Våbenremme

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 37

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 37

Faldende orden
 1. NordHunt riffelrem, Neopren
  NordHunt riffelrem neopren
  299,95 kr.
 2. Sauer Riffelrem "Ergo Rest"
  Sauer Ergo Rest Riffelrem Orange
  1.032,00 kr.
 3. Mjoelner Hunting Bagkappeforlænger i læder
  Mjoelner Bagkappe Forlænger Læder
  399,95 kr.
Side
pr. side

Våbenremme


Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af våbenremme. Du finder våbenremme der passer perfekt til dine våben. De fås i forskellige typer, men du finder også mange forskellige farver, så designet er i orden, når du skal afsted på jagt. Rigtig mange vælger at bruge våbenremme, fordi det gør jagten langt nemmere og mere praktisk, hvilket kan være nødvendigt. Det gør det langt nemmere at gå rundt med våbnet og også meget mere behageligt. Hvis du dermed ønsker en god, men samtidig en mere behagelig og praktisk jagt, så skal du helt klart overveje en våbenrem. Du finder både geværremme og riffelremme fra brands som Mjoelner Hunting, NordHunt, Blaser og Härkila.


Geværrem til haglgevær


Når du skal afsted på jagt med haglgevær, kan du vælge at tilkøbe en geværrem. En geværrem gør, at du kan transportere dit gevær på skulderen, og dermed kan du have armene frie, samtidig med, at det er super behageligt og komfortabelt at gå med våbnet. Du finder et stort udvalg af geværremme i forskellige materialer. De fås både i læder og neopren, alt efter hvad du ønsker. Der er både fordele og ulemper ved begge. Mange vælger en geværrem i læder. Det skyldes at rigtig mange haglgeværer er produceret med træskæfte, og derfor synes mange, at en klassisk geværrem i læder, passer bedre til designmæssigt. Det giver altså et mere traditionelt og stilfuldt udtryk. En geværrem i neopren har til gengæld nogle andre fordele. Neopren er et utrolig holdbart materiale, og det kræver minimal vedligeholdelse. Du behøver heller ikke være ekstra påpasseligt, hvis du fx skal drive igennem i en såt eller lignende. Derudover er en geværrem i neopren meget vejrbestandig, så du ikke skal være nervøs for en eventuel regnbyge. 


Geværrem uden rembøjler


Til haglgeværer har vi også geværremme der ikke kræver, at du har rembøjler monteret. Den fungerer på den måde, at du monterer geværremmen rundt om geværløbet med en klemme. I den anden ende, sidder geværremmen fast rundt om bagskæftet. Det gør det nemt at montere, samtidig med, at du ikke behøver at have rembøjler monteret og dermed skrue det fast i skæftet og geværløbet.


Riffelrem


Hos Hubertushuset finder du også et stort udvalg af riffelremme. Riffelremme er noget næsten alle riffeljægere bruger. En riffel kan naturligvis ikke knækkes ligesom et haglgevær, og derfor kan riflen være lidt stor, uhandy og ukomfortabel at gå rundt med. Derfor vælger mange en riffelrem. Her kan du nemt have riflen over skulderen, så den er nemmere at gå rundt med over større afstande og samtidig gør det oplevelsen på jagten langt mere komfortabel. 


Køb din næste våbenrem hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset har vi mange forskellige remme til jagtvåben. Du finder en masse online her på siden, og i vores fysiske butik. Tjek bl.a. vores outlet ud, hvor du kan finde store besparelser.


Hubertushuset har en masse dygtige medarbejdere der alle har flere års erfaring og en dermed også en stor viden om våbenremme til både rifler og haglgevær, der kan opfylde forskellige ønsker og bruges til forskellige formål. Dermed kan vi sikre os, at kunne hjælpe dig bedst muligt med at finde lige præcis den våbenrem, som du står og har brug for.


Vi glæder os meget til at kunne inspirere og hjælpe dig med råd og vejledning til at finde din nye våbenrem.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com 


Knæk og Bræk

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60