Dame Jagtstøvler

11 varer

Faldende orden

11 varer

Faldende orden
 1. Dubarry Galway
  Dubarry Galway
  Før: 3.299,95 kr. Tilbudspris 2.399,95 kr. SPAR: 900,00 kr. (27%)
  Tilbud
 2. Dubarry Galway, Extra Fit
  Dubarry Galway Extra Fit
  3.299,95 kr.
 3. Härkila Wildwood Lady GTX Støvler
  Härkila Wildwood Lady GTX Støvler
  Før: 1.599,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 600,00 kr. (38%)
  Tilbud
 4. Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer
  Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer
  2.099,95 kr.
 5. Dubarry Kilternan Støvler
  Dubarry Kilternan Støvler
  3.499,95 kr.
 6. Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler
  Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler
  Før: 899,95 kr. Tilbudspris 799,95 kr. SPAR: 100,00 kr. (11%)
  Tilbud
 7. Gateway Deer Stalker 10" 400 g Speed Lacing
  Gateway Deer Stalker 10" 400 g Speed Lacing
  1.899,95 kr.
 8. Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder
  Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder
  3.299,95 kr.
 9. Treksta Artemis GTX
  Treksta Artemis GTX Støvler Dame
  1.499,95 kr.
 10. Dubarry Dunmore Støvler Til Damer
  Dubarry Dunmore Støvler Til Damer
  3.499,95 kr.
 11. Blundstone Warm & Dry Range jagtstøvler
  Blundstone Warm & Dry Range
  1.599,95 kr.
pr. side

Jagtstøvler til damer

Hos Hubertushuset i Ringsted og på vores hjemmeside, finder du et udvalg af jagtstøvler til damer, fra kendte brands som fx Härkila, Treksta og Hanwag. Jagtstøvler er gode til jagter over store afstande, da den er super komfortable og gode at gå i, og beskytter dine fødder og ankler mod skader. Kig forbi Hubertushuset, så står vi klar med råd og vejledning, så du kan finde dit næste par jagtstøvler.

 

Hvorfor skal jeg købe jagtstøvler til damer?

Flere og flere jægere er begyndt at tage jagtstøvlerne med på jagterne fremfor de klassiske gummistøvler. Mange brugte gummistøvler før i tiden, fordi det var nemt og de var 100% vandtætte. Dog er der sket det, at flere har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er med fodtøjet på jagter. Da du typisk går en del, når du er på jagt, er det endnu mere vigtigt med fodtøj, som sidder godt på foden og som giver bedre støtte til fødderne og anklerne, så du undgår at få ømme fødder, vabler og skader. Derfor vil det være oplagt at vælge et par jagtstøvler. Jagtstøvler er i princippet lidt det samme som en vandrestøvle, dog med et par enkelte optimeringer, som fx camouflagefarve og derudover er nogle jagtstøvler udviklet, så de larmer mindst muligt, når du skal pürsche dig igennem skoven.

Jagtstøvler til damer er næsten lige så vandtætte som gummistøvler, grundet vind- og vandtætte membraner, og derudover er jagtstøvler langt mere åndbare end fx gummistøvler, som også gør dem mere komfortable at have på en hel dag. Jagtstøvler har sin udfordring, hvis du ved, at du skal ud i vandet med fødderne, fx hvis du skal over et lille vandløb på fællesjagter, eller ud i søen på andetræk. Her er det svært for jagtstøvler, da de ofte er lavere end gummistøvler. Dog har du mulighed for at supplere med et par gaiters, som både beskytter mod vand og stikkende krat, så du passer på dine jagtstøvler og bukser. 

 

Membran i jagtstøvler

I langt de fleste jagtstøvler, finder du en membran som er vind- og vandtæt. Den mest kendte membran er Gore-Tex, som både bruges i fodtøj og beklædning. Derudover finder du også i vores sortiment OutDry membran og MTD membran. Fælles for alle membranerne er, at de er vind- og vandtætte. En membran fungerer sådan, at der er ekstrem mange små huller i membranen, der er op til 20.000 gange mindre end vanddråber, og derfor er vanddråber forhindret i at trænge gennem membranen. En membran er dog åndbar, da hullerne er store nok, til at fugt fra kroppen kan komme gennem membranen, og væk fra kroppen.

 

Tilbehør til dine jagtstøvler

Udover jagtstøvler, har vi i Hubertushuset også et stort udvalg af tilbehør til dine jagtstøvler. 

 

Vi har fx smarte støvletasker til dine jagtstøvler, som kan være en god ide, da du kan undgå mudder og andet skidt og møg i bilen, ved at komme jagtstøvlerne i en støvletaske.Jagtstøvler kan være mere udfordrende at få på og af, da de sidder tæt på foden, så du får den bedste støtte og mere komfort på jagtturene. Så hvis du synes det er svært at få jagtstøvlerne af og på, finder du også støvleknægte og skohorn i vores sortiment, som kan være til stor hjælp, når du skal have jagtstøvlerne af og på.

 

Indlægssåler er ligeledes en god ide at anskaffe sig, da du med de rette indlægssåler, kan få den optimale beskyttelse og støtte på dine jagtture.

 

Hvis du har et par jagtstøvler, og gerne vil beskytte dig endnu mere, kan vi i Hubertushuset anbefale dig at anskaffe et par gaiters. Vi har et bredt udvalg af forskellige Gaiters til dine jagtstøvler. Gaiters er smarte, da de beskytter både dine jagtstøvler og dine bukser både imod vand, så du undgår våde bukser, men de beskytter også mod krat. Det er også en af grundene til, at flere jægere kombinerer jagtstøvler og gaiters, da de får god komfort og beskyttelse, og kan være forberedt på jagt i mange forskellige terræner. 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60