Natoptik

Varer 1-20 af 39

Faldende orden

Varer 1-20 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Professionel natkikkert / natoptik til jagtsæsonen

Et godt kikkertsigte nat eller en natkikkert til jagt er et must som jæger. Sigtet kan monteres på dit luftgevær og gør, at du bedre kan sigte på dit bytte i de mørke timer af døgnet. Med en natsigtekikkert kan du også orientere dig og bedre se byttet på afstand, når du er på jagt. Det er i efteråret, at jagtsæsonen går ind – og både tidlige morgener og sene eftermiddage og aftener byder på natlignende tilstande i skoven. Derfor er det ideelt at have professionelt udstyr. Vi forhandler både nyt og brugt natoptik – så ethvert budget kan være med, og du kan få toptunet dit jagudstyr til en fornuftig pris. Husk på, at det kræver en tilladelse fra politiet at bruge natsigte i Danmark.

Find natkikkert til jagt i de mørke timer

Jagt i de tidlige eller sene timer byder ofte på mørke i naturen. Det er derfor svært at orientere sig og sigte korrekt uden professionelt udstyr. Det kan betyde megen spildt ammunition og knap så succesfuld en jagttur. I vores sortiment finder du et væld af kvalitetsudstyr f.eks. med termisk funktion, så dit sigte eller din kikkert opfanger byttet pga. varmen, det udsender.

Levering af dit natoptikudstyr får du naturligvis gratis ved køb over 400 kr.

Få monteret dit kikkertsigte til nat hos Hubertushuset

Online i vores shop finder du altid gode priser og mange tilbud. Du er også velkommen til at besøge os i Hubertushuset. Her kan vores kyndige våbeneksperter hjælpe dig med at montering, indskydning og test af din natoptik. Samtidig får du også altid råd og vejledning, så du vælger det helt rette udstyr til dit formål.

Find en kikkertsigte til nat, der passer til dit våben eller invester i en god natkikkert til jagt – vi har mange modeller at vælge fra!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60