisk kan du med fordel smide maden på græsset, hvis du har mulighed for det. For det første tager det længere tid for hunden at spise, men uden det tager meget længere tid for dig. For det andet, så har du mulighed for virkelig at stimulere hunden, så den er mere rolig resten af dagen, og om aftenen bliver den klar til at sove. At hunden samtidig kan ligge og bide i noget hundelegetøj derhjemme, kan også være med til at stimulere hunden. Du skal ovenikøbet ikke gøre andet end at sørge for, at hunden har muligheden for at bide i noget legetøj. 

Hvis du sørger for at stimulere din hund, vil du opleve, at hunden bliver langt mere afbalanceret og ikke er understimuleret. Hvis hunden er understimuleret, kan du sagtens opleve uønsket adfærd. Fx en hund, der ikke kan finde ro, som er nærgående, og som måske gør. En velstimuleret hund er en hund i balance, der har et sundt helbred og mere hensigtsmæssig og ønsket adfærd. 


Hundelegetøj til apportering

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af hundelegetøj til apportering. Apportering er en god måde at aktivere hunden på. Samtidig er det helt grundlæggende, at enhver jagthund kan apportere. Ja faktisk, så er det et krav, at en jagthund kan apportere. For som du sikkert ved, så skal der medbringes en egnet apporterende jagthund. Apportering er altså en af de vigtigste ting at træne jagthunden til under hundetræningen. 


Det kan være en rigtig gode idé at lære hunden at apportere forskellige genstande. Vi har et stort sortiment af både dummies, tennisbolde, apportbukke og forskellige pelsdyr. Ved at lære hunden at apportere flere forskellige ting, så gør du træningen nemmere for dig selv. Hvis du udelukkende har lært hunden at apportere dummies, kan du risikere, at hunden ikke gider apportere tennisbolde. Hvis du dermed glemmer eller smider dine dummies væk, men har tennisbolde, kan du altså ikke træne hunden. Samtidig er det godt med afveksling i træningen, da hunden altid vil synes, at det er sjovere at apportere det ene frem for det andet. Dermed kan du påvirke hundens motivation. På de dage, hvor hunden synes træning er utrolig sjovt, kan du bruge det hundelegetøj, som hunden ikke så godt kan lide. Og på dage, hvor hunden er mindre motiveret, bruger du det legetøj, som hunden synes er super sjovt.

Nu gælder det bare om at lave noget apporteringstræning med jagthunden, så den bliver klar til de mange jagter over efteråret og vinteren.


Legetøj til hvalpe

 

Hos Hubertushuset går vi op i at have det helt rigtige hundelegetøj til hvalpe. Vi ved, hvor vigtigt det er med det rigtige hvalpelegetøj, og derfor finder du et stort udvalg af netop det. Hundelegetøj skal kunne holde til de små hvalpetænder, der elsker at bide i alt, og som er temmelig skarpe. Derfor har hunden også et behov for at lege med hundelegetøj, imens deres tænder skal skiftes til voksentænder fra mælketænder. I netop denne periode klør deres tænder utrolig meget. Samtidig stimulerer hundelegetøj også hvalpen, så du får en mere rolig og afbalanceret hund. Det er altid en rigtig gode idé at aktivere hvalpen dagligt både mentalt og fysisk. Det gælder naturligvis også de voksne hunde. 


Hundelegetøj fra det robuste mærke Kong

 

Hundelegetøj fra Kong er populært blandt mange hundeejere, og det er der intet at sige til. Det er et mærke, som du kan stole på altid leverer god kvalitet og holdbare produkter. Derudover egner produkter fra Kong sig til alle størrelser hunde. Du kan finde legetøj i mange forskellige former og forskellige materialer. Du kan altid se vores sortiment af hundelegetøj fra Kong på webshoppen og naturligvis også i vores fysiske butik. 


Plysbamser er et hit

 

Hos langt de fleste hunde er plysbamser et kæmpe hit. Det er sjovt at have en plysbamse i munden. Den er dejlig blød og hunden kan ligge med den i kurven. Plysbamserne kan samtidig godt være lidt store og dermed sværere for nogle mindre hunde at have i munden. Det kan skabe stor opmuntring for hundens ejere. Du skal dog være ekstrem opmærksom på, om din hund ødelægger plysbamsen. Det kan være super irriterende for dig, hvis hunden ødelægger bamsen, da der er en masse fyld i. Derudover kan du risikere, at din hund sluger eller spiser fyldet, hvilket naturligvis ikke er hensigtsmæssig. 


Køb hundelegetøj hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af hundelegetøj til jagthunden. Du finder alt, hvad du har behov for, så du er parat til at træne og aktivere din hund bedst muligt. Her på siden finder du det hele. Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål i teksten herover, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os enten elektronisk ved at sende en mail eller ringe, men du kan også altid tage et smut forbi vores hyggelige og rummelige butik i Ringsted, der altid er fyldt med gode varer, store besparelser samt kompetente medarbejdere, der altid står til rådighed - og naturligvis kaffe.


Vi glæder os meget til at guide dig til det helt rigtige valg af hundelegetøj til lige præcis dig og din hund. Vi ses på webshoppen eller i vores fysiske butik.


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60