Lygter

Varer 1-20 af 23

Faldende orden

Varer 1-20 af 23

Faldende orden
Side
pr. side

Se det store udvalg af lygter i Hubertushuset

Skal du ud at købe en ny lygte, så har vi et bredt udvalg i Hubertushuset og på vores webshop. Uanset hvilken jagtform du dyrker, så kan du aldrig undvære en lygte. Til de fleste former for jagt kan det være meget mørkt både morgen og aften, hvor du f.eks. skal sætte lokkefugle op før solopgang, eller brække en buk efter aftenjagten. Den kan heller ikke undværes, når du skal gå med hunden en efterårsaften, og den bør være et fast element i bilen, hvis du en dag skulle være uheldig og skal skifte hjul i mørket. 


 
Lygter i alle størrelser 


I Hubertushuset har vi et stort udvalg af lygter og pandelamper og i flere forskellige størrelser og kelvin, alt efter hvad de skal bruges til. De små lygter i lommeformat skal man bestemt ikke tage fejl af. Trods deres størrelse kan de både lyse kraftigt og langt. Det er især praktisk efter andejagten, når man skal finde vej tilbage til bilen i buldermørke. Vi har også lygter og lanterner, som kan hænges op i jagthytte, shelteret eller teltet, og de kan lyse et stort område op, så du har begge hænder fri, når du skal lave mad eller gøre dig klar til natten.  


 
Pandelamper til den aktive 


Ofte har vi brug for begge hænder til f.eks. samle lokkefugle sammen, brække et dyr eller pakke teltet ud. Her er en pandelampe genial, for den lyser i den retning du drejer hovedet, og du kan også indstille lampen til at lyse mere udad, hvis du har brug for det. En pandelampe er også uundværlig, hvis du er ude på en løbetur om aftenen eller ude at gå med flere hunde.  


 
LED er besparende 


LED pærer har stort set overtaget alt, hvad vi før havde af glødepærer og elsparepærer. LED står for Light Emitting Diode – som betyder, at lyset går gennem en elektronisk komponent. Til forskel for en gammeldags glødepære, der kun omsætter 20% brugbart lys (de resterende 80% er infrarødt), så omsætter LED al lysenergien til brugbart lys. LED er meget strømbesparende og har en lang levetid på 30. - 50.000 timer, så du skal ikke spekulere på at udskifte LED pærerne i tide og utide. 


 
Styrke og farve 


Farven på lys måles i kelvin. F.eks. er dagslys på 6.500 kelvin og dermed meget skarpt. Ønsker du en mere varm farve, som svarer til en glødepære, så skal du vælge 2.700 kelvin, og den kaldes også “varm hvid”. Det blålige lys, som vi kender fra LED billygter, er på 4. - 6.000 kelvin og er meget skarpt. Det skal du også bruge til din lygte, hvis du ønsker, at den skal lyse langt. 


 
Powerbank med lygte 


Når du har ting, der skal oplades; f.eks. tøj med varme i, så kan du lade dem op med en powerbank. Ofte har disse powerbanks også en indbygget lygte, og den er handy og lige til at have i lommen. Lygten oplyser fint dine nærmeste omgivelser og er god, når du skal bruge lys til at koble dine varmehandsker eller varmevest til powerbanken. 


 
Lygter til jagt om natten 


Skal du f.eks. på jagt efter vildsvin i Sverige, foregår jagten ofte om natten. Du har selvfølgelig god brug af din natoptik, men det er også rart at kunne lyse op med en lommelygte. Du kan få montager, så du kan eftermontere en lille stavlygte på enten din optik, på riflen eller din skydestok. Praktisk, så du lyser derhen efter skuddet, hvor du sigter med riflen. 

 
 
Køb din lygte i Hubertushuset 


Alle vores medarbejdere i Hubertushuset går på jagt, og kan give gode råd og vejlede dig til den helt rigtige lygte, som du har brug for.  
Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste køb i Hubertushuset. Kom ned i butikken eller bestil på vores webshop. 
 
Knæk & Bræk! 
 
 
 
 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60