Foderaler og våbenkufferter

Varer 1-20 af 32

Faldende orden

Varer 1-20 af 32

Faldende orden
  1. Rey Pavon Læderetui, 125 cm
    Rey Pavon Læderetui 125 cm
    2.999,95 kr.
Side
pr. side

Foderaler og våbenkufferter

 

Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af foderaler og våbenkufferter til din riffel eller dit haglgevær. Mange spørger os “hvad betyder foderal?”. Et foderal betyder egentligt et etui til dit våben, så du er sikker på at passe ordentligt på våbnet. Det er også langt mere ansvarligt at have sine våben i et foderal fremfor uden. Faktisk er der en lov der siger, at våbnet ikke må være synligt under transport, og derfor gør et foderal det også betydeligt nemmere at have våbnet med rundt. Så hvis du skal have et geværetui eller riffeletui, så kan du finde meget mere her på siden. 

Derudover har vi også et sortiment af våbenkufferter. Våbenkufferter er gode, fordi de giver maksimal beskyttelse af våbnet. Derudover er en våbenkuffert god, da du kan låse den, og dermed er dit våben opbevaret mere sikkert. 


Hos Hubertushuset forhandler vi foderaler og våbenkufferter i alle prisklasser og i de bedste kvaliteter. Du finder lækre foderaler og våbenkufferter fra de populære brands som Laksen, NordHunt, Les Canards og mange flere.


Find dit riffel foderal

 

Hvis du har en riffel, bør du altid have et tilhørende foderal. Hvis du i forvejen har et foderal til et haglgevær, tænker du sikkert, hvorfor du ikke blot kan bruge dette. I princippet kan du også det, men i praksis er det højst sandsynligt ikke muligt. En riffel har naturligvis fastmonteret optik, hvor haglgeværet ikke har noget. Derfor fylder riflen også mere end haglgeværet. Det er derfor vigtigt, at du finder et riffel foderal, så du er sikker på, at der er plads til både optikken og riflen. Dog er det kun størrelsen på foderalet der er forskel på, og derfor vil du godt kunne bruge et haglgevær foderal til din riffel, såfremt der stadig er plads til optikken. 


Foderal til haglgevær

 

Det er som sagt en rigtig god ide at anskaffe sig et foderal til dit haglgevær. Hvis du går meget på jagt, og derfor skal transportere dit haglgevær meget, er det genialt. Du sørger nemlig for at leve op til lovgivningen om, at våbnet ikke må være synligt under transport. Som noget ekstra, så beskytter det naturligvis også mod ridser og skidt, og derfor kan du passe ekstra meget på dit haglgevær med et foderal. Når du skal vælge dit foderal fås det i flere forskellige materialer. Derudover er det vigtigt, at haglgevær foderalet passer til dit haglgevær. Der er forskellige længder på haglgevær, og derfor kan der også være forskellige længder på foderaler til haglgevær. Dog passer langt de fleste haglgeværer til et normalt foderal. Du skal mest være opmærksom, hvis du har et meget langt haglgevær, eller hvis du har et meget kort haglgevær. Hvis du har et kort haglgevær, men foderalet er normal længde, kan du nemlig godt blive irriteret over det sidste stykke af foderalet, som i princippet ikke er nødvendigt. Dette er dog en smagssag og helt op til dig selv.


Beskyt dine våben med et lækkert læder foderal

 

På flere jagter er det blevet normalt, at man har sit våben i foderalet, når man ikke står på post. På den måde undgår man eventuelle ulykker og vådeskud. Derudover passer du mere på dit våben. Hvis du ønsker at have dit foderal med ud i terrænet, skal du dog gøre dig nogle overvejelser. Når du har det med, kan det godt risikere at blive både vådt og beskidt. Derfor vælger mange et læder foderal. Med et læder foderal kan du nemlig nemt rengøre foderalet for mudder og andet skidt. Nogle foderaler er produceret i andre materialer, der kan være sværere at rengøre. Med et læder foderal kan du blot tørre skidtet væk med en fugtig klud, og når det trænger, så kan du med fordel give det en læderbehandling. 


Geværkuffert og riffelkuffert

 

Skal du ud at rejse med din riffel eller dit gevær, så gælder der særlige krav i forbindelse med våbentransport. I rigtig mange lande, skal geværet eller riflen være tildækket ligesom i Danmark. Nogle har også krav på, at våbnet skal være skilt i flere dele. I disse tilfælde vil det være genialt med en geværkuffert eller en riffelkuffert. Her har du mulighed for at opbevare dine våben sikkert og adskilt. Derudover kan langt de fleste våbenkufferter låses. Hvis du skal køre på jagtferie, kan det også give god mening med en våbenkuffert. Da en våbenkuffert har en hård overflade, kan du langt nemmere pakke bilen og stable oven på hinanden. Med et foderal skal du nemlig være meget mere påpasselig. Når du skal ud for at finde den bedste kuffert til dit våben, er det vigtigt, du er opmærksom på, at kufferten passer til dit våben. Der skal fx være plads til både optik og lyddæmper, hvis du skal have en kuffert til riflen. 


Køb dit foderal og din våbenkuffert hos Hubertushuset

 

Hos Hubertushuset står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen, og vi sætter vores kunder i højsædet, så de får den bedste oplevelse. Vi stræber efter en personlig, men samtidig professionel service og vejledning, så du får den hjælp du skal bruge, på bedst mulig vis. Vores personale har alle haft jagttegn i mange år og har en passion for jagt, hvorfor de har en bred viden og elsker at hjælpe jer kunder. Der er naturligvis altid kaffe og kakao i automaten til fri afbenyttelse, hvis dette kan friste.

 

Vi glæder os utrolig meget til at byde dig velkommen i butikken og håber vi kan hjælpe og inspirere dig og give den bedste vejledning og en masse gode råd. 

 

På gensyn i vores fysiske butik eller på www.hubertushuset.com 

 

Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60